اینم وضعیت 1مگ نامحدود :
![]()
اینم وضعیت 1مگ نامحدود :
![]()
یعنی کسیکه قبلا مدارک داده و 512 گرفته اگر بره 256 بگیره دیگه نمیتونه 512 برداره؟اگه اینجوریه که مسخرس
نه اینطوری نیس ولی اگه 512 تموم شد و256 بگیری اگه چند ماه پشت سرهم3/4ماه تو 256 بمونی بعد بخوای 512 بگیری باید یا مدارک فاکس کنی یا پیش نمایندگی بری که کارت عابربانکو ببری که راهتون رو زود راه میندازن دومی بهتره خودشون تمدید میکنن
دوستان من الان دارم از نت مخابرات استفاده میکنم . اما چیزی که جالبه اینه که خیلی از سایت ها رو باز نمیکنه! و انگار اصلا نت من قطع هست! سایت هایی مثل سافت گذر، نارنجی و گل! تنها سایتی هایی که باز شدن یکی ورزش 3 بوده و دیگری هم اینجا. دیشب با شاتل هیچ مشکلی نداشتم. چرا الان اینجوری شده؟
حالا ورزش 3 سرورش داخلي باشه p30world كه آلمانه!
شما كش و كوكي هاي مرورگرت رو پاك كن ببين درست ميشه يا نه. قبلش هم مي توني پينگ بگيري از سايتهايي كه باز نميشه ببيني پينگ داره يا نه. يه بار هم كارت گرافيك كامپيوترت رو در بيار بذار سر جاش(به نقل از بخش پشتيباني adsl)
کش و کوکی رو پاک کردم. کارت گرافیک؟؟؟؟ چه ربطی داره آخه !!! الان اینو قطع کردم و به شاتل وصل شدم بدون هیچ مشکلی همه سایت ها رو باز کرد!
ما خواستيم همراه با كمي طنز سطح علمي پشتيباني adsl رو براي شما تشريح كنيم![]()
البته اینی که گفتم به همون پشتیبانی بود وگره بنده جسارت نکردممشکل حل شد. زنگ زدم پشتیبانی dns بهم داد درست شد. سرعتش فوق العاده بوده تا الان. 256 نامحدود داره 100 میگیره. البته میدونم هیچ تضمینی نیست که این روند ادامه داشته باشه
![]()
من هم یه بار میگیره یه بار قطع میشه نتم dns چی بهت داد/؟
اقا منم دقیقا همین مشکل دارم ! اینجا و سایت mobile.ir باز میشن ولی بقیه باز نمیشن !! حتی ورزش 3 هم باز نمیشه ! dns که بهت مال کجا ؟! گوگل ؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)