دوست عزیز جلو چشت آدم سلاخی نمیکردن که کابوس چی میبینی؟
درسته انصافا خیلی سختی کشیدی ولی اینکه هنوز بعدِ اینهمه سال داری ناراحتی و غصه میخوری کمی ناجوره![]()
دوست عزیز جلو چشت آدم سلاخی نمیکردن که کابوس چی میبینی؟
درسته انصافا خیلی سختی کشیدی ولی اینکه هنوز بعدِ اینهمه سال داری ناراحتی و غصه میخوری کمی ناجوره![]()
رفیقمون داره اغراق میکنه من تو یگان امداد بودم یه چیزهایی دیدم که شاید تا عمر دارم یادم نره ولی خوب ناراحتیش احتمالا تا اخر عمر با هم هست ولی دیگه مثل روزهای اول نیست.
شما هنوز سرباز نشدی؟؟.اذیتمون نکن بابا.
اگر جای من بودی متوجه میشدی.آنجا روزی 9 ساعت سر پا باشی بعد هر 10 دقیقه ای یه سرهنگ یا امیر عالی رتبه بیاد به دکمه و فلان و فلانت گیر بده و تهدیدت کنه.بعد میخوای بری استراحت کنی میگن آماده باشی.
اونایی که سربازی رفتن منو درک میکنن.
انصافا تا الان کابوس نمیبینم.یه کم خالی بستم.فقط تا 2 سال بعد از خدمت کابوس میدیدم.
خدا رو شکر دانشگاهم هم تموم شد.دیگه مثل قبل بی تجربه نیستم و زندگی و سربازی رو سخت نمیگیرم.
مرسی از لطفتون.
از اقای hts1369 هم تشکر دارم.
Last edited by ahad_judo; 11-07-2011 at 09:01.
دوستان تهرانی که 01 تهران رو تجربه کردن، میخواستم ببینم تو آموزشی میگذارند آخر روز بیان خونه ملت؟
برا اعزاميهاي 1/4/90 كه من درجريانش هستم ازهفته دوم به تهرانيها مرخصي روزبرگ ميدند.
سلام .آقا كسي اطلاع داره برگ سفيد اعزام به خدمت كي مياد پليس+10 بريم بگيريم.برااعزام 1/6/90
بچه ها نیروی انتظامی چه طوره؟ چند ساعت کار چند ساعت استراحت؟
ممنون از جوابتون
برای پذیرش سپاه باید کجا برم؟
سخت ترین خدمت ماله نیرو انتظامی هست
کلانتری که اصلا استراحت نداره
یگان امداد استراحتش بیشتره ولی کارش سخته
ستاد فرماندهی خوبه
سلام دوستان
یه سئوال .درسته میگن که قانون معافیت ایثارگران عوض شده و حداکثر 9 ماه کسری میدن
هم اکنون 9 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 9 مهمان)