تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 362 از 421 اولاول ... 262312352358359360361362363364365366372412 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,611 به 3,620 از 4206

نام تاپيک: آداب معاشرت

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

یه ساندویچ سه نونه بده گاز بزنه بره باو

2. 5 کاربر از kenzu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Captain_America's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

دوستان فکر مکنید قدیم و جدید و رسمی و غیر رسمی بودن روابط تغیری در اصل خیانت ایجاد کنه؟
    من خودم هم در حال ازدواج هستم هم از یه طرفی در یه رابطه احساسی شدید مربوط به قبل از ازدواج.
    اون دختر دیگه تقریبا پذیرفته که من باهاش ازدواج نخواهم کرد ولی تمام کردنش به طور کلی برای هر دومون سخته.
    حالا تو این مثال شخصی اون خودش با علم به ازدواج من اگه تو زندگیم باقی بمونه خیانته؟ با توجه به اینکه آشناییمون قبل تر بوده؟ ایا ازدواج خیانت به اونه؟ اون خیانت به ازدواجه؟ اصلا یه وضعی هستش نمیشه راه درست رو پیدا کرد.

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

دوستان فکر مکنید قدیم و جدید و رسمی و غیر رسمی بودن روابط تغیری در اصل خیانت ایجاد کنه؟
    من خودم هم در حال ازدواج هستم هم از یه طرفی در یه رابطه احساسی شدید مربوط به قبل از ازدواج.
    اون دختر دیگه تقریبا پذیرفته که من باهاش ازدواج نخواهم کرد ولی تمام کردنش به طور کلی برای هر دومون سخته.
    حالا تو این مثال شخصی اون خودش با علم به ازدواج من اگه تو زندگیم باقی بمونه خیانته؟ با توجه به اینکه آشناییمون قبل تر بوده؟ ایا ازدواج خیانت به اونه؟ اون خیانت به ازدواجه؟ اصلا یه وضعی هستش نمیشه راه درست رو پیدا کرد.
    خیانت ( در هر چیزی ) تعریفهای متعددی داره که هرکسی به نوعی برای خودش در نظر گرفته. مثلا خیلی ها داشتن یک ارتباط بسیار ساده و معمولی همسر با دیگران را خیانت میدونن و بعضی دیگه نه.
    اما در بعضی موارد یک عقیده کلی و عمومی وجود داره که به " عُرف " معروف هست و شاید بهتر باشه این را به عنوان یک اصل در نظر بگیریم تا اینکه صرفا بنا به نظرات شخصی عمل کنیم.

در عُرف جامعه ما ( و خیلی دیگه از جوامع و ملل گوناگون) وجود ارتباط عاطفی بین یک زن و مرد با کسی بجز همسر قانونی ، خیانت به حساب میاد و مسلما عواقب ناخوشایندی در زندگی اونها میگذاره.
    چه دوست داشته باشیم یا نه، این تاثیر منفی وجود خواهد داشت و هر چقدر هم که این رابطه موازی با زندگی خانوادگی ما بدون مسائل آنچنانی و خاص باشه، بازهم در نهایت باعث ایجاد سوء ظن و شک و بدگمانی دیگران نسبت به ما خواهد شد، پس چه بهتر که کلا دنبال این قضیه را نگیریم و ادامه ندیم و بیجهت آرامش خانواده و همسری که برای ما ارزشمند هست، از بین نبریم.

اگر این قطع ارتباط واقعا مشکلاتی برای شما بوجود میاره، شاید بهتر باشه که به مشاوران خانواده مراجعه کنید تا راهکارهای بهتر و منطقی تر را برای شما مشخص کنند.

5. 4 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه gelayor14's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    زمین

پيش فرض

دوست عزیز من خودم رو در سطحی نمیدونم که بخام نظر بدم..بهترین کار مشاوره است..اما
    دلم می خاد ازدید خودم نظرم رو بگم
    ی مقایسه کن اگر شما به عنوان ی آقا ، بعد ازدواج بفهمی خانمت با دوست پسر قبلی اش در ارتباط عاطفیه..و کماکان این رابطه ادامه داره ..چه احساسی بهت دست میده؟
    می تونی بپذیری؟
    بنظرت خیانته؟
    من مورد بوده ازدواج کردن..بعد 5 سال با ی بچه طلاق ..چون دختره با دوست پسر قبلی اش همچنان در ارتباط بوده ..یکبارش خبر میرسه به پسره و..طلاق
    من فکر می کنم درگیری عاطفی قبل از ازدواج رو باید تمومش کرد هرچی هست ..بعد وارد ی رابطه ی جدید شد
    اینکه شما کدوم فرد رو انتخاب می کنی ..چیزی هست که خودت باید تصمیم بگیری
    ولی نامردیه محضه بری تو ارتباط بعد هم این هم اون...از کجا میدونی طرفی که برای ازدواج می خای وقتی اینو بفهمه بپذیره و باهاش کنار بیاد؟
    ...ی بار قاطع تصمیمت رو بگیر...بعدم ..ی مدت طول میکشه تا از فکر اون رابطه عاطفی بیای بیرون
    بعد ازاون مدت تصمیم بگیر

7. 5 کاربر از gelayor14 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال farzad02's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

دوست عزیز من فکر نمی کنم مشکل شما دونستن معنای کلمه خیانته. به نظر میرسه مشکل شما انتخاب بین قبلی و کنونی هست
    به شدت پیشنهاد میکنم هر چه زودتر تصمیم خودتو بگیر. حتما خودتم دیدی افرادی که بین 2راهی اینجوری گیر میکنن، بد به مشکل بر میخورن

اگر دیگه با قبلی نمی خوای ارتباط داشته باشی، شمارتو عوض کن.... نه اونو اذیت کن و نه خودتو
    فکر نکن همیشه همه چیز در کنترل خودته. یه وقت کنترل از دستت خارج میشه و عواقبش اصلا قابل پیش بینی نیست

ادب و اخلاق و انصاف و ... همشون حکم میکنن که زودتر تکلیف خودتو قطعی کنی ....زیاد وقتو تلف نکن

9. 4 کاربر از farzad02 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2016

پيش فرض

مرسی.....خیلی ممنون از راهنماییتون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2016

پيش فرض

خیلی ممنون....خیلی خوب بود

اگه نباشه جاش خالی می مونه abdolahe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Helm's Deep

پيش فرض

در جواب "با زحمتای ما" چی باید گفت ؟

پروفشنال elyartab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

نه. خواهش میکنم. چه زحمتی.
    معمولا اینطوری میگن تو محاوره

14. 2 کاربر از elyartab بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Captain_America's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

چه زحمتی> حالت عادی
    زحمت نیست رحمته> وقتی فقط یه کار از شما خواسته شده
    انجام وظیفه است> شخصی با مقام بالاتر از شما درخواستی داشته.

16. 5 کاربر از Captain_America بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •