تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 362 از 456 اولاول ... 262312352358359360361362363364365366372412 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,611 به 3,620 از 4557

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی FC Barcelona | آبی اناری ها

حـــــرفـه ای boy iran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

سایت گل تقدیم می‌کند: اسکارهای فوتبالی!

جوایز آکادمی اسکار در راه است و سایت گل هم اسکارهای فوتبالی می‌دهد

2012/2/25 1:00

سایت گل - بزرگ‌ترین ستاره‌های سینما از سراسر دنیا، یکشنبه شب گرد هم می‌آیند تا در هشتاد و چهارمین دوره آکادمی اسکار شرکت کنند.

چشمان مردم دنیا به فرش قرمز سینمای کداک خواهد بود و زرق و برق اسکار بار دیگر توجه همه را جلب خواهد کرد.

اما ما در سایت گل قصد داریم بهترین‌ها را در صنعت فوتبال معرفی کنیم. این جوایز به ستاره‌های محبوب و کاراکترهای منفی داده می‌شود و در آن جوایز بسیاری در نظر گرفته شده است.

بدون توضیح بیشتر، وارد مراسم اسکار سایت گل می‌شویم...

محتوای مخفی: ادامه 

بهترین فیلم‌نامه اصلی - ژوزه مورینیو

مردی که نامش را «آقای خاص» گذاشته‌اند. او پس از باختن نبردی کلیدی مقابل دیدگان میلیون‌ها نفر به رؤسای سابقش حمله می‌کند. ستاره این تریلر مبهوت‌کننده و نفس‌گیر قصد ندارد عقب‌نشینی کند و دشمنان قسم‌خورده‌اش را متهم می‌کند که همیشه از سوی ابرقدرت‌ها ترجیح داده می‌شوند.
    شخصیت اصلی تاکید دارد که قربانی توطئه بزرگی شده، چرا که تلاش می‌کرده زمامداران اسپانیا و اروپا را از قدرت خلع کند. این مربی 49 ساله اندکی پارانوید، در جریان جنگ رو به گسترش با شرکت‌های چندملیتی، سازمان‌های اجرایی فوتبال در اروپا و موسسات خیریه بین‌المللی، زیردستان خود را برای مصاحبه به رسانه‌ها می‌فرستد. داستانی که بسیار چیره‌دستانه نوشته شده و تمامی عناصر لازم برای پرفروش شدن را به همراه دارد.

بهترین مستند - طلوع و درخشش: ماجرای جی دمریت

داستانی کلاسیک درباره فردی ناکام که برخلاف تمامی پیش‌بینی‌ها به اوج موفقیت می‌رسد. فیلمی از صعود خیره‌کننده جی دمریت از لیگ‌های دسته پایین انگلیس، تا جام جهانی 2010 آفریقای جنوبی.
    این مدافع آمریکایی به کمک ریورز کومو، خواننده گروه ویزر و استوارت هولدن، هافبک بولتون توانست فاصله زمین تا آسمان را طی کند.

بهترین نتیجه اصلی - من‌یونایتد 8 - 2 آرسنال

محتوای مخفی: ادامه 

این فیلمی وحشتناک بود که طرفداران متعصب آرسنال دوست دارند هرچه سریع‌تر آن را به فراموشی بسپرند. پسران ساده شمال لندن قربانی شیاطین سرخ شدند و بازیکنان منچستریونایتد در تماشاخانه رویاها کوچک‌ترین لطفی به آنها نکردند.
    یونایتد چنان ضربه روانی‌ای به توپچی‌ها زد که طرفداران آرسنال دوست دارند این بازی را در اعماق ذهن خود بگذارند، و قفل در آن را ببندند و دیگر هرگز از آن بازدید نکنند. برخی زخم‌ها را شفایی نیست. این جایزه بهترین Score اصلی را می‌برد (کلمه Score هم معنای موسیقی متن فیلم می‌دهد و هم به معنای نتیجه است).

بهترین آهنگ اصلی - منچسترسیتی

مصیبت‌های ماریو بالوتلی از زمانی که او در سال 2010 از اینتر به منچسترسیتی پیوست تیتر یک اخبار بوده است. این بازیکن 21 ساله به دلیل رفتارهای عجیب و غریبش داخل و خارج میدان طرفداران خاص خود را جمع کرده و طبیعی است که طرفداران سیتی آهنگی برای ایتالیایی محبوب خود بسازند.
    بالوتلی، اوه، اون مهاجمه
    تو سرعت کارش خوبه، به چمن آلرژی داره ولی وقتی بازی می‌کنه کلاسش رو نشون میده
    با یه کیف پر از پول میره سمت زندان‌های ماس ساید
    نمی تونه پیرهنش رو تنش کنه ولی وقتی این کار رو می‌کنه بهترینه
    به مدرسه‌ها میره، به معلم‌ها تمامی قوانین رو درس میده
    اشتباهی آتیش روشن می‌کنه و موشک هوا می‌کنه
    البته براش مهم نیست چون این کارا رو برای خنده کرده بود و با چمدونی پر از پول به خونه‌اش برمی‌گرده
    اوه... بالوتلی...»

بهترین جلوه‌های ویژه بصری - طرفداران میلان

طرفداران بخش Curva Sud «شام آخر لئوناردو» را به روش خود به تصویر کشیدند. این جایزه بهترین جلوه‌های ویژه بصری را می‌برد. طرفداران روسونری پیش از دربی میلان در آوریل گذشته بود که پارچه‌ای را به ورزشگاه آوردند که روی آن لئوناردو «یهودا» خوانده شده بود.
    لئوناردو چهار سال در اواخر دهه 1990 برای میلان بازی کرد و در سال 2009 هم مربی این تیم شد، اما او در کریسمس سال گذشته به سمت آبی و مشکی شهر رفت و البته طرفداران میلان ابایی نداشتند از این که احساس خود را نسبت به «خائن» ابراز کنند.

جایزه یادبود - سوکراتس

سوکراتس (سقراط) در 4 دسامبر 2011 در سن 57 سالگی به دلیل ضربه عفونی پس از مشکلات معده‌ای و روده‌ای درگذشت. این اسطوره برزیلی به دلیل دستاوردهایش در میدان و کارهایش خارج از میدان به یاد خواهد ماند.
    عشق او به هنر، تاریخ و سیاست باعث شد او شخصیتی فراتر از زندگی داشته باشد. این قهرمان کورینتیانس به ظرافت و لطافت فوتبال برزیل تجسم بخشید. کاپیتان تیم محبوبی که در سال 1982 در جام جهانی حضور داشت مورد احترام بسیاری بود و نماد فعالیت اجتماعی شد. او به راستی جنگجویی شاعر بود؛ به معنای واقعی کلمه.

بهترین آشتی - پیتر رید و دیه‌گو مارادونا

پیتر رید به دشمنی 25 ساله‌اش با دیه‌گو مارادونا خاتمه داد. این دشمنی به دلیل آن گل معروف «دست خدا» در جام جهانی 1986 در مکزیک بود. این هافبک سابق تیم ملی انگلیس در میدان حضور داشت و از نزدیک دید که مارادونا با آن گل معروفش سه‌شیرها را از رقابت‌ها بیرون انداخت. او سال گذشته نوشته بود که مارادونا «هنوز متقلب است».
    با این حال هنگامی که این دو نفر در دسامبر 2011 در ابوظبی با هم دیدار کردند، رید با تمام وجود لبخند زد و حتی بر دستی که مارادونا با آن توپ را وارد دروازه پیتر شیلتون کرد هم بوسه زد. این حرکت رید به منازعه با سرمربی الوصل پایان بخشید اما خود رید را در انگلیس شخصیتی نامطبوع ساخت.
    (کلمه make up هم به معنای آشتی است و هم به معنای گریم)

بهترین فیلم انیمیشن - یورگن کلوپ

یورگن کلوپ، مربی بروسیا دورتموند به دلیل خشم‌های انفجاری پرشمارش در کنار میدان مشهور است. این چیزی است که اکثر هواداران بوندس‌لیگا می‌توانند تصدیق کنند. این مربی 44 ساله کاریزماتیک قلبش در مشتش است و ابایی ندارد کنترل خود را در جریان لحظات حساس از دست بدهد.
    میل شدید او به شادی‌های افراطی پیش از کریسمس به اوج رسید، جایی که عضله چهارسر او به دلیل دویدنش از روی سکوها پاره شد. او برای جشن پیروزی در پنالتی مقابل فورتونا دوسلدورف در جام حذفی از روی سکوها با هیجان به سمت زمین دویده بود!

جایزه افتخاری - اوزه‌بیو

اوزه‌بیو امسال 70 ساله شد. بیماری‌های او باعث شده او سه بار در دو ماه گذشته بستری شود.
    او که در سال 1965 بهترین بازیکن اروپا شد، در دوران اوج وحشت مطلق در میدان بود. او در 437 بازی برای بنفیکا در تمامی رقابت‌ها 473 گل زد (یعنی بیش از یک گل در هر بازی) و پرتغال را به رتبه سوم جام جهانی 1966 رساند. اوزه‌بیو دو بار فاتح کفش طلای اروپا شد و بسیاری او را یکی از ده بازیکن برتر دنیا می‌دانند.

بهترین فیلم خارجی‌زبان - No hablo Ingles

این فیلم (که نامش می‌شود "من انگلیسی بلد نیستم") با زیرنویس پخش می‌شود و درباره آرژانتینی افسرده‌ای است که می‌خواهد در 10 هزار کیلومتر دورتر از خانه، در شهر بارانی منچستر به زندگی‌اش معنا ببخشد. قهرمان تراژدی ما با رفتار شجاعانه و با سخت‌کوشی ابتدا بسیاری را وادار به تحسین می‌کند، اما سپس وجهه‌اش را به دلیل این که حاضر نمی‌شود از دستور مافوق تبعیت کند از دست می‌دهد.
    کاراکتر اصلی فیلم، کارلوس تبس نام دارد که ادعا می‌کند هنگامی که مربی‌اش در بازی در خانه بایرن مونیخ به او گفت خودش را گرم کند و به زمین برود، متوجه نشده که او چه گفته چون هنوز انگلیسی را خیلی خوب نمی‌داند. این بازیکن 28 ساله برای رهایی از درد به سرزمین مادری‌اش پرواز کرد، و تنها چند ماه بعد برگشت تا طرفداران سابقش را دوباره جذب کند.

بهترین بازیگر نقش مکمل - سرخیو بوسکتس

سرخیو بوسکتس یکی از تضادسازترین چهره‌های امروز فوتبال است. طرفدارانش می‌گویند او مهره‌ای حیاتی در ماشین بارسلونا است و منتقدان می‌گویند او بیش از حد بزرگ شده و خارج از محیط فعلی درخششی نخواهد داشت.
    البته چیزی که جای بحث ندارد این است که او می‌تواند نقش‌های بی‌شماری بازی کند، از جمله نقش آشوب‌گر، تحریک‌کننده، دسیسه‌چین، و قربانی نه‌چندان معصوم. این بازیکن اسپانیایی می‌تواند نقش هافبکی در سطح جهانی را هم ایفا کند و به همین دلایل است که او این عنوان معتبر را کسب کرده است.

بهترین کارگردان - پپ گواردیولا

پپ گواردیولا به روشنی می‌داند چطور می‌خواهد محصول نهایی‌اش در پرده سینما به نمایش درآید و به حدی زبردست است که رختکن‌اش را برای رسیدن به این هدف هماهنگ نگاه دارد. منتقدان ترجیح می‌دهند بگویند این کاتالان باکلاس ستارگان بسیاری در اختیار دارد و موفقیت او را به استعدادهایی ارتباط می‌دهند که زیر دستش هستند.
    اما در نهایت باید گفت که پپ دارد موفقیت پشت موفقیت کسب می‌کند. او در چهار سال حضور در باشگاه کاتالان 13 قهرمانی کسب کرده و این موضوع به راحتی اثبات می‌کند که روش‌های او بسیار موفقیت‌آمیز است.

بهترین بازیگر زن - هوپ سولو

همه عاشق داستان‌های رستگاری هستند. هوپ سولو در نیمه‌نهایی جام جهانی زنان در سال 2007 مقابل برزیل نیمکت‌نشسن شد و سپس به دلیل انتقاد از مربی و بازیکن جانشینش از تیم اخراج شد. تابستان گذشته در جام جهانی آلمان همه چشم‌ها به او بود.
    سولو در این بازی‌ها درخشید و ستاره رقابت‌ها بود. او تیم ملی آمریکا را به فینال جام جهانی رساند، جایی که ژاپنی ها ، امریکا را بردند.

بهترین بازیگر - لیونل مسی

دوست نداریم حس تعلیق را به سرعت از بین ببریم اما انتخاب لیونل مسی کاملا بدیهی بود. لیونل مسی بی‌تردید بهترین ستاره است. چند نفر هستند که شایسته دست زدن به شمار می‌روند اما هیچ کدام به نابغه آرژانتینی نمی‌رسند.
    این ستاره پرتحرک کوچک‌اندام، بهترین بازیکن بهترین تیم دنیاست و در بازی‌های بزرگ کارآیی‌اش افزایش می‌یابد. مسی مایه رشک دیگر بازیکنان است و الگویی عالی برای جوانان است، جوانانی که حرص و آز، و اعتماد به نفس بیش از حد در آنها زبانه می‌کشد.

بهترین فیلم - «تیکی-تاکا» از بارسلونا

این فیلم بیشتر در کاتالونیا فیلم‌برداری شد اما فیلم‌برداری از آن در بسیاری دیگر از نقاط اسپانیا هم انجام شده است. قهرمانان فیلم با ارتشی مهیب و پر از تجهیزات گران‌قیمت از مزدوران روبرو می‌شوند که مصمم به شکست دادن آنها هستند.
    کاتالان‌ها در طول مسیر یکی دو نبرد را می‌بازند اما در نهایت رقبا را کنار زده و فاتح جنگ می‌شوند. در این فیلم که ضرباهنگ تندی دارد چند شخصیت فراموش‌نشدنی حضور دارند و فیلم هنگامی به اوج می‌رسد که باشگاه ضربه نهایی را در اسپانیا و اروپا می‌زند. برخی منتقدان می‌گویند این بهترین فیلم تاریخ است

---------- Post added at 12:30 PM ---------- Previous post was at 12:27 PM ----------

مارادونا: فکر نمی کنم که دوران بارسلونا به سر آمده باشد

سرمربی سابق تیم ملی آرژانتین بازی تهاجمی را ترجیح می دهد

سایت گل- دیگو ارماندو مارادونا سرمربی سابق تیم ملی آرژانتین و مربی کنونی الوصل امارات در گفت و گو با برنامه «صدای فوتبال» رادیو 9 بار دیگر به انتقاد از فوتبال آرژانتین پرداخته است
    مارادونا در صحبتهایی که در روزنامه مارکا بازتاب یافته، گفت:« من فوتبال آرژانتین را تماشا می کنم و اصلا خوشم نمی آید. من دوست داشتم که شرایط کاملا برعکس بود. دوست دارم که تیمها تهاجمی بازی کنند.»
    مارادونا در ادامه صحبتهایش درمورد اوضاع کنونی اش در دوبی به این نکته اشاره کرد که دوست دارد سالها دراینجا بماند:« من شش ماه است که در دوبی هستم و برای دو سال دیگر با این تیم قرارداد دارم. فکر می کنم که برای مدتی طولانی اینجا بماند و شرایط خوبی برای تمدید قراردادم وجود دارد.»
    مارادونا در بخش پایانی صحبتهایش دردفاع از بازی بارسلونا گفت:« فکر نمی کنم که دوران بارسلونا به سر آمده باشد. البته به نطر من رال مادرید چند قدمی از بارسلونا جلوتر است و مصاف های آتی این دو تیم بیش از هرزمان دیگری شانه به شانه خواهد بود. به نظر من مورینیو مردی است که تمام بازیها را درک و لمس می کند وکاملا متوجه می شود.»

Last edited by boy iran; 25-02-2012 at 21:27. دليل: مرسی سینا

2. 8 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

اتلتیکو مادرید- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دوشنبه - 90/12/8

ساعت 00:00

وزشگاه : ویسنته کالدرون

---------- Post added at 01:05 PM ---------- Previous post was at 01:05 PM ----------

اخبار کوتاه از بارسا

- کیتا : الان زمان مناسبی برای صحبت در مورد آینده ی من نیست.این بستگی به ماندن یا نماندن مربی ندارد،من یک سال دیگر قرارداد دارم.
    مالی کشور عجیبی است.ما درک نمیکنیم که چرا مردم همدیگر را میکشند،میخواهیم صلح به این کشور برگردد.
    گاهی وقتها برای پیروزی شما فاقد فاکتوری بنام شانس هستید.گاهی اوقات داور آفسایدی را به اشتباه اعلام میکند.... این فوتبال است.

- یایا توره : بازی برای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به من عطش بدست آوردن عناوین را داد و با اینکه من تیمم را عوض کردم ولی هنوز این عطش را دارم.

- تیم بنفیکا به اویر ، مونتویا ، بارترا و تیو علاقه نشان داده است و در مورد آنها از باشگاه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سوال پرسیده است.

- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و اتلتیک برای برگزاری فینال در روز 25 می در ورزشگاه ویسنته کالدرون به توافق رسیدند اما فدراسیون میخواهد آنها 20 می در ورزشگاه مستایا بازی کنند.

- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در حال آماده سازی قراردادی است تا تیو را تا سال 2015 در تیمش حفظ کند.قرار داد این بازیکن در سال 2013 به اتمام میرسد و تیمهای زیادی به دنبال به خدمت گرفتن این بازیکن آینده دار هستند.

- والدس ، پیکه ، پویول ، بوسکتس ، اینیستا ، ژاوی ، تیاگو و فابرگاس برای بازی دوستانه 29 فوریه اسپانیا با ونزوئلا به تیم ملی دعوت شدند.

- امتیازات بارسای گواردیولا در هفته 23 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (از سال 2008 تا الان) : 60 - 58 - 62 - 51

- سسک : من با فن پرسی صحبت کردم،اما نه درباره ی بارسا.او بهتر میداند چه چیزی برایش بهتر است.آرزوی بهترین ها را برایش دارم.
    داوری های تعیین کننده در لالیگا؟ نمیخواهم درباره اش صحبت کنم،موجب سوء تفاهم میشود.دیگران باید در این مورد تصمیم گیری کنند،ما فقط میتوانیم بازی کنیم.
    دوستی با پیکه و پویول؟ ما کاملا متفاوت هستیم.پویول و من بیشتر شبیه هم هستیم،پیکه ریلکس تر و شاد تر است.

4. 8 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    ↙GΌЯGÅN↙

پيش فرض

گواردیولا و سیمئونه، دو مربی با شباهت های فراوان

هر دو در سن 41 سالگی به سر می برند؛ در اسپانیا و ایتالیا هم در کسوت بازیگری و هم در کسوت مربیگری توپ زده اند. قهرمانی لیگ راتجربه کرده اند و هر دو در تیمهایی مربیگری می کنند که زمانی در آن بازی می کردند.

جوزپ گواردیولا و دیگو سیمئونه که در پایان این هفته در ورزشگاه ویسنته کالدرون با یکدیگر دیدار خواهند کرد، شباهتهای فراوانی با یکدیگر دارند. علیرغم تفاوتهایی که در شیوه مربیگری آنها و یا نحوه بازی کردن آنها در تیمهایشان به چشم می خورد، نمی توان از شباهتهای آنها اجتناب کرد.

شباهتهای فراوان

اول اینکه هر دو در دوران بازیگریشان هم در اسپانیا (گواردیولا برای بارسا و سیموونه برای سویا و اتلتیکو مادرید) و هم در ایتالیا (گواردیولا برای برشا و سیمئونه برای لاتزیو، پیه زا و اینتر) توپ زده اند. دوم اینکه هر دو هم در حرفه بازیگری و هم در حرفه مربیگری موفق نشان داده اند.

هر دو هم به عنوان بازیکن قهرمانی لیگ را کسب کرده اند (گواردیولا همراه با بارسا و سیمئونه همراه با اتلتیکو و لاتزیو) و هم به عنوان مربی ( گواردیولا بارسا را قهرمان لیگ کرد، سیمونه هم استودیانس دی لا پلاته و هم ریور پلاته را به مقام قهرمانی رساند)؛ هر دو سابقه دو قهرمانی در طول یکسال را دارند ( گواردیولا در فصل 1997/98 و سیمئونه یک بار در فصل 1995/96 همراه اتلتیکو مادرید و دیگر بار در فصل 1999/20 همراه با لاتزیو).

هم اکنون هر دو هدایت تیمهایی را به عهده دارند که روزی در آن توپ می زده اند. گواردیولا و سیمئونه هر دو 41 ساله هستند و تنها نه ماه با هم اختلاف سنی دارند.

سیمئونه کیست؟

والتر وارگاس، خبرنگار مطرح استودیانس دی لا پلاته در گفتگو با اف سی بارسلونا دات کام عنوان کرد: «آیا واقعا گواردیولا و سیمئونه با هم شباهتی دارند؟ وی در آغاز دوران مربیگری خود در آرژانتین، به خاطر فوتبال تهاجمی تیمش شهرت فراوانی پیدا کرد ( کسب دو قهرمانی متوالی با استودیانس دی لا پلاته و ریور پلاته)، اما وقتی برای نجات کاتانیا از سقوط به دسته پایین تر به ایتالیا رفت روش محافظه کارانه یی در پیش گرفت که به مذاق هواداران خوش نیامد. تاکتیک محافظه کارانه او نهایتا در فصل 2011 در حالیکه هدایت راسینگ را به عهده داشت باعث شد میانه او با هواداران و مطبوعات به هم بخورد».

وارگاس در ادامه افزود: «اما او هم اکنون در اتلتیکو مادرید مسیر موفقی را طی می کند، جایی که خانه او محسوب می شود و بازگشت مجددش او را در نزد هواداران بسیار محبوب تر کرده است؛ سیمونه در یک سوم اول راه مربیگریش قرار دارد و هنوز جای زیادی برای پیشرفت دارد. او یک مربی حرفه ای با دانش و بسیارسختگیر و پر تلاش است که هم اکنون شانس بسیاری برای حضور در رقابتهای اروپایی دارد. او مربی خاصی است که در برنامه های تاکتیکی خود ترکیبی از استعداد و تکنیک را به کار می گیرد و تیمهای او همیشه شامل یک خط حمله سرزنده و یک دفاع مستحکم بوده اند».

منبع: سایت رسمی باشگاه
    مترجم: تارا تاج / FCBarcelona.ir

امسال بازی های خارج از خانه بارسا تو لیگ هیچ کدوم راحت نبوده اما من امیدوارم که با یک نتیجه خوب پرگل از سد تیم دوم مادرید هم عبور کنیم...

هافبک تيم فوتبال اتلتيکومادريد اسپانيا در آستانه بازي با بارسلونا دچار آسيب ديدگي شد.

به نقل از مارکا اسپانیا، آردا توران که در فوتبال ترکیه به بکام دوم شهرت دارد در جریان تمرینات سبک عصر جمعه آسیب دید و به طور قطع نمی‌تواند مقابل بارسلونا به میدان بیاید.

غیبت آردا توران باعث می‌شود تا سیمئونه برای آرایش تیمی خود فکر دیگری کند و مشخصا می‌شود پیش‌بینی کرد که فالکائو وظیفه سنگین‌تری داشته باشد.

پای راست آردا دچار کشیدگی شدید عضله شده و کادر پزشکی اتلتیکومادرید در معاینات ابتدایی استراحت یک هفته‌ای را تجویز کرده‌اند.

6. 13 کاربر از LittLe_BeAr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

باتیستا: کاش روزی بتوانم مربی بارسا شوم

سرخیو باتیستا، سرمربی سابق تیم ملی آرژانتین از رویایش برای هدایت آبی اناری ها گفته

سایت گل-سرخیو باتیستا ،سرمربی سابق تیم ملی آرژانتین در گفت و گو با برنامه «مس اسپورتس» کام رادیو از رویاهایش صحبت کرده است
    باتیستا در این گفتگو از رویایش برای هدایت مسی در تیم بارسلونا حرف زد:« دوست دارم بتوانم مربی بارسلونا شوم و مسی را در بارسلونا هدایت کنم. یکی هست که همیشه آماده است و احساس می کند که توانایی هدایت تیمی مثل بارسلونا را دارد.»
    البته باتیستا درادامه صحبتهایش ابراز امیدواری کرد که پپ برروی نیمکت بارسا بماند:« من دوست دارم که گواردیولا در بارسا بماند؛ چون عاشق فوتبالی هستم که او ارائه می دهد.»
    البته تعریف و تمجید های سرمربی سابق تیم ملی آرژانتین از بارسا به همین جا خلاصه نشد:« فوتبال را باید دقیقا مثل بارسلونا بازی کرد. من واقعا طرفدار بارسلونا هستم و تک تک بازیهای این تیم را تماشا می کنم و هیچ کدام را از دست نمی دهم.»
    باتیستا در ادامه صحبتهایش که در روزنامه اسپورت کاتالونیا بازتاب یافت درمورد گواردیولا گفت:« گواردیولا یکی از بهترین مربیان تاریخ دنیای فوتبال است و این را در داخل زمین نشان داده است. گواردیولا همه چیز را اثبات کرده؛ او یک مربی بزرگ است و بازهم امیدوارم که در بارسا بماند.»

بازجویی از یکی از شرکتهای ساندرو روسل در برزیل

روزنامه فولیا د سائوپائولو در گزارشی به دریافت کمیسیون غیرقانونی توسط شرکت آلیانتو اشاره کرده است

سایت گل- دادگاه برزیل این هفته پرونده ای علیه شرکت آلیانتو را مورد بررسی قرار می دهد.یکی از شرکای اصلی این شرکت ساندرو روسل، رئیس باشگاه بارسلوناست. اتهام وارده به این شرکت، دریافت غیرقانونی حدود 4 میلیون یورو به خاطر رفتارغیر قابل قبول این شرکت در برگزاری دیدار دوستانه بین دو تیم برزیل و پرتغال در سال 2008 است.
    روزنامه فولیا د سائوپائولو با انتشار این گزارش به این نکته اشاره کرده که این شرکت تمام سرویسهایی که در قرارداد ذکر شده بود را ارائه نکرده است
    البته اتهام این شرکت، تنها به اینجا خلاصه نمی شود. دادگاه برزیل علاوه بر این قصد دارد تا روابط شخصی و حرفه ای بین شرکت الیانتو با ریکاردو ته یسیه را، رئیس فدراسیون فوتبال برزیل و دوست ساندرو روسل را با رئیس ایالت فدرال برزیلیا را نیز مورد بررسی قرار دهد

8. 10 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    ↙GΌЯGÅN↙

پيش فرض

ارزیابی آبی اناری ها: هفته پنجم.

بعد از سپری شدن یک هفته همراه با لالیگا و لیگ قهرمانان، باز هم بارسا مرکز توجه اخبار قرار گرفت. در ادامه نظرات خبرنگاران و طرفداران سراسر دنیا را درباره بارسا مرور می کنیم:

ESPN: «لیونل مسی، پیش به سوی کمال»

بازی ای که در آن لئو مسی درخشش خود را بعد از کمتر از سه سال حضور در تیم اصلی آغاز کرد، بعد ها به بازی نقاب مشهور شد.

میامی هرالد: «کدام یک بهترند؟ لبرون جیمز یا لیونل مسی؟»

بهترین بازیکن جهان، سرنوشت یک بازی دیگر را نیز رقم زد. یک نمایش دیگر با دربیل های فوق سریع، تسلط کافی در حرکت با توپ و قدرت تمام کنندگی بالا که حقیقتی را به تمامی حریفان، بینندگان، مخاطبان یوتوب و ورلد تی وی یادآور می شود. لبرون جیمز هم روزهای خوبی را در کارنامه دارد.

بوینس آیرس هرالد: «بهترین طعمه گلزنی مسی، اتلتیکو مادرید»

بهترین بازیکن سال، بیشترین گل ها را در برابر اتلتیکو مادرید به ثمر رسانده است؛ 17 گل در 13 مسابقه شامل 14 گل در لالیگا و 3 گل در جام پادشاهی.

فیفا: «من به دنیا آمده ام تا فوتبال بازی کنم»

پله گفت: «من امثال بارسا را زیاد دیده ام، مانند سانتوس خودم در اوج، بنفیکا، آژاکس، آ.ث میلان و رئال مادرید. همه آنها در زمان اوج خود، بهترین تیم ها بودند و کلید تمام موفقیت های آنان، داشتن یک ترکیب مناسب برای مدتی طولانی بود. دیگر نکته اینکه نباید فراموش کرد بارسا هسته اصلی تیم ملی اسپانیا را نیز تشکیل می دهد».

توتال بارسا: «مروری تکنیکی بر بازی 3-1 بارسا-لورکوزن»

بنابر این، تیم همیشه در مقابل حریفان با تدبیر عمل می کند؛ حتی در مقابل حریفانی که خشن ترین نوع بازی را در پیش می گیرند.

گل دات کام: «الکسیس سانچز بازیکن مناسبی برای بارساست»

رونالد کومان گفت: «او خیلی خوب توانست با سبک بارسا تطبیق پیدا کند. تنوع زیادی به بازی بارسا می بخشد و به واقع با سرعت خوب، دویدن های کافی و کنترل های قابل قبول بسیار به تیم کمک می کند».

کیتا نمی‌خواهد امتیاز دیگری از دست برود

سیدو کیتا سفر یکشنبه‌ی تیم به ویسنته کالدرون را در مسیر اف سی بارسلونا برای قهرمانی در لیگ حیاتی می‌داند. او هنوز از تعقیب رقیب دست برنداشته است: «بخش زیادی از فصل باقی مانده و در فوتبال هر اتفاقی ممکن است».

این بازیکن مالیایی افزود: «تمام تلاشمان را می‌کنیم که بیشترین پیروزی ممکن را کسب کنیم».

سیدو کیتا از اهمیت دیدار این هفته مقابل اتلتیکو مادرید صحبت کرد، دیداری که امیدوار هستند موجب کاهش اختلاف 10 امتیازی با رئال مادرید شود. تیم مادریدی در همان روز ساعت 16:00 (به وقت محلی) بازی دارد و این بدین معنی است که آن‌ها از نتیجه‌ی بازی حریفشان خبر دارند. او گفت: «مسابقه‌ی مهمی است و با توجه به اختلاف 10 امتیازی با صدر جدول، نمی‌توانیم امتیاز دیگری از دست بدهیم». البته او می‌داند که چالش پیش رو به هیچ وجه آسان نیست، خصوصاً مقابل تیمی که «اکنون بسیار قوی است... سخت و دشوار خواهد بود».

نبرد تا پایان

اما وی گفت: «هر اتفاقی در فوتبال ممکن است... ما تا آخر می‌جنگیم». به عقیده‌ی او احساس بدی نسبت به شرایط دشوار فعلی تیم وجود ندارد، چرا که «اگر مادرید صدرنشین است، به این علت است که استحقاقش را دارد... ما فقط باید تمام تلاشمان را بکنیم تا بازی‌های هرچه بیشتری را ببریم».

از کیتا راجع به وضعیت خودش در اف سی بارسلونا سؤال شد و او پاسخ داد: «الآن زمان صحبت کردن راجع به آینده‌ی من نیست. در برهه‌ی بسیار مهمی از فصل هستیم و تنها باید روی تیم تمرکز کنیم».

همچنین از او پرسیده شد که آیا آینده‌اش در باشگاه به ماندن یا رفتن پپ گواردیولا، که یکی از تحسین‌کنندگان او است، بستگی دارد یا خیر. کیتا این دو موضوع را غیرمرتبط دانست و بیان کرد که سرمربی برای تمام بازیکنان اهمیت بسیار زیادی دارد و همه امیدوارند که او در پایان فصل در باشگاه بماند.

زمان جام ملت‌های آفریقا

کیتا در پایان گفت که از هر تلاشی برای تغییر زمان برگزاری جام ملت‌های آفریقا استقبال می‌کند: «برایم کمی سخت بود که از تیم بسیار دور بودم و نمی‌توانستم به هم‌تیمی‌هایم کمک کنم. ولی در تیم ملی کشورم بودم که برای خودم و کشورم اهمیت بسیار زیادی دارد. جام ملت‌های آفریقا در زمان مهمی از فصل برگزار می‌شود و این برای بازیکنان سخت است. تغییر در زمان برگزاری آن برای ما بهتر خواهد بود».

بارسا - اتلتیکو: 20 سال بازی‌های تماشایی

بازی بین دو تیم بارسا و اتلتیکو مادرید مترادف گل و جذابیت است. طی 20 سال گذشته به طور میانگین در هر مسابقه بین این دو تیم 4.14 گل به ثمر رسیده است.

20 سال پیش تعدادی بازی عجیب بین این دو تیم، آغاز نوار شگفت‌انگیزترین مسابقه‌ها میان آن‌ها بود. در این دیدارها تعداد گل‌های زیاد و بازگشت‌های بزرگ، عادی بود. این بازی به یکی از جذاب‌ترین رویارویی‌ها در لالیگا تبدیل شد و آمار خیره‌کننده خود گویای علت آن است. از فصل 1991/92، 153 گل در 37 مسابقه به ثمر رسیده است که معادل 4.14 گل در هر بازی است.

کارت‌های قرمز، بازگشت‌ها و هت‌تریک‌ها

اولین بازی شگفت‌انگیز دو تیم در دهه‌ی 90 در 20 سپتامبر 1992 برگزار شد. در این دیدار هریستو استویچکوف در پیروزی 1-4 در ویسنته کالدرون هت‌تریک کرد و مربی تیم میزبان، لوئیس آراگونس، کارت قرمز دریافت کرد. این شروع روند بازی‌های خارق‌العده‌ی دو تیم بود.

فصل بعد بارسا به لطف هت‌تریک روماریو در نیمه‎ی اول سه گل پیش بود، ولی اتلتیکو مادرید به بازی برگشت و 4-3 پیروز شد. بارسا در دیدار برگشت در کمپ نو آن نتیجه را جبران کرد و 5-3 برنده شد، روماریو باز هم سه گل زد و کومان و ویزاسینو در نیمه‌ی اول و استویچکوف و لوپز هم در نیمه‌ی دوم اخراج شدند.

در فصل 1994/95 هم دیدارهای پرحادثه‌ای برگزار شد. پپ گواردیولا گل نخست را در پیروزی 4-3 در کمپ نو مقابل اتلتیکو زد. در آن زمان سیمئونه، سرمربی کنونی اتلتیکو، در این تیم بازی می‌کرد. دو سال بعد دو تیم در کمپ نو 3-3 مساوی کردند، جیووانی در دقایق پایانی گل تساوی را زد. کمی بعد مردان سر بابی رابسون در یک‌چهارم نهایی جام حذفی بازگشت خارق‌العاده‌ای به بازی داشتند و موفق شدند 5-4 برنده شوند. پیتزی در آن دیدار گل معروفی زد. در ادامه‌ی همان فصل بارسا در مادرید با هت‌تریک رونالدو 2-5 حریفش را مغلوب کرد.

پنج گل در هر بازی در دوران گواردیولا

پس از آن دیدارها و شروع دوران سرمربی‌گری گواردیولا دیدارهای تماشایی بسیاری برگزار شد، از جمله یک پیروزی 5-2 به سود اتلتیکو مادرید در فصل 1997/98 که در آن ریوالدو از میانه‌ی زمین گل زد، یا برد 0-6 فصل 2006/07 که در آن مسی نخستین بازی خود را برای تیم انجام داد و دو بار گلزنی کرد.

