نسبت به بقیه ی تبلت ها، کیفیت صفحه نمایش و رابط کاربری خوبی نداره.
اما نسبت به قیمتش بد نیست.
نسبت به بقیه ی تبلت ها، کیفیت صفحه نمایش و رابط کاربری خوبی نداره.
اما نسبت به قیمتش بد نیست.
تبلت 8 اینچیه Acer رو بگیر از این بهتره
فون پد 7 ایسوس هم می گویند خوبه ولی هزار مشکل داره ...
صفحه و بدنه خش بر می داره
صدای ضعیف
سی پی یو اینتل که با نرم افزار ها هم خوانی نداره گاهی
با آپدیت مشکل ساز میشه و کندی ووو
رم کم
فقط پول اسمشو می خوره
برخی نرم افزار ها را بخاطر رعایت کپی رایت دانلود و بلوتوث نمی کنه
ووووووووووووووو
سلام
من میخوام یه تبلت بگیرم بین این 3 مدل موندم
ASUS Fonepad 7 ME372CG یا Lenovo a3000 یا Farasoo Fast 717 - 16 GB
تو مشاوره ی قبلی دوستان بهم ایسوس رو پیشنهاد دادن
ولی چون الان حدود 1.5 سال هست که تبلت 7 ایچی دارم ، دیگه از 7 اینچی خسته شدم و میخوام یکم بزرگتر باشه که تبلت فراسو 8 اینچه و الان انتخابم شده
هر 3 مدل کامله
فقط الان تنها چیزی که مهمه برام برای خرید فراسو اینه که صفحه نمایش خوبی داره؟؟؟
صفحه نمایش برام مهمه
ممنون
اون مدل های 7 اینچی رو خط بزن و به جاش acer a1 810 و مدل سیم کارت خورش a1 811 رو بذار تو لیستت
اونم تبلت خوبیه ولی قابیلت مکالمه نداره مثله اینکه ، بخاطر همین تو لیست نیست
این فراسو خوب نیست ؟؟؟؟
( صفحه نمایشش )
چندین انجمن سایت و نظرات در سایت ها را مطالعه کرده و با فروشندگان زیادی صحبت کردم ...
به نظر من برای خرید دیگه نباید نظر گرفت ... چون هر کسی بر اساس دید خودش و نه نیازهای شما نظر می ده و حتی با تعصب به برند خاصی نظر می دهند ...
به این نتیجه رسیدم فقط خود آدم می دونه چه انتظاراتی از یک تبلت یا هر وسیله دیگری می خواهد داشته باشه .
من خودم نظرم lenovo A3000 بود و دوستم خریده بود 2 ماه پیش 720 هزار تومان و عالی بود هم صدای بلند و هم بازی سنگین و هم صفحه نمایش خوبی داشت و فقط مانند اکثر برند ها اثر انگشت رو جذب میکرد .
خواستم بروم بگیرم ... یک سر اومدم نت دیدم بهبه ایسوس Fone pad 7 رو داده بازار رفتم بگیرم 680 هزار تومان بود رفتم بگیرم فروشنده گفت تمام شده و گفت هفته بعد میاد با خوشحالی 700 هزار تومان بردم بگیرم و گفتم تست کنید بخرم و گفت فروشنده بدون گارانتی داریم و قیمت 700 هزار تومانه و نخریدم بدون گارانتی
دوستم رو دیدم که توی کار فروش بود و گفت خودم داشتم 640 و تمام شده و نزدیک عید وارد میشه و با این قیمت 700 بدون گارانتی و 750 با گارانتی پیشنهاد نمی کنم
اگه عجله داری لنوو 3000 بگیر و اگه هر دو یک قیمت باشند یا 650 باشه پیشنهاد می کنم وگرنه برو لنوو بگیر
فروشنده های دیگری رفتم و همه هر دو مدل رو داشتند و همه می گفتم خودمون برداشتیم ولی مشکل داره با آپدیت افت سرعت و هنگی داره و جالب در نیامده و فقط مارک پدر و مادر داریه
وتوی این یک ماه خیلی بررسی کردم و صحبت و نظرات دوستان دارنده خیلی ها از افت سرعت در بدو آپدیت می نالند و بعضی بخاطر خراش بر داشتن بدنه ناراحتند و بعضی برای صدای ضعیف اسپیکرها ناراحتند .
برخی نرم افزار ها را بخاطر رعایت کپی رایت دانلود و بلوتوث نمی کنه
ووو اگه بخری باید رم هم بگیری براش وووووووو چون رمش 8 هست .
.................................................. ...............................................
من 700 تومان پول خرید تبلت رو که خرج کردم هیچ باز 650 کنار گذاشتم ...300 تومان دیگه رفت ... فقط بخاطر ایسوس و نظر دوستان 1 میلیون از دست دادم.
.................................................. ...............................................
من فقط از تبلت می خواهم که صدای خوب و بلند .. متوسط داشته باشه برای دیدن ویدیو کلیپ و مطالعه کتاب و رفتن به اینترنت
و شاید بازی شطرنج ...... چون اهل بازی نیستم ...
چون شده اینترنت جزیی از نیاز روزانه می خواهم وقتی خسته ام ... نشسته به اینترنت وصل شوم و نه پشت کامپیوتر و صندلی ...
بنرتون باز لنوو بد هست ... بمونم ایسوس ارزان بشه ؟ اگه ایسوس صداش ضعیفه و بدنه اش خش بر می داره واقعیت داره بگید که برم فردا لنوو بگیرم ... معذرت زیاد صحبت کردم .. دوستون دارم ...![]()
منم با نظر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] موافقم. این تبلت acer iconia گرفتم از همه نظر عالیه فقط وسایل جانبیش در ایران کمه. ای کاش تحریم نبودیم و میتونستیم از سایتهایی مثل امازون وسایل جانبیش رو بخریم
مشکلش نداشتن قابلیت مکالمه هست متاسفانه واگرنه تبلت خوبیه
سلام
میخوام تبلت مخصوص بازی بگیرم، شما کدامیک رو پیشنهاد می کنید ؟
Sony Xperia Tablet Z
Samsung Galaxy Note 10.1 2014
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)