تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 362 از 507 اولاول ... 262312352358359360361362363364365366372412462 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,611 به 3,620 از 5068

نام تاپيک: تجربیاتی که داشتید و می تونه به بقیه توی زندگی کمک کنه اینجا بیان کنید(نقل قول ممنوع)

کاربر فعال فلسفه B.Russell's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

این جمله رو جایی دیدم و چون شرح حال بسیاری از آدمای اطرافم هست به عنوان یک تجربه مهم قرار میدم:

خیلی ها فکـر میکنند بدتـرین درد، از دسـت دادن کسـی هست که دوستـش دارن !

اما حقیقـت اینه که از دست دادن خــودشون و از یــاد بردن اینکه کـی هستن و چقدر ارزش دارن گـاهی وقتــها خیلــی دردنــاک تـره !!
    Last edited by B.Russell; 14-06-2014 at 11:48.

کاربر فعال فلسفه A.M.D.D.E.V.I.L's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Void

پيش فرض

می خوای مشهور شی ؟ پولدار ؟ اسمت تو تاریخ ثبت بشه ؟ می خوای جهان رو عوض کنی و تاثیر داشته باشی ؟
    به هیچ کدومشون نخواهی رسید
    کافیه به یه نفر که همه ی اونها رو داره نگاه کنی . تو جوانیش میخواست مشهور بشه؟ یا پولدار ؟ اصلا میخواست اسمش تو تاریخ باشه یا جهان رو جای بهتری بکنه و موثر باشه تو جامعه؟
    این افراد همیشه فقط به خاطر کاری که انجام دادند به اون نتایج دست یافتند . شهرت و پول و مقام و احترام چیز هایی هستند که در نتیجه ی اعمال انسان به دست می آیند وگرنه نمیشه فقط به خاطر خودشون بری دنبالشون و بگی من می خوام مشهور بشم یا پولدار .
    مثلا یکی بگه من می خوام پولدار بشم پس برم دکتر مهندس بشم ! مهم هم نیست که آرزوم این بود که ... بشم چون درآمد چندانی نداره !!
    کسانی که مشهور یا پولدار و ... هستند در زمینه ای که خودشون عاشقش بودن پیشرفت کردن ، نه برای اینکه پول یا شهرت و مقام به دست بیاورند ... بلکه اشتیاقی در وجودشان بوده که آنها را مجبور می کرده ساعت ها کار کنند و تجربه ی جدید کشف کنند و هی و هی دنبال اسرار جدید زمینه ی کاری خودشون برن و نفهمن شنبه کی شد پنج شنبه ... شب کی شد روز و 18 سالگی کی شد 30 ...
    پس کاری که واقعا میخوای و دوست داری رو انجام بده . کاری که از اول عمرت یک احساس خاصی بهش داشتی .
    اگر به جای قعالیت در زمینه ای که خودت دوست داری فقط دنبال این باشی که در آینده پولدار و صاحب احترام و ... . نه خیر نمی تونی به دستشون بیاری . حتی اگر تونستی باز هم آرام نمیشی .
    مثل اینه که عاشق نقاشی باشی اما جامعه باعث بشه بری پزشکی بخونی ... آره در آینده زندگی خوبی در انتظارت خواهد بود اما تا ابد از خودت می پرسی "آیا نقاش خوبی می شدم؟"
    تا وقتی که داری کاری که نمی خوای رو انجام میدی فقط برای اینکه به یه چیز های کلیشه ای برسی عذاب خواهی کشید .
    مثل این هست که قسمت عظیمی از وجود خودت رو پنهان کنی . قسمتی عظیم که در ذات تو نهادینه شده اما تو ازش استفاده نمی کنی . مثل کسی که بنابر دلایلی نمی خواد از چشم هاش استفاده کنه ، یا از دستهاش و یا غیره . فقط داری زندگی رو برای خودت عذاب آور تر می کنی.
    تو که این علاقه و اشتیاق عظیم رو داری چرا ازش استفاده نمی کنی ؟ عین کسی هست که آرزوش اینه که دونده بشه اما میره پاهاشو قطع می کنه !!!

کاری رو بکن که همیشه دوست داشتی بکنی ، کاری که خودت می خوای بکنی ... نه کاری که جامعه مجبورت می کنه بکنی ، یا حفظ آبرو در بین فامیل و ...
    در این حالت ، حتی اگر پول دار و مشهور و ... هم نشی ، از درون آرام هستی . در این حال از خودت بپرس ... مگه هدف از پول و شهرت و ... جز بدست آوردن آرامش و آسایش هست؟
    و اینو به یاد داشته باش در لحظه ی آخر از زندگیت ، تنها چیزی که احساس رضایت بهت میده کار هایی هست که انجام دادی . نه شهرت و پول و مقام و پست و غیره و غیره ... چون فقط خودتی و خودت !
    اگه کاری که خودت دوست نداری رو انجام بدی (چون مجبوری ) ممکنه فقط یک دوره از زندگیت شاد باشی ... اما اگر کاری که براش اشتیاق داری رو انجام بدی دائما در حال لذت بردن از یادگیری هستی ... اون کار تبدیل میشه به زندگیت . به عبارت دیگر اون کار تبدیل میشه به هدف زندگی تو . همون هدف از آفرینش تو!
    شکست می خوری اما اصلا برات مهم نیست ، دوباره پا میشی و شروع می کنی .. بعد دوباره شکست می خوری و ... اما در نهایت پیروز میشی .
    البته می دونم فقط با خوندن این متن یهو متحول نمیشی بری دنبال آرزو هات . ولی حداقل یه فکری به حال خودت بکن !

اینا حرف هایی هستند که من به خود چندین سال پیشم میگفتم .. اگه می تونستم سفر در زمان کنم . پس حالا به شما میگم . چون از وقتی زندگیمو اینطوری تنظیم کردم همه چیز خیلی بیشتر حال میده / پس امید وارم مفید بوده باشه
    Last edited by A.M.D.D.E.V.I.L; 14-06-2014 at 12:27.

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

در رابطه خودتون با ادمها به ویژه جنس مخالف در نظر داشته باشید که همون اوایل اشنایی هرچیز یکه طرفتون بهتون میگه فرق نداره دختر یا پسر ، خلاصه هرچیزی که از اتفاق افتادنش واهمه داره دقیقا همون کاراییه که از خودش برمیاد!
    اگر گفت میترسه وفادار نباشید بدونید از خودش مطمئن نیست
    اگر گفت ادم دهن بینی نباید باشی بدونید خودش دهن بینه
    و...
    اینو به عینه دیدم که میگم و از چندنفری هم شنیدم اینو یادتون باشه و حواستون رو خوب جمع کنید

+

در برخوردهایی که دارید (با جنس مخالف) حالا در هر جایگاهی طرف همکلاسی هست همکار هست یا هرچی اگر دیدید بعد از دوسه بار دیدنه شما خیلی باهاتون خوب و مشتاق و اینا رفتار میکنه فکرنکنید شما چیز خاصی هستید مطمئن باشید اون خانوم یا اقا با همه همینطوره! اینو گفتم تا حواستون جمع باشه رویابافی نکنید

کاربر فعال مشاوره خرید گوشی موبایل Iloveu-ALL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

با خوندن پست قبلی یاد دیالوگی از یک سریال خارجی افتادم: "از نظر من، کسی که نصیحت میکنه در واقع داره با خودش حرف میزنه!" نظر من هم همین است و واسم تجربه شده.
    البته همه اینطوری نیستن بعضی ها که با تجربن و یا زندگیشون در عمل خوبه نصیحت هاشون ارزشمنده!
    Last edited by Iloveu-ALL; 15-06-2014 at 14:43.

5. 10 کاربر از Iloveu-ALL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال a6543210's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    بیژن یورد

پيش فرض

تجربه در مورد کتاب خوانی بگم
    دوستانی که در مورد فلسفه انسان و آفرینش و ... سوال دارن حتما کتاب های شیهد مطهری رو بخونن(مجموعه کاملش تو نت هست و و بریزین مبایل شبی 10 صفحه هم بخونین کافیه)
    انصافا کتاب های مفیدیه... در حین این که می یاد نظریات دانشمندان غربی رو بی طرف مطرح می کنه از یه طرف هم با نقد مثبت تحلیلشون می کنه
    به شخصه کتاب های ایشون برا نسل جوون که خیلی سوال تو ذهنش هست خیلی مفیده

بدرود

حـــــرفـه ای milad_gta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

همیشه امید داشته باشید، به خودتون باور داشته باشید، باور داشته باشید که میتونید، میتونید به اهداف و چیز هایی که میخواید برسید، موارد خیلی زیادی بود که همه اطرافیانم بهم گفتند نمیتونی، کارت تمومه دیگه... ولی موفق شدم، فقط به خاطر اینکه باور داشتم میتونم و از تلاش دست نکشیدم، و پیش اومده زمانی که همه میگفتند میتونی ولی چون امیدم رو از دست داده بودم نتونستم، نتونستم و شکست خوردم.

کاربر فعال انجمن موبایل A.N.A.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

سلام. سعی کنین کاری که ار پس شما برنمیاد رو برگردن دیگری نندازین ! یا وقتی درخواستی از شما میشه و شما نمیتونید انجام بدین یا قصد ندارین انجام بدین ، نگین فلانی میتونه واست انجام بده !

وسطای ترم قبل بود یکی از دانشجو ها از دوستم پرسید جزوه فلان درسو داری ؟ دوستم گفت من ندارم ولی یکی از دوستام ( منظورش من بود ) داره . حالا طرف ما رو گیر آورده موقع هر امتحانی که میشه با زنگ و اس‌ام‌اس

رو مخ ما میره و میگه جزوه بده جزوه بده.

کاربر فعال انجمن ادبیات Lady parisa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

همیشه همه اون چیزی که هستین رو برای کسی رو نکنین
    خیلی ها ارزششو ندارن

10. 8 کاربر از Lady parisa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه mohsen_gh1991's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    در جای خشک و خنک، دور از دسترس اطفال

پيش فرض

اینو برای دانشجویانی مینویسم که در شرف فارغ التحصیلی هستن. چون سر خودم اومد
    سعی کنین قبل از این که با دانشگاهتون تصویه حساب کنین حتما چنتا گواهی اشتغال به تحصیل برای جاهایی که ممکنه نیاز پیدا کنین بگیرین. مث بیمه راهنمایی رانندگی و .... . من دقیقا یک روز بعد از تصویه کردن با دانشگاه فهمیدم که دفترچه بیمه م اعتبارش تموم شده و نیاز به گواهی اشتغال به تحصیل داره ولی هر کاری کردم دانشگاه دیگه بهم گواهی نداد.

12. 12 کاربر از mohsen_gh1991 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

هشـــــــــدار .
    هیچ میوه و خشکباری رو درسته نخورید چون امکان داره کرم زده باشه

سلام دوستان

بنده بارها میوه های ظاهراً سالم رو باز کردم دیدم کرم زده هست
    زردآلو
    آلو زرد
    آلو سیاه
    خرما
    سیب
    گوجه فرنگی
    انجیر
    انار
    گیلاس
    گردو
    پسته
    بادوم
    و حتی خشکبار مثل انجیر خشک شده یا گردو

=========================================
    اینها عکس یک گردوی کرم زده هست
    ببینین کرمِ ناقلا کجا پنهان میشه و زندگی میکنه (درست در وسطِ دو نیمه ی مغز گردو واصلاً کسی بهش شک نمیکنه ) و از گردو میخوره تا بزرگ میشه و میاد بیرون و پیله درست میکنه و تبدیل میشه به یک پروانه ی پنج شش میلیمتری کِرِمی رنگ یا رنگ دیده

در حدِ فاصلِ بینِ دو نیمه ی مغز گردو یک کانالِ مخفی ( حفره ) هست که کرم با مهارتِ تمام در اون مخفی میشه و اصلاً دیده نمیشه مگر اینکه مغز گردو رو از وسط به دو نیم کنین

وقتی گردو رو دو نیم کنین کرم رو میتونین ببینین

==============================

هرگز میوه ای رو درسته گاز نزنین
    هرگز گیلاس رو درسته نخورین
    هرگز انار رو آبلمبو نکنین

میوه ها رو قبل از خوردن وارسی کنین
    اگر زخم یا سوراخ ریز دیدین روی میوه , بدونین که احتمالاً کرم رفته توش
    میوه ها رو با چاقو به صورت برشهائی به ضخامت نیم سانت ببُرین و وارسی کنین و یخورین
    خشکبارها رو مثل انجیر و گردو و پسته و تخمه رو هم اول تکه تکه کنین و وارسی کنین
    خصوصاً اگر بچه ی کوچیک یا خواهر برادر کوچیک دارین حتماً با چاقو میوه رو مثل کالباس برش بدین و وارسی کنین بعد بدین بخوره
    بیشترین میوه های آفت زده رو در استان اصفهان دیدم
    =======================
    درضمن تا میتونین قیدِ پوستِ میوه ها رو بزنین و همه رو پوست کنده بخورین چون سمهای زیادی میزنند به میوه ها که خیلیهاش در کشورهای پیشرفته ممنوع شده و با شستن هم پاک نمیشه چون جذب پوست میشه .
    پس میوه ها رو خوب بشورین
    سپس پوست بکنین
    سپس بُرِش بزنین مثل کالباس و اگر سالم بود میل کنین
    Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 13-07-2014 at 05:02.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •