قیمت حواله رو از کجا باید گرفت ؟ تا قیمت روزش دست من بیاد...
قیمت حواله رو از کجا باید گرفت ؟ تا قیمت روزش دست من بیاد...
سایتهای باما و دیوار را بگرد قیمت میاد دستت...
اگه کسی بخواد پژو206 صفر رو به قیمت روز از خود کارخونه بخره مثل اینکه این امکان هست که بتونه فوری خرید کنه... حالا برای پارس تندر هم این امکان وجود داره ؟ که دیگه لازم نباشه تو همشهری بگردم ...
فعلا فروش فوری یا تحویل امانی تندر پارس نداره
فقط پیش فروش برای تعریف کردند تازه اونم اگر به موقع تحویل داده بشه!
من قصد دارم یه پارس تندر صفر بخرم ولی مسئله اینه که مشغول آماده شدن برای یه امتحان مهم که 10 اردیبهشت برگزار میشه , هستم و وقت برای اینکار ندارم چون امتحان مهمی هست
و خیلی وقته دارم براش آماده میشم... به نظر شما اگه بی خیال این مسئله تا اردیبشهت بشم...خیلی ضرر میکنم ؟
مسئله یکم پیچیده هست
کلا الان پیدا کردن ماشینی مثل تندر توی بازار خیلی سخته
تولیدش به شدت محدوده و به علت کیفیت بالاش (البته فقط در مقابل سایر تولیدات داخلی) توی بازار روی هوا میبرنش
تا زمانی که تولیدش به شکل نرمال در نیاد پیدا کردنش سخته
نرمال شدن تولیدش هم ارتباط تنگاتنگی با مذاکرات داره
من حدس میزنم تا 2 هفته دیگه مذاکرات با یک توافق سیاسی به یک نتیجه ای میرسه (اگر به نتیجه نرسه کلا مملکت و نظام میره..)
با ابه نتیجه رسیدن مذاکرات هم میشه گفت تولید تندر کم کم به شرایط عادیش بر می گرده
البته عادی شدن عرضه تندر ممکن هست چندین ماه زمان ببره
پس نظر من اینه که بذاریدش برای اونور سال چون تجربه به من ثابت کرده از اردیبهشت به اونور بازار خودرو وارد یک رکود میشه که خرید خودرو را راحت تر می کنه
شما كه تجربه اش را داشتين،خوب بود در مورد بازار ارديبهشت پارسال هم ميگفتين كه چطور پارسي كه پارسال ارديبهشت40-41 بود حالا 37 هم نميخرند!!!
مذاكرات هم به نتيجه برسه با وجود اينكه حالا يورو برخلاف دلار كاهشي هست و داره ميره زير3800 احتمال اينكه تندر قيمت كارخانه اش عوض نشه خيلي خيلي كم هست...دركل پيش بيني همه چيز به اين آساني كه شما ميگيد نيست..اگه ماشين لازم نيستين همون بعد عيد بخرين ولي ازمن به شما نصحيت اگه تندر ارزانتر از پارس تندر گيرآوردين،تندر بخرين، چون هيچ فرقي جز 4 تا چراغ و يك زه نداره كه ارزش 1-2 ميليون بيشتر دادن نداره
دقیقا کدوم مدل منظورتونه که میگید فرقی با پارس تندر نداره ؟
تندر 90 معمولی هیچ فرقی بجز 2تا چراغ و زه های کنار در با پارس تندر نداره
خیلی هم قشنگتر نیست که بگی حداقل با این چند میلیون ماشین قشنگتری خریدم ارزش داشت. اگه 6 از 10 بگیره برای زیبایی پارس تندر 7 بیشتر نمیگیره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)