تحت هدایت گواردیولا میانگین گل‌های رد و بدل شده در بازی‌ها بیشتر هم شد و به پنج رسید. بارسا هر چهار بازی را در کمپ نو برده است (6-1، 5-2، 3-0 و 5-0) و در مادرید اتلتیکو صاحب دو پیروزی (4-3 و 2-1) شده است و بارسا هم برنده‌ی یک دیدار بوده، 1-2 در فصل گذشته.

10. 14 کاربر از LittLe_BeAr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

ترجمه ی تیترهای روزانه ی اسپورت و الموندو در 25 فوریه ی 2012

خاوی مارتینز : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] او را میخواهد

این بازیکن 23 ساله مشخصات و ویژگی ها مناسب برای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را دارد و میتواند در آینده باعث تقویت تیم شود

او میتواند برای استراحت دادن به بوسکتس مناسب و ایده آل باشد اما قمیت او 40 میلیون یورو است

مصاحبه ی اختصاصی با دنی آلوز:" بهشت بدون گواردیولا وجود ندارد"

"اولویت ما هنوز قهرمانی در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] است. ما این را به عنوان یک چالش میدانیم"

12. 6 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Dr.FANOOS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

چقدر تاپیک رفته جلو برعکس تاپیک های دیگه
    معمولا اتلتیکو مادرید توی زمین خودش جلوی بارسا خیلی خوب بازی می کنه .
    بازی پارسال یادمه (اگه شاتباه نکنم ) 2-1 بارسا برد که اون بازی جدا داوید دخه آ درخشید.
    البته دیگه مهم هم نیست اتلتیکو خوب بازی کنه یا نه
    الان وقتِ بازی کردن پسرانِ خوبِ لاماسیاست .

بازی والنسیا به نظرم بارسا خیلی وقت بود توی لالیگا اینجوری بازی نکرده بود .
    شاید الکلاسیکو (رفت) آخرین بازی-ی بود که بارسا انقدر با انگیزه بازی کرد .
    اما یه چیزی که مشهود بود سوای بازی خوب بارسا ، والنسیا بیش از اندازه ضعیف ظاهر شد .
    ضعف والنسیا مزید بر علت شد که بارسا انقدر موقعیت داشته باشه و همچین اختلاف فاحشی
    توی بازی ایجاد بشه .

14. 6 کاربر از Dr.FANOOS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت milad A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    مازندران

پيش فرض

چند خبر کوتاه:

مورینیو : ترس از تمدید قرارداد گواردیولا ؟ اصلا مهم نیست ، این به خود او بستگی دارد . مهم این است که او خوشحال است

سسک : سیستم 3-4-3 در ابتدا بسیار به من کمک کرد زیرا من در آن نقشی شبیه به نقشی که در آرسنال داشتم را بازی میکردم . اما اکنون من در 4-3-3 احساس خوبی دارم و در حال بهتر شدن می باشم .
    گواردیولا دلیل من برای پیوستن به بارسا بود ؟ دلیل اصلی بارسا بود و البته مربی نیز مهم بود . ما بسیار با یکدیگر صحبت کردیم ،

لوئیز انریکه (مربی تیم رم ) : بازگشت من به بارسا ؟ صحبت کردن درباره ی آینده در فوتبال بی معنی است ، آینده در فوتبال وجود ندارد .

سوسانا مونخه ( مدیر اجرایی ) : بودجه ی بارسا برای خرید در فصل بعد 50 میلیون می باشد بعلاوه ی فروش بازیکنان . این رقم ممکن است در سال های آینده افزایش پیدا کند ، ما باید این پول را با برنامه خرج کنیم .
    درخواست های زیادی از کشورهای مختلف برای بازی دوستانه داریم که نمیتوانیم همه ی آن ها را قبول کنیم .
    پول برای گواردیولا مهم نیست ، همه چیز به خود او بستگی دارد . او خوشحال است و ما نیز نمیتوانیم آینده را بدون او تصور کنیم .

بارسلونا ایکر مونیان مهاجم اتلتیکو بیلبائو را زیر نظر دارد ، بازیکن 19 ساله ای که قیمت بازخریدش 45 میلیون می باشد

فرشید

منبع:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

16. 6 کاربر از milad A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

یکی از دلایل و فاکتور هایی که ژاوی هرناندز نتوانسته است توپ طلا را ببرد ، آمار گلزنی پایین او در رقابت های مختلف است.به نظر میرسد که بزرگترین هافبک جهان در حال تغییر و بهبود این آمار در این فصل است.

ژاوی تا اینجای فصل 11 گل به ثمر رسانده است-7 گل در لیگ،1 گل در لیگ قهرمانان ، 2 گل در کوپا دل ری و یک گل در جام باشگاه های جهان- و بهترین رکورد قبلی اش ( 10 گل در فصل 2008/2009 ) را شکست.ژاوی در حال حاضر در جدول برترین گلزنان در رده ی 13 قرار دارد و تنها پشت سر رایو میچو (11) و سسک (9) به عنوان هافبک های گلزن قرار دارد.
    اگر ژاوی همچنان به گلزنی و پاس هایش ادامه دهد و اگر اسپانیا از عنوان قهرمانی اش در اروپا دفاع کند ، آیا متوانیم او را به عنوان بهترین بازیکن جهان و برنده ی توپ طلا ببینیم؟

منبع:

---------- Post added at 01:12 PM ---------- Previous post was at 01:12 PM ----------

آخرین تمرین قبل از سفر به کالدرون

تیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] امروز اخرین جلسه تمرینی خود رو در سیوتات اسپورتیوا قبل از بازی روز یکشنبه مقابل اتلتیکو مادرید انجام داند . پپ گواردیولا امروز بازیکنان تیم اول به علاوه تلو ، سرگی گومز، لوباتو و بالیو از تیم ب را در اختیار داشت .

در پایان تمرین گواردیولا لیست 18 نفره خود را که شامل بازیکنان تیم اول و وینگر تیم ب ، کریستسن تلو را برای سفر به مادرید تحویل داد .

تیم یکشنبه در ساعت 9:45 در نیو کمپ حاضر میشه ، و همه با هم به سمت فرودگاه ال پرات [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خواهند رفت تا در ساعت 10:30 دقیقه به مادرید سفر کنند. یک ساعت بعد در ساعت 11:30 دقیقه و به محض ورود بازیکنان به مادرید انها مستقیما به هتل محل اقامت خود خواهند رفت و از انجا در ساعت 21:30 دقیقه راهی ورزشگاه ویسنته کالدرون خواهندشد.

بعد از مسابقه تیم سریعا اماده برگشت به بارسلوناخواهد شد. انها در حدود ساعت 2 صبح یعنی حدود یک ساعت بعد از بازی عازم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خواهند بود .

لیست کامل بازیکنان : والدس، پینتو، آلوز، پیکه، فابرگاس، پویول، ژاوی، اینیستا، الکسیس، مسی، تیاگو، ماسکرانو ، کیتا، سرجیو بوسکتس، پدرو، آدریانو، آبیدال، کوئنکا و تلو

---------- Post added at 01:12 PM ---------- Previous post was at 01:12 PM ----------

پپ گواردیولا: صحبت در مورد تمدید قرارداد خسته کننده شده است

قرارداد این مربی جوان با باشگاه کاتالانی در انتهای فصل جاری به پایان می رسد اما او هنوز برای تمدید قرارداد با مدیران بارسا وارد مذاکره نشده

سایت گل- پپ گواردیولا، سرمربی بارسا، صحبت های اخیر در مورد تمدید قراردادش را یک موضوع خسته کننده توصیف کرد.
    قرارداد این مربی جوان با باشگاه کاتالانی در انتهای فصل جاری به پایان می رسد اما او هنوز برای تمدید قرارداد با مدیران بارسا وارد مذاکره نشده و به همین دلیل شایعات زیادی در مورد آینده او و جانشینان احتمالی اش منتشر شده است.
    او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" موضوع تمدید قرارداد من به یک موضوع خسته کننده تبدیل شده است. وقتی اتفاقی رخ دهد، مطمئنا شما (خبرنگاران) متوجه خواهید شد."
    گواردیولا همچنین تایید کرد که تیمش در یک ماه گذشته در اوج نبوده اما معتقد است با توجه به نتایج خوبی که کسب کردند، بقیه مسائل چندان اهمیتی ندارد.
    " ماه ژانویه، ماه دشواری برای ما بود اما در مجموع ما در شرایط خوبی قرار داشتیم. ما اخیرا با ضرباهنگ خوبی بازی می کنیم."
    بارسا امشب در دیداری دشوار مقابل اتلتیکو مادرید قرار خواهد گرفت و گواردیولا دیه گو سیمئونه، سرمربی حریف و رادامل فالکائو، مهاجم کلمبیایی این تیم را مورد ستایش قرار داد.
    " تقریبا همه چیز در اتلتیکو در جهت موفقیت سیمئونه کار می کند. او از کاریزمای لازم برخوردار است و بازیکنان نیز به سختی برای او کار می کنند.
    شرایط تیم را نمی توان در میانه فصل به راحتی تغییر داد با این وجود او موفق بوده است. او جایگاهش در تیم را محکم کرده است.
    ما باید بهتر از آنها بازی کنیم و جلوی فالکائو را نیز بگیریم؛ او بهترین مهاجم دنیا در محوطه جریمه است."
    او همچنین در مورد حضور ژاوی در تیم ملی اسپانیا برای دیدار دوستانه مقابل ونزوئلا گفت:" من با دل بوسکه صحبت کردم. ژاوی تقریبا آماده است. اگر دل بوسکه از او استفاده کند، می دانم که مراقب او خواهد بود.
    اگر او احساس کند که ژاوی می تواند 90 بازی کند، از او بازی خواهد گرفت. اگر نه، او را روی نیمکت نگه می دارد. ما درک می کنیم که فدراسیون فوتبال اسپانیا به خوبی مراقب بازیکنان هست. نه ما و نه آنها شکایتی نداریم."
    گواردیولا در پایان در مورد ماندن یا رفتن مورینیو از رئال در فصل آینده گفت:" مورینیو بسیار باهوش است و می دند بهترین تصمیم برایش چه خواهد بود."

18. 6 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    ↙GΌЯGÅN↙

پيش فرض

مسافران مادرید

جوزپ گواردیولا از هر 18 نفر تیم اصلی به همراه بازیکن جوان بارسا ب، کریستین تلو، دعوت کرده است تا برای بازی در برابر اتلتیکو مادرید به پایتخت سفر کنند.

تیم آخرین جلسه تمرینی خود را در ویسنته کالدرون انجام می دهد.

بارسا برای رویارویی در هفته بیست و پنجم لالیگا، ساعت 21:30 در برابر اتلتیکو در ویسنته کالدرون، جلسه تمرینی را پشت درهای بسته در سیوتات اسپورتیوا برگزار کرد. تمام اعضای تیم اصلی به همراه تلو، بالیو، سرگی گومز و لوباتو به تمرین پرداختند.

پس از اتمام تمرین، جوزپ گواردیولا اسامی مسافران مادرید را اعلام کرد، که تمام 18 نفر اصلی به همراه کریستین تلو حضور داشتند.

برنامه سفر

روز یکشنبه، ساعت 9:45 همه در نیوکمپ حضور داشتند و از آنجا به سمت فرودگاه ال پرات حرکت کردند. هواپیما ساعت 10.30 بارسلون را به مقصد مادرید ترک کرد و یک ساعت بعد به زمین نشست. به محض ورود، تیم به هتل اقامت رفت و بازی هم ساعت 21:30 برگزار خواهد شد.

پس از اتمام مسابقه، ساعت 1 بامداد تیم به سمت بارسلون پرواز خواهد کرد و ساعت 2 شاهد فرود هواپیما در بارسلون خواهد بود.

لیست گواردیولا

والدز، پینتو، آلوز، پیکه، سسک فابرگاس، پویول، ژاوی، اینیستا، الکسیس، مسی، تیاگو، ماسکرانو، کیتا، سرجیو بوسکتس، پدرو، آدریانو، آبیدال، کوئنکا، تلو.

مترجم: سمیرا محمدی / FCBarcelona.ir

20. 8 کاربر از LittLe_BeAr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •