تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: داوطلب کدام رشته در کنکور 90 هستید؟

راي دهنده
368. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ریاضی

238 64.67%
  • تجربی

91 24.73%
  • انسانی

26 7.07%
  • هنر

13 3.53%
صفحه 362 از 515 اولاول ... 262312352358359360361362363364365366372412462 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,611 به 3,620 از 5146

نام تاپيک: ✔ کــنــکــور 90 ؛ مشاوره ، برنامه ریزی ، شیوه های برتر

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

امروز گزینه 2 آزمون دادم. برای 55 تا سوال ریاضی، 120 دقیقه وقت گذاشتم و 75 زدم. (در نتیجه شیمی رو صفر زدم!!!) . البته ناخواسته بود. اصلا از ساعت استفاده نکردم.
    من یه مشکل بزرگ دارم. اکثر سوالات ریاضی رو بلدم، یعنی میدونم اگر شروع کنم حل کردن، به جواب میرسم. به خاطر همین دلم نمیاد از هیچ سوالی بگذرم. در نتیجه شدیدا وقت کم میارم.
    یا سعی کن سرعت عملتو بالا ببری یا از تکنیک زمان نقصانی استفاده کن و زمان های اضافت رو بذار رو ریاضی این طوری باز هم به ریاضی وقت بیشتری اختصاص میدی در حالی که برای دو درس دیگه حداقل زمان مورد نیاز رو میذاری

خیلی خوب و مهمه که رو درسی که تواناییت بالاتره بیشتر سرمایه گذاری کنی به شرطی که یه سری حداقل ها رو برای درس های دیگه کنار بذاری

پ ن: گرچه کمکی نخواسته بودی ولی موضوع به نظرم خیلی مهم اومد که اینو گفتم
    الان و تو این زمان شیمی رو صفر بزنی اشکال خیلی مهمیه و باید اونو برطرف کنی ( حتی اگه ریاضی رو 70-80 بزنی)

2. این کاربر از Reza31001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه milla.online's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Lian

پيش فرض

سلام دوستان...
    من دیروز آزمون قلمچی رو دادم.... خیلی سخت بود... یه اتفاق بد هم سر آزمون برام افتاد ترازم شد 5500
    امروز هم اولین آزمون گزینه 2 مرور آخر رو دادم که این یکی خیلی خوب شد!!!
    نمی دونم آزمون دیروز واسه من سخت بود یا واسه همه؟!؟!؟!؟!
    فقط شرمنده توی کافی نتم نمی تونم کارنامه ها رو بزارم(paint نداره!)
    چیزی که امسال ملموس تره اینه که تعداده داوطلبای مرور آخر نصف شده... دلیلش رو نمیدونم... پارسال 14 هزار نفر بود امسال 7500
    راستی رتبم تو گزینه از 7500 .. 285 شد...

اگه نباشه جاش خالی می مونه lohrasbi's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

یا سعی کن سرعت عملتو بالا ببری یا از تکنیک زمان نقصانی استفاده کن و زمان های اضافت رو بذار رو ریاضی این طوری باز هم به ریاضی وقت بیشتری اختصاص میدی در حالی که برای دو درس دیگه حداقل زمان مورد نیاز رو میذاری

خیلی خوب و مهمه که رو درسی که تواناییت بالاتره بیشتر سرمایه گذاری کنی به شرطی که یه سری حداقل ها رو برای درس های دیگه کنار بذاری

پ ن: گرچه کمکی نخواسته بودی ولی موضوع به نظرم خیلی مهم اومد که اینو گفتم
    الان و تو این زمان شیمی رو صفر بزنی اشکال خیلی مهمیه و باید اونو برطرف کنی ( حتی اگه ریاضی رو 70-80 بزنی)
    ممنون از راهنماییت. میخوام تو آزمون بعدی گزینه 2 ، برای اولین بار از ساعت استفاده کنم!! راستی یه چی خیلی برام جالب بود . من فیزیک رو تو آزمون جمعه زدم 25 ، تو کارنامه سطح علمی رو زده بود خیلی خوب. یعنی انقدر سخت بود؟ آخه من چون وقت کم اورده بودم، چندتا رو همینطوری عشقی حل کردم .

راستی بچه ها یه سوال بی ادبی دارم ! شما سر آزمون مشکل دستشویی ندارین؟؟ من سر همه ی آزمونا این مشکل برام پیش میاد و جالب اینکه تو نکات تغذیه ای که فراوون بهمون گوش زد میکنن، به این مورد هیچ توجهی نشده! مثلا تو همین جمعه، صندلی من طبقه سوم بود و دستشویی تو حیاط، 10 دقیقه وقتم گرفته شد!

اگه نباشه جاش خالی می مونه pooria_googooli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    کاشان

پيش فرض

دوست عزیز اشتباه کردی که از ساعت استفاده نکردی . سعی کن ازین به بعد همیشه از ساعت استفاده کنی . برای مشکل دستشویی هم سعی کن روز قبل ازمون غذای سبک در عین حال مقوی بخوری و همینطور صبح آزمون که حین آزمون دچار مشکل نشی .

داره خودمونی میشه Meek's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

سلام بچه ها
    به نظرتون کسی که ریاضی و فیزیکش پایینه و ضعیفه(حدود 20 درصده) میتونه در آزمون پزشکی دانشگاه آزاد قبول بشه؟
    یعنی تراز 7000

باید روی کدام درسا تمرکز داشته باشه؟کدم درسای دیگه را بالا بزنه؟

پروفشنال vahid-p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    دانشكده مهندسی کامپیوتر امیرکبیر-نرم افزار ( سابقا م.پز

پيش فرض

ممنون از راهنماییت. میخوام تو آزمون بعدی گزینه 2 ، برای اولین بار از ساعت استفاده کنم!! راستی یه چی خیلی برام جالب بود . من فیزیک رو تو آزمون جمعه زدم 25 ، تو کارنامه سطح علمی رو زده بود خیلی خوب. یعنی انقدر سخت بود؟ آخه من چون وقت کم اورده بودم، چندتا رو همینطوری عشقی حل کردم .
    فیزیک این آزمونش تقریبا سخت بود. من با 36 درصد عالی جلوش نوشته بود و تراز هم 9700 !!!
    البته خیلی هم فیزیکش سخت نبود فقط نمی دونم سر جلسه چرا اینقدر بی دقتی کردم. 6 سوال ریاضی رو فقط با بی دقتی به جواب نرسیدم! ( بی دقتی هم فقط در ضرب و جمع ) . فیزیک هم دو یا سه سوال. ولی فکر کنم مشکل از این بود که شبش دیر وقت خوابیدم و سر جلسه هم تغذیه درستی نداشتیم.

ولی نگاه کنی میانگین فیزیک نفرات برتر شده بود 34 که اوضاع سوالات رو نشون می ده. راستی جز عربیش که استاندارد بود بقیه به نوعی غیر استاندارد بود حتی ریاضی که با آسون بودنش غیر استانداردش کردن. برای همین این آزمون جامع رو نمی شه با کنکور مقایسه کرد. امیدوارم آزمون 12 از این کارا نکنن. حالا یه خبر خوشحال کننده : حتما درصداتون تو کنکور بهتر از این آزمون خواهد شد.

حـــــرفـه ای ALt3rnA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    Politziea

پيش فرض

بچه ها یکی این تکنیک زمان های نقصانی رو به من توضیح میده ؟
    +
    این مشکل دستشویی رو منم دارم شدیدا !

خود دستشویی که هیچی ! اضطراب اینکه الان دستشویی دارم خودش کلی بدترش میکنه ! کلی قلمچیمو اینجور خراب کردم !

9. این کاربر از ALt3rnA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه veritaaa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    مازندران

پيش فرض

+

خود دستشویی که هیچی ! اضطراب اینکه الان دستشویی دارم خودش کلی بدترش میکنه ! کلی قلمچیمو اینجور خراب کردم !
    8 شروع آزمون
    8.15 پایان ادبیات
    8.30 پایان عربی
    8.45 پایان دین و زندگی
    9 پایان زبان
    9.15 پایان چک کردن عمومی ها
    10.15 پایان ریاضی
    11 پایان فیزیک
    11.30 پایان شیمی
    تا 12.15 هم دوباره چک میکنن چیارو بلدن جواب بدن

به خاطر اینکه استرس دارین اینجوری میشین.سعی کنین آروم باشین.ریلکس باشین...
    Last edited by veritaaa; 29-05-2011 at 13:08.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    قـــائم شــــهر

پيش فرض

+

من قلمچی شرکت نکردم . یعنی دو سه تا آزمون اول رو دادم بعد دعوام شد باشون