تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 362 از 686 اولاول ... 262312352358359360361362363364365366372412462 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,611 به 3,620 از 6854

نام تاپيک: 3G & 4G Rightel / شرکت رایتل

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام مجدد
    از کی این اتفاق افتاده؟
    سلام
    از ابتدای امسال ارام ارام محدودیت رابسته به مقدار پهنای باند در اختیار برده بالا

Sent from my iPhone 6

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

اینم سرور داخلی با ۴ خط انتن:

Sent from my iPhone 6
    رایتل سرعت پایه یعنی ده مگابیت میده پس حرفه ای تا چقدر میده

کاربر فعال انجمن Tornado2800's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    GB

پيش فرض

رایتل سرعت پایه یعنی ده مگابیت میده پس حرفه ای تا چقدر میده
    سلام
    سرعت پایه نباید اینقدر بوده باشه
    ظاهرا طی این ۱۰ روز تغییراتی رو دادند
    من سیم کارتم بسته ی حرفه ای داره .
    به مجرد اینکه ایران رسیدم چک میکنم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

متاسفانه شرکتهای همراه اول خدماتشونو خوب نشون میدن اما به مرور خرابکاری میکنن
    هزینه بالا , کیفیت پایین , حجم پایین و پشتیبانی ضعیف
    اینا همیشه بوده و هست و باید حسرت خورد که کشورهای خارجی با خدمات و کیفیت بیشتر این اینترنت همراه رو رایگان گذاشتن تا مردم در امکانات باشن

کاربر فعال انجمن شبکه اینترنت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

پیج رسمی اینستگرام مدیر عامل رایتل:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در مورد بسته های اینترنت نظرتون رو به مدیر عامل رایتل منتقل کنید.
    Last edited by and-roid2; 31-07-2015 at 10:46.

6. 2 کاربر از and-roid2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

دوستان من بسته پایه روی سیمکارت رایتلم فعال کردم سرعتش 2 مگ بیشتر نمیره ! دقیقا 2 مگ میده..تهران هم هستم..همه جا تست کردم همینجوریه..ولی بسته حرفه ای تا 13 مگ میره..شما ها چجوری با پایه 10 مگ میگیرید ؟!

تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

دوستان من بسته پایه روی سیمکارت رایتلم فعال کردم سرعتش 2 مگ بیشتر نمیره ! دقیقا 2 مگ میده..تهران هم هستم..همه جا تست کردم همینجوریه..ولی بسته حرفه ای تا 13 مگ میره..شما ها چجوری با پایه 10 مگ میگیرید ؟!
    شما کجاها تست کردی؟
    اعتباریه یا دائمی
    من سعادت ایاد مطهری دربند این چند روزه تست کردم ۸-۱۰ مگابیت بود امروزم ولنجک تست کردم ۴-۵ هست.
    سیمکارتم دائمیه البته نمیدونم فرقی میتونه داشته باشه یا نه.

Sent from my iPhone 6

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

شما کجاها تست کردی؟
    اعتباریه یا دائمی
    من سعادت ایاد مطهری دربند این چند روزه تست کردم ۸-۱۰ مگابیت بود امروزم ولنجک تست کردم ۴-۵ هست.
    سیمکارتم دائمیه البته نمیدونم فرقی میتونه داشته باشه یا نه.

Sent from my iPhone 6
    منم دائمیم اطراف دریاچه چیتگر صادقیه ستار خان حتی سعادت آباد که میگید..به نظرم سیستم Shaping هم رایتل هم همراه اول مشکل داره..بعضی اوقات میشه که بسته حرفه ای دارید 1 روز مونده پایه میکنید سرعتش همون میمونه..الان من همراه اولم بسته 1 روزه آلفا فعال کردم سرعت شد 512... یک ساعت مونده بود به پایان بسته یه آلفا + 1 ماهه زدم ولی سرعتم بالاتر از 512 نمیره دیگه..بهشونم زنگ زدم و با لحن خیلی بدی گفتن امکان نداره همچین چیزی...گفتم پرونده تشکیل بدید رسیدگی شه..گفت مشکل از منطقه تون میتونه باشه! در حالی که سیمکارت دوستم با آلفا+ همینجا 8 مگ میداد اون لحظه.

تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

الان اینجا ولنجک با چهار سیمکارت با صاحبین مختلف تست کردم
    به یک نتیجه تقریبا قطعی رسیدم.
    ۲ تا سیمکارت که قبلا نامه درخواست ارتقا به بسته حرفه ای داده بودن و قبلا (چند ماه قبل) بسته حرفه ای خریدن یعنی مجوز سرعت بالا تو سیستم دارن سرعتشون راحت میره بالا و بین ۴-۶.۵ مگ جواب داد.
    اما دو سیمکارت دیگه که نامه درخواست بسته حرفه ای نداده بودن روی ۲ مگ بسته شده.
    به نظرم شما درخواست بده بعدم یک بسته حرفه ای بخر تا سیمکارتت تو سیستم کلاسش عوض بشه مشکلت حل میشه

Sent from my iPhone 6

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

الان اینجا ولنجک با چهار سیمکارت با صاحبین مختلف تست کردم
    به یک نتیجه تقریبا قطعی رسیدم.
    ۲ تا سیمکارت که قبلا نامه درخواست ارتقا به بسته حرفه ای داده بودن و قبلا (چند ماه قبل) بسته حرفه ای خریدن یعنی مجوز سرعت بالا تو سیستم دارن سرعتشون راحت میره بالا و بین ۴-۶.۵ مگ جواب داد.
    اما دو سیمکارت دیگه که نامه درخواست بسته حرفه ای نداده بودن روی ۲ مگ بسته شده.
    به نظرم شما درخواست بده بعدم یک بسته حرفه ای بخر تا سیمکارتت تو سیستم کلاسش عوض بشه مشکلت حل میشه

Sent from my iPhone 6
    من جرو اولین های رایتل بودم که ثبت نام شماره دلخواه داشت اوایل و الان تازه گذاشته دوباره...همون اول یه نامه فرستادم بسته حرفه ای 512 داشت..512 میکشیدم راحت..بعد یه مدت سیستمشون ریخت به هم همه نامه ها حذف شدن و دوباره گفتن نامه بفرستید..فرستادم و باز کردن سرعت رو.. الان هم تا قبل این بسته .. بسته حرفه ای داشتم. که این تموم شد پایه گرفتم ! الانم دوباره حرفه ای کنم میره بالا 100% ..خلاصه این محدودیت سرعتا چیز جالبی نیست مشکل ایجاد میکنن برای بعضی ها. باگ زیاد دارن..مخصوصا همراه اول..بهترین کارو همون ایرانسل کرده..ولی برای جلوگیری از مصرف زیاد و حل مشکل پهنای باند هم باید به نظرم بسته ها رو گرون کنن نه در حد گیگی 10 تومن !..همون 5-6 تومن خیلی بهتر بود.با 3G من 25 مگ هم باهاش میگرفتم ولی الان اومده شده در حد 256 :|

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •