مگه ترافیکش چقد گرونتر بود.500 تمن؟ خب خودم میدادم میموندی جیگر.آخه تاپیک بدون تو صفایی نداره. میومدی یه 4 تا اسپید تست میذاشتی.مانور میدادی روش.دور هم میخندیدیم.حیف شد رفتیبازم از این اسپید تستای خوشگلت واسمون بزار
مگه ترافیکش چقد گرونتر بود.500 تمن؟ خب خودم میدادم میموندی جیگر.آخه تاپیک بدون تو صفایی نداره. میومدی یه 4 تا اسپید تست میذاشتی.مانور میدادی روش.دور هم میخندیدیم.حیف شد رفتیبازم از این اسپید تستای خوشگلت واسمون بزار
Last edited by arashsard; 02-08-2011 at 12:57.
یه وقت پیشی میاد میخورتتا بانمک![]()
سرعت پایین اومده
مت دیشب 1گیگ دانلود کردم![]()
من دیشب 11 تا فایل رو زده بودم با هم دانلود بشه جمع سرعتم تقریبا روی 160kb/s بود
ولی وقتی یک فایل رو میزارم برای دانلود سرعتم روی 120 هستش
دیشب هم 1.5 گیگ دانلود کردم
---------- Post added at 04:25 PM ---------- Previous post was at 04:25 PM ----------
1 گیگ مگه بده ؟ در حالت عادی مگه چقدر دانلود میکنید ؟
---------- Post added at 04:27 PM ---------- Previous post was at 04:25 PM ----------
راستی این لینک های مدیافایر و آپلودباز در بعضی ساعات یکدفعه قطع میشه و لینک دانلودشون میسوزه ! حدودای ساعات 4 و 6 هم این اتفاق افتاد !!!!
من که سر در نمیارم مشکل از چیه !؟ قبلا که از داتک داشتم در طول یک سال یکبار هم اینطوری نشد !
کسی میدونه مشکل چیه و چطوری حل میشه ؟
بلخره شما از صبا سرویس می گرفتی یا شاتل![]()
این دوستمون مثل اینکه همه شرکتا رو تجربه کرده.از صبا هم خیلی راضی بوده.حالا چرا یاره بی وفا شده و صبا رو ترک کرده الله اعلمو.![]()
1gig بده؟!!!! مال من در بهترین خالت 1 گیگ میگیره پس خیلی خوش به حال شماست خدا قسمت ما هم بکنه
الان هم که سرعت شده 20 تهران مرکز نبوت
ای بابا این صبانت هم دیگه داره دل آدم رو میزنه !! من برعکس هستم روزانم افتضاح شده اما شبانه 1-1.5 گیگ میزنم
ولی مثلا امروز از صبخ تا الان کلا قاطی کرده یه جا سایت باز میکنه یه جا نمیکنه سرعت هم دقیق از 12 -100 نوسان میزنه تو IDM
فک کنم بعد از پارس و شاتل نوبت به خداحافظی با صبانت هم رسیده
جناب بنیامین شما چگونه از مخابرات 1 مگ گرفتی ؟ با رئیس جمهور فامیلی ؟من امروز رفتم برا 256 میگفت ارشد - نظام پزشکی
شما مدرک از ناسا بردی بهت 1 مگ دادن؟
![]()
Last edited by isbn; 02-08-2011 at 21:34.
آخه دوست عزیز سرعت دانلود من 115 بود تا هفته پیش ولی این هفته رسیده به 60 70
خیلی کم شده
الان 2تا فایل همزمان از سرور مسهن دانلود و دانلود ها با 50 دانلود می کنه که قبلا 80 بود
دقیقا برای منم همینجور هست ! تا قبل سرعت خوب بود الان افت میکنه 30-60
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)