رتبه در زیر گروه هر رشته ملاک هست .
رتبه در زیر گروه هر رشته ملاک هست .
با سلام
از شما اعضای محترم سایت عاجزانه تقاضا دارم،تا این دانشگاهها را بر اساس سطح علمی در رشته ی مکانیک مرتب کنید:(بسیار مهم است)البته تاکید می کنم که فقط از لحاظ علمی نه لحاظ های دیگر.
دانشگاه اراك
دانشگاه صنعتي بابل
دانشگاه سمنان
دانشگاه قم
دانشگاه تبريز
دانشگاه شهركرد
دانشكده فني ومهندسي اراك
دانشگاه گيلان -رشت
دانشكده فني ومهندسي گلپايگان
دانشگاه تفرش
دانشگاه شاهرود
دانشگاه يزد
دانشگاه تربيت معلم اذربايجان- تبريز
دانشگاه اروميه
دانشگاه ملاير
دانشگاه بناب
پیشاپیش از زمانی که صرف کردید، متشکرم
كسی میدونه دانشگاه تربیت دبیرشهیدرجایی برای دوره شبانه رشته های فنی مهندسی مثل برق یامكانیك برای افراد عادی هم پذیرش میكنه یانه چون برای روزانه نوشته ویژه فرهنگیان اما برای شبانش چیزی ننوشته
كسی اطلاعی نداره
درود من هم زبان قبوبل شدم و هم تجربی
الان انتخاب رشته ی تجربی را کردم
زبان چجوری باید انجام بدم
بهم که شماره پرونده و رمز عبور نداده دوباره برای زبان انتخاب رشته کنم
چکار کنم ؟؟
این جور وقتا بین رفقا میگیم: گول خوردی
فقط همون یه فرم بوده که شما باید انتخابهای زبانت رو هم تو اون 100 تا میاوردی
من با 3800 بین علوم کامپیوتر -مهندسی صنایع تربیت معلم-عمران شبانه رجایی موندم
صنایع رو بیشتر از بقیه دوست دارم اما میگن دانشگاهه جایه پرتیهمثل اینکه خوب هم نیست (اگه کسی اونجا میره لطفا بگه چنتا سوال دارم)
اصلا قبول میشم اینارو؟؟؟؟بهترشم که فک نکنم قبول بشم نه؟
یعنی دفترچه رو شما نخونده بودید!؟؟چه گولی!
فکر کنم یه جا شنیدم فرصت یه بار تصیح دارید اگه دارید شاید بشه با اون کاریش کرد.
دوست من ما سه نوع رشته داریم یکی رشته های متمرکز یکی رشته های نیمه متمرکز و یکی هم رشته های دارای شرایط خاص !!!
رشته های دارای شرایط خاص مثل رشته های نیمه متمرکز امتحان و مصاحبه بعد از معرفی شدن دارن ولی با این فرق که معرفی برای مصاحبه و امتحان عملی زودتر از نیمه متمرکز صورت میگیره توی سایت سنجش یه لینک اومده بود برای ثبت رشته های دارای شرایط خاص اگر شما با استفاده از اون لینک رشته و دانشگاه دارای شرایط خاص انتخاب نکرده باشید توی انتخاب رشته هم نمیتونید اون رشته دارای شرایطظ خاص رو انتخاب کنید و اگر انتخاب کنید توی ببرسی انتخاب رشته شما اون رو حذف میکنن و موردهای بعدی انتخاب شده توسط شما رو بررسی میکنن !!!
---------- Post added at 09:10 PM ---------- Previous post was at 09:08 PM ----------
چرا کسی متوجه حرف من نمیشه ما دو تا رتبه زیر گروه داریم یکی رتبه های سهمیه در زیر گروه و یکی هم رتبه های کشوری (بدون سهمیه ) در زیر گروه حالا کدومها مهم هست ؟
رتبه های سهمیه در زیر گروه.100%شک نکن![]()
بله دوره ی شبانش آزاده و همه میتونن برن ولی مثل سایر شبانه ها خوابگاه نداره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)