تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 362 از 639 اولاول ... 262312352358359360361362363364365366372412462 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,611 به 3,620 از 6384

نام تاپيک: | گفتگو درباره بانک‌ها و امور بانکی |

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

کی میگه ملت رایگانه؟؟پس اون 5000 تومن که اول کار میدهی چیه؟
    حق باشماست من اشتباه گفتم. اما به هر حال فعلا فعال کردن یکبار رمز همراه ملت الزامی نیست و فقط کسانی که بالای 6 میلیون تومن پول جابجا می کنن حتما باید با پرداخت 5 هزار فعالش کنن. توی بقیه موارد به سلیقه مشتری بستگی داره مثلا می تونه با ثبت نام برای یکبار رمز. تغییر رمز ، حواله سحابی یا ... دیگر رو منوط به یکبار رمز همراه کنه

2. این کاربر از ak313 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

من ده میلیون پول دارم میخوام شرایطی باشه که با پول خودم 20 میلیون بشه وام بگیرم کدوم بانک سود کمتر یا با سپرده گذاری بشه این وام رو گرفت مثلا شش ماه پول رو بخوابونی بعد بهت 10 وام بدن پول خودتم بتونی برداشت کنی کسی میتونه راهنمایی کنه ؟ ممنون

آخر فروم باز rasoul2005's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

درود
    از دوستان کسی با همراه بانک بانک رفاه کار کرده و جواب داده؟

کـاربـر بـاسـابـقـه dizgah's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    8PAR

پيش فرض

سلام بنده به عنوان ضمانت برای شخصی چک داده ام،و یک فقره چک به عنوان تضمین دریافت کرده ام ، از طرفی جند فقره جک دیگر ایشان هم به طریقی به دست من رسیده است.
    فرد مذبور متواری است و بانک چک ضمانت من رو تهدید به برگشت زدن میکنه (هنوز نزده )
    آیا من میتونم چکی که برای تضمین ازش گرفتم (تاریخش گذشته ) رو برگشت بزنم ؟(با توجه به اینکه هنوز چکم برگشت نخورده )اون چک های دیگه رو چی؟(با وجود اینکه کل مبلغ چک ها بیش از طلب من میشود ؟
    دوستان جنله حقوقی برام مهمه پس لطفا دوستانی که از جنبه حقوقی مطلعن جواب بدن
    با تشکر از لطفتون

کاربر فعال انجمن هنر هفتم ehsan_iace's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

آیا برای انتقال پول با گوشی باید در همه بانکها حساب داشته باشم و نرم افزار همه بانکها را گوشیم نصب کنم؟

مثلاً
    وقتی من در بانک ملی حساب دارم و نرم افزارش را روی گوشیم دارم و فردی که میخواهم با گوشی به حسابش پول بریزم حساب بانک پاسارگاد دارد!

کـاربـر بـاسـابـقـه dizgah's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    8PAR

پيش فرض

آیا برای انتقال پول با گوشی باید در همه بانکها حساب داشته باشم و نرم افزار همه بانکها را گوشیم نصب کنم؟

مثلاً
    وقتی من در بانک ملی حساب دارم و نرم افزارش را روی گوشیم دارم و فردی که میخواهم با گوشی به حسابش پول بریزم حساب بانک پاسارگاد دارد!
    اگه شناسه شبای اون حساب رو داشته باشید فک کنم میشه

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    *ایران*=*مازندران*=*آمل*

پيش فرض

مثلاً
    اول باید برین شعبه همراه بانک رو فعال کنید یعنی حسابتون متصل بشه بهش.بعدش هم میتونی کارت به کارت هم حواله بین بانکی مثلا با شبای حساب اون طرف در بانک پاسارگاد واریز کنی و هم بانک ملی به ملی
    به غیر از کارت به کارت بقیه حواله هزینه ای نداره

9. این کاربر از hossein019940 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام بنده به عنوان ضمانت برای شخصی چک داده ام،و یک فقره چک به عنوان تضمین دریافت کرده ام ، از طرفی جند فقره جک دیگر ایشان هم به طریقی به دست من رسیده است.
    فرد مذبور متواری است و بانک چک ضمانت من رو تهدید به برگشت زدن میکنه (هنوز نزده )
    آیا من میتونم چکی که برای تضمین ازش گرفتم (تاریخش گذشته ) رو برگشت بزنم ؟(با توجه به اینکه هنوز چکم برگشت نخورده )اون چک های دیگه رو چی؟(با وجود اینکه کل مبلغ چک ها بیش از طلب من میشود ؟
    دوستان جنله حقوقی برام مهمه پس لطفا دوستانی که از جنبه حقوقی مطلعن جواب بدن
    با تشکر از لطفتون
    شما می تونید هر چکی رو که تاریخش رسیده یا گذشته و موجودی نداره برگشت بزنید.
    تا اونجایی که من می دونم فقط چکهای روز بلا محل جنبه کیفری دارن و چکهای تضمین فقط جنبه مسئولیت مدنی دارن و مجازات نداره

11. این کاربر از ak313 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

حق باشماست من اشتباه گفتم. اما به هر حال فعلا فعال کردن یکبار رمز همراه ملت الزامی نیست و فقط کسانی که بالای 6 میلیون تومن پول جابجا می کنن حتما باید با پرداخت 5 هزار فعالش کنن. توی بقیه موارد به سلیقه مشتری بستگی داره مثلا می تونه با ثبت نام برای یکبار رمز. تغییر رمز ، حواله سحابی یا ... دیگر رو منوط به یکبار رمز همراه کنه
    دوست عزیز
    6میلیون نیست
    برای 3میلیون بیشتر باید این قابلیت فعال بشه

آخر فروم باز mili_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    ! My Dreams

پيش فرض

وام 5 میلیونی فوری کدوم بانک / موسسه / صندوق میده ؟ سودش اصلن مهم نیست فقط نهایت 1 هفته ای بده یا کمتر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •