سلامو دوست من شما میتونید از برنامه ی PD NET برای کامپیوتر استفاده کنی با این برنامه میتونی از اینترنت گوشی داخل کامپیوتر استفاده کنی .
سلامو دوست من شما میتونید از برنامه ی PD NET برای کامپیوتر استفاده کنی با این برنامه میتونی از اینترنت گوشی داخل کامپیوتر استفاده کنی .
سلام
چرا بعضی از برنامه ها رو این گوشی نصف نمیشه؟برنامه ای که من رو xperia mini بدونه هیچ مشکلی نصب میکردم رو این گوشی اصلا نصب نمیشه و پیغام نم چی چی packing رو میده چرا؟
به اندروید 2.3.4 اپدیت میشه؟
من از وقتی این گوشی رو خریدم این کار رو انجام میدم
شما باید نرم افزار pdanet رو دانلود کنی بعد از دانلود داخل فایل 2 تا برنامه هست که یکیش فایل pdf هست اونو تو گوشی نصب میکنی یه برنامه دیگه هم هست که exe هستش باید گوشیتو با کابل وصل کنی به کامپیوتر اونوقت فایل exe رو نصب کنی وصط نصب میگه که میخوای درایور گوشیت رو هم نصب کنی تو باید حتما no رو انتخاب کنی وقتی تموم شد گوشه سمت راست پی سی شکل یه گوشی میاد .حالا تو باید بری برنامه ای که تو گوشی نصب کردیو باز کنی و on کنی حالا روی عکس گوشی کناره پی سی دوبار کلیک کنی به اینترنت وصل میشی تازه اس ام اس هم میتونی ردوبدل کنی.من که تا حالا باهاش مشکل نداشتم هر شب هم با نت ایرانسل با پی سی on میشم
منظور rangoabzar فایل اولی apk هست و دوست من اقا وحید ممکنه مشکل از زبان گوشیتون باشه اگه فارسی هست اونو به انگلیسی تغییر بده اره رام های خیلی خوب هست که اونو به ورژن 2.3.7 تبدیل میکنه در ضمن تا چند ماه دیگه رام پایدار برای نسخه 4 هم میاد چند ورژن برای 4 اومده اما کامل نیست برای دانلود و نصب رام بیا به این وبلاگ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی خیلی ممنونم از راهنماییتون درست شد![]()
Last edited by ŞHÍЯÍŃ; 15-03-2012 at 23:14.
سلام دوستان x8 با mini x10 چه فرقایی دارن به نظرتون کدوم بهتره ؟ من تازه میخوام یه گوشی انروییدی بگیرم بین این دوتا مودندم
چند روز \یش یه مینی دو هفته کارکرده دیدم خیلی تمیز بود 210 تومن میدادن خوبه بگیرم؟البته یکم کار کردم باهاش چون ال سی دی کوچیک داره زیاد حال نکردم/ از کجا بفهمم چقد کارکرده؟
سلام همیچن فرقی ندارن فقط مینی کوچیکتره رزولیشن اش 320*240 هست ولی ایکس 8 رزولیشن اش 480*320 بعد مینی دوربین اش پنج و فلاش داری ولی ایکس8 دوربین اش 3 وفلاش نداره ولی به نظر من ایکس 89 بهرته به خاطر رزولیشن بالاش میشه بازی های بهتری توش اجرا کرد.بعد 210 خیلی گرون!!!!من همین یک هفته پیش برای یکی از دوستام خریدم 240 نو با گارانتی![]()
من مینی داشتم الان قصد ایکس 8 دارم. صفحه ایکس 8 استانداردتره!
سوال: به چه آندروئیدی آپدیت میشه و اینکه میشه مالتی تاچ تبدیلش کرد یا نه ؟ ممنون
بله همینطور اکسپریا مینی دیگه فوق العاده کوچیک.
من رام GingerXperiaV10 رو نصب دارم مولتی تاچش هم کار میکنه...
سلام دوستان گوشی ایکس 8 تا رام 2.1 بیشتر بصورت رسمی براش نیومده اما شما میتونید روش رام نصب کنید و تا اندروید 2.3.7 بهترین رام ها براش اومده یعنی با نسخه ی رسمی هیچ فرقی نمیکنه و درباره ی مولتی تاچ دو نوع سیستم داریم cypress و synaptic اگه اولی باشه قابلیت مولتی تاچ داره اما اگه دومی باشه برای استفاده از مولتب تاچ باید بوت لودر رو باز کنی که باز کردن بوت لودر بستگی به شماره ی پشت گوشی داره ابتدا باتری رو بردارید سپس پشت گوشی نوشته 11w بعد از دبلیو اگه عدد نوشته شده از 26 کمتر بود میتونید به راحتی بوت لودر رو باز کنید اما اگه بیشتر بود باز کردن بوت لودر یکم خطرناکه البته بعضی ورژن های بعد از 26 باز شدن و این سریال برای گوشی های قدیمی پایینتره در کل گوشی های قدیمی ایکس 8 خیلی بهترن اگه میخواهید بخرید نو نخرید دسته دوم بخرید و توجه کنید عدد نوشته شده کمتر از 26 باشه و برای شناسایی نوع سیستم از فایل x8toolbox استفاده کنید برای اطلاعات بیشتر و دریافت این فایل به این وبلاگ مراجعه کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در ضمن تا چند ماهه دیگه اندروید 4 پایدار براش میاد که اگه بوت لودرتون باز باشه عملکرد بهتری داره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)