تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: داوطلب کدام رشته در کنکور 91 هستید؟

راي دهنده
367. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ریاضی

190 51.77%
  • تجربی

105 28.61%
  • انسانی

20 5.45%
  • هنر

17 4.63%
  • سایر رشته ها

35 9.54%
صفحه 362 از 461 اولاول ... 262312352358359360361362363364365366372412 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,611 به 3,620 از 4605

نام تاپيک: ✔ کــنــکــور 91 ؛ مشاوره ، برنامه ریزی ، شیوه های برتر

کاربر فعال انجمن موبایل A.N.A.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

من تموم امیدم تو عمومیا به زبان بود که وقت کم آوردم بدجور حتی به ردینگ اولی نرسیدم . ریاضی رو خدا رو شکر خوب زدم ولی آخرای ریاضی یهو نمیدونم چی شد حالم به شدت بد شد و نزدیک بود بالا بیارم . این روند تا فیزیک ادامه داشت . فیزیک رو متاسفانه به همین علت خراب کردم نمیدونم چم شده بود حتی دوتا کسر رو نمیتونستم جمع کنم !. شیمی رو اونجور که انتظار داشتم زدم .در کل نه شادم نه غمگین تا بعد ببینم رتبه چی میشه . به خدا دوس ندارم سال دیگه بخونم .

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2

2. 2 کاربر از A.N.A.P بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه ali_1372's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

خب امسال دینی و عربی سخت بودن و ادبیات و زبان هم نرمال بودن ولی خودم ادبیات اصلن خوب نزدم ، ریاضی رو فوق العاده آسون داده بودن ، فیزیک در همون سطح پارسال بود و شیمی یه ذره سخت تر شده بود

4. این کاربر از ali_1372 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

خوب راححححححححححححححححححححححح ت شدم
    ادبیات نسبت به 90 راحت تر عربی زبان معارف در همون سطح 90
    ننسبت به 90 و 89 :
    ریاضی راحت
    فیزی راحت
    شیمی سخت

6. این کاربر از pour-homme بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز alone_boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه - پاوه

پيش فرض

جواب دو تا سوال 132 و 133 چی میشد؟
    اولی همون دو تا خط دلتا و دلتا پریم بود و دومی هم بردار ها
    فکر کنم به ترتیب موازی و -i میشدن

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

اولی رو مطمئن نیستم ولی فکر کنم همون موازی میشن
    دومی هم همون -i

9. این کاربر از ali_1372 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Demon_342's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    این بماند ... !

پيش فرض

سلااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااام

آقااااااااااااااااااااااا ااااااااااا تمـــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــــم شــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــد

خلاص شدیم

رها شدیم

چه ها بکنیم تو این 2-3 ماه

شب وارکرافت آنلاین ، کانتر ، فیلم ، سریال ، گیم نت وووووووووووووووو

خواب بدون دغدغه ی بیدار شدن ... تا ظهر

زندگی چقدر زیباست

اما تحلیلی که من دارم اینه :

ادبیات متوسط اما قرابت هاش یه سرو و کله از سالای قبل بالاتر بود ... به علاوه اینکه این کشف الاسرار فقط اسمش تو کتاب اومده ... کجا مولفشو گفته ؟

عربی متوسطه رو به آسون . به نظر خودم متنش از پارسال سخت تر بود ... واقعا متنو خراب کردم:(

دین و زندگشیم واقعا چی فکر کردن همچین سوالایی طرح کردن ؟ من تقریبا خوب خونده بودم دلم واسه اونایی مییسوزه که سطحی خوندن:(

زبان آسون بود

ریاضی به نسبت پارسال آسون بود

فیزیک متوسط رو به بالا بود ...

شیمی از پارسال خیلی سخت تر بود ... اصن محاسباتیاشو بعضا قفل میکردم

در کل حس خوبی ندارم :|

یه نکته رو بگم که همه امروز میگفت اسون بود و ازین حرفا ( از تنبل گرفته تا زرنگ ) مطمئنم نظرشون وقت نتیجه ها عوض میشه

11. 3 کاربر از Demon_342 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موبایل A.N.A.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

اولیش میشد مشخص نیست چون چندتا حالت داشت . حوصله تحلیل ندارم . لطفا دوستان دیگه نظر بدن ببینم درسته ؟
    دومی فکر کنم i- میشد !
    Last edited by A.N.A.P; 28-06-2012 at 12:41.

13. 2 کاربر از A.N.A.P بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز alone_boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه - پاوه

پيش فرض

اولیش میشد مشخص نیست چون چندتا حالت داشت
    یکی از حالتهاش که موازی میشدن.من اولش موازی رو زدم ولی بعدش که فکر کردم دیدم میشه اینطوری هم رسمش کرد : +
    افقیه D باشه،بالایی دلتا،پایینی هم دلتا پریم.واسه همین پاکش کردم و نزدمش!

15. این کاربر از alone_boy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای ALt3rnA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    Politziea

پيش فرض

اینم این کنکور بی نوامیس لا مصب ! :(
    درصدای تخمینی :
    ادبیات 40-50
    عربی 40-50
    دین و زندکی 50-60
    زیان 100

ریاضی 80-90
    فیزیک 70-80
    شیمی 70-80

حالا بزارید تعریف کنم !
    من دیشب مثل بچه ی آدم ساعت 10 کپیدم ! خیلیم خوشحال و شاد و اینا ! ولی ...
    ساعت 1 بیدار شدم یهو ! نمیدونم چه مرگم شده بود ! تب و لرز وحشتناک شدید . چند روز بود اینجوری بودم البته ولی نمیدونم مریض شده بودم یا استرس ! ولی دیشب یهو خیلی شدت گرفت !
    بله دیگه ! خلاصه اینکه دیشب پدرم درومد واقعا
    سعی کردم حواسمو پرت کنم و بخوام ولی نمیشد اصلا ! با هر مصیبتی بود لپتاپو روشن کردم و آهنگ گذاشتم و سعی کردم حواسم پرت شه . اینجوری موفق شدم یه ساعت دیگه رو بخوابم ولی دوباره بیدار شدم اینبار ساعت 4 شده بود . دیگه ام خوابم نبرد تا صبح
    یعنی تا به حال تو زندگیم شبی به این مزخرفی نداشتم

بعدش هیچی دیگه ! صبح از ترس اینکه نکنه مریض شده باشم و معده ام قاطی بازی در بیاره و دستشویی نیاز پیدا کنم صبحونه هم نخوردم
    فقط 10000000000000000000 بار کارت و شناسنامه مو چک کردم که یادم نرفته باشه بشه قوز بالا قوز
    بعدم رفتیم سر جلسه . گفته بودن 7 درو میبندن ولی 7 و 40 تازه بازش کردن !
    رفتم اونجا
    یعنی شانس مزخرف من ... افتادم قشنگ زیر باد کولر ! گفتم جامو عوض کنین گفتن صبر کن . آخرشم عوض نکردن . منم هی فین فین میکردم و پهلوام درد گرفته بود
    یعنی در بدترین حالت هم احتمالشو نمیدادم اینجوری گند بره تو کنکورم !! خیلی حالم گرفته شد
    خلاصه کنکور شروع شد و عمومیا رو دادن
    منم چند ثانیه نفس عمیق کشیدم تا یکم بهتر شم . بعد هم قرصامو خوردم و به قلپ آب بعدم با سر توی عمومی !
    اول از همه ادبیات ضد حال اساسی زد ! با اینکه شمارشی نداده بود ولی دوتا از قرابتا و یکی از آرایه ها وحشتناک اذیت کرد و روشون فکر کردم ! نمیدونمم درست زدم آخر یا نه
    بعدم عربی ! عربی واقعا آسون بود ! فقط من یه حماقتی کردم یه سوال ترجمه و یه سوال مفهوم رو گذاشتم برا آخر تا مطمئن بشم درس میزنمش ! ولی یادم رفت بزنم ! دو تا سوال میشه 8 درصد ! خیلییییییییی ضد حال
    بعدم دین و زندگی ! یا قمر بنی هاشم ! این چرا اینقدر سخته !؟ من که همه آیه ها رو خورده بودم ؟!
    چند تا سوال گزینه هاش دقیقا عین هم بودن ! خیلی نامردی بود ! اوج سختی تو صفحه ی اول بود البته و بقیه اشو تقریبا همه شو زدم
    بعدم انگلیسی که شانس مزخرف من خیلی ساده داده بودن ! تو 4 مین و 44 ثانیه زبانو هم زدم ! الان حدود 20 دقیقه مونده و من و ریدینگ عربی و کل املا و لغت و تاریخ ادبیات ! نمیدونم چرا!!!!! من همیشه حدود 40 مین تو این موقع وقت اضافه میاوردم ! احتمال زیاد به خاطر دینی بود

هیجی دیگه تا ثانیه آخر هم هرچی بود زورمو زدم بعدم گفتن وقت تموم شده و اختصاصیا رو دادن

ریاضیو باز میکنم ... لعنت به این شانس مزخرف ! چرا ریاضی اینقدر آسونه !؟ آخه چرااااااااا ؟ ریاضیو فراتر از حد انتظار میزنم ! تو دور اول یه یه ساعت میزارم پاشو فقط 6 تا سوالم مونده . میرم سر فیزیک . فیزیکم که آسونه بابا ! من چرا اینقدر بدبختم ؟ (تا اینجا من فکر میکردم شیمی قراره شدید سخت باشه هنوز) فیزیکو هم میزنم . 5 تا نزده دارم تو کلش . فیزیک. یه مرحله ای حل کردم . بعد دوباره سریع برگشتم پای ریاضی ! چرا ؟ خیلی وقت بود این نقشه رو تمرین میکردم که اگه شیمیش خیلی سخت بود اعصابم داغون نشه .
    ریاضیو هم زدم همه اشو . فقط یه هندسه پایه ام موند . 10 مین هم وقت اضافه آوردم . همه اش داشتم فوش میدادم چرا اینقدر آسونه . این 10 مین رو برگشتم یکی از دینامیکا که واقعا سخت بود رو زدم . 2 مینش رفت . بعد هم 5 مین صرف وارد کردن جوابا شد که خیلی دقت کردم تو این مرحله !
    حالا 40 مین حدودا وقت مونده و منم و شیمی !
    شیمیو باز میکنم ... اه ... اینم که ساده است بابا ! من اینهمه حفظیات شیمی و ساختار لوییس و درد و کوفت حفظ کردم واسه چی !؟ بمیری ! اینجا من شدیدا نا امید شدم چون کاملا امیدمو به اینکه اختصاصی بتونه عمومیمو جبران کنه رو از دست دادم .
    هنوزم نا امیدم
    خلاصه شیمیو هم زدیم دیگه
    فقط 4-5 تا سوالو نزدم . دوتاش یادمه یکیش بنزوئیک اسیده یا همچین چیزی بود که حیف شد واقعا ... یکی هم سوال آخر ! که یهو نمیدونم چرا وسواس گرفتم سرش و هی فک میکردم دارم غلط میزنم ولی بعدش هم فهمیدم درست بوده گزینه ام (سوال آخر ما همون شکل شیمی پیش بود . فصل 4)

بعد هم گفتن وقت تموم شده
    اصلا هم حس خوبی نداشتم ! و اصلا هم حس اینکه دیگه همه چی تموم شده رو نداشتم . بعد هم با یکی از دوستام حرف زدم و سر یکی از سوالای ریاضی بحث داشتیم که من میگفتم من درست میگم اون میگفت اون ! (بخش پذیریه ! )
    بعد هم یهو همزمان گفتیم آقا بیخیال بحث سوالا رو نکنیم
    عصر هم قرار کلوب گذاشتیم بریم COD بزنیم

بعدشم راه افتادیم بریم خونه که اینقدر گیج بودم که کاملا راه رو عوضی رفتم !
    یهو این وسط نگاه کردم به خودم دیدم حالم کاملا خوبه و اصلا لرز ندارم و هیچیمم نیست . ظاهرا تلقین یا استرس بوده همه اش . نمیدونم ! شایدم قرصا کار کردن چون از ساعت 1 شب که بیدار شدم 15-16 تا قرص خوردم از استانیفن بگیر تا پروپرانول

به هر حال
    اینم تموم شد
    رتبه رو نمیارم ! میاوردم هم مهم نبود . از همون اول هم گفتم میخوام برم علوم کامپیوتر شریف که با 800-900 منطقه هم میشه رفت . (تو صفحه های اول تاپیک هست اون پستم ! : دی )
    الانم یکم بخوابم . این یه هفته رو اصلا درس حسابی نخوابیدم .

موفق باشید همه

17. 6 کاربر از ALt3rnA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

آقا من سوالای سال های قبل عربی رو خوب بررسی نکرده بودیم یا امسال عنوان سوالای قواعد عربی عوض شده بود؟؟؟
    قبلا راحت تر میشد بفهمی سوال چی میخواست

19. این کاربر از ali_1372 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •