سلام دوستان
یه پراید یشمی مدل 85 دارم . 60 تا کارکرده. گلگیر سمت راننده هم عوض شده.
چند میتونم بفروشمش ؟؟؟
ممنون
سلام دوستان
یه پراید یشمی مدل 85 دارم . 60 تا کارکرده. گلگیر سمت راننده هم عوض شده.
چند میتونم بفروشمش ؟؟؟
ممنون
عجب بساطی داریما بخدا پولم میدی ماشین نمیدن بهت انگار لکسوس تولید میکنه این سایپا 16.200داری پول میدی ناز میکنه.
امروز رفتم نقدی بخرم 16.200گفت 16.400گفتم خانوم من پنجشنبه پرسیدم گفتید16.200دیروزم که جمعه بوده چه جوری امروز200تومن رفته روش یکی دیگه اون یکی همکارش گفت آقا16.200گفتم چه مدلیش گفتSEگفتم شما که گفتید فعلا فقط EXدارید یکی دیگشون گفت EXآقا خلاصه آخرش گفتن که سهمیه امروز تموم شده اگه خبری شد بهتون زنگ میزنیم تورو خدا ببین انگار چی تولید میکنن همه تو نوبت واستادن تا131سایپا روبخرن عین رستورانهای مگدونالد.
حالا موندم این اصلا قیمتش الان چنده131آخه تو همه سایتها زده 15.700ولی اینا میگن16.200؟؟؟!!!
پراید مدل 85 با یک گلگیر رنگ قیمت حدود 9300000 تومان
سلام دوستان این ماشین تیبا 2 قیمتش چنده ؟
درود ، هنوز قیمت نهایی این خودرو مشخص نشده اما چیزی بیشتر از تیبا صندوقدار نداره ، بنابراین باید با همون قیمت تیبا حتی کمی کمتر ( به علت نبود صندوق ) به بازار ارائه بشود .
داداش مرسی از راهنمایت دادش تیبا آیا ارزش داره پول جمع کنه بگیره یا پراید الان تیبا قیمتش صفرش چنده؟ پیش فروش هست تیبا 2 یا نیست ؟فرقی دارن تیبا 2 با تیبا 1 ؟ ممنون میشم راهنماییم کنی من 18 تومن دارم میتونم 2 میلیونم جمع کنم آیا ارزش داره تیبا بگیریم یا تیبا 2 یا پراید 132 se ؟تیبا 2 یعنی بدون صندوق هست؟ ممنون
Last edited by a1l2i3z4a5h6r7; 05-10-2013 at 21:33.
نظرتون درباره ی 405 slx چیه؟ صفر منظورمه
تیبا 2 مدل هاچ بک تیباست و بیشتر به 206 شبیه است ، پیش فروش تیبا به پایان رسیده است .
از نظر فنی و موتور و امکانات با تیبا صندوقدار یکی هستند .
ظاهر تیبا 2 از پشت بسیار جذاب شده و میشه به نسبت پراید ترجیهش داد .
405 SLX خودروی مناسب و جادار با مصرف سوخت خیلی خوب و همینطور موتور بیصدا ، شتاب و هندلینگ مناسب و همینطور چابک
شخصا مزیتی در ال90 به نسبت SLX نمیبینم و به نظرم خرید 405 کار بسیار معقول تری به نسبت L90 است ( با اینکه پژو برای حدودا 30 سال پیش است اما هم قیمت مناسبتر است و هم کیفیت رانندگی بهتر است )
درضمن قطعات 405 بسیار ساده پیدا میشوند اما L90 همواره با کمبود و گرانی قطعات همراه بوده است .
دوستان تو بعضی سایت های فروش خودروی دست دوم، هیوندای ورنا پیدا میشه 22-25 میلیون، مثلا مال 6-7 سال پیش، میشه بهشون اعتماد کرد؟ تو توضیحات هم مینویسه مشکلی ندارن.
همچنین با بودجه ی 25 میلیون، 206 تیپ 5 چه سالی گیر میاد؟
دوست من یه پژو 206 سال 87 داشت، که میگفت از امارات آوردن، ظاهرا که سگش می ارزید به 206 های ایرانی... 206 ها به غیر از اینکه تیپ چند باشن، مثلا تفاوت سال تولیدی هم دارن؟ که مثلا بگیم 206 های سال 86 خیلی بهتر بودن یا ...؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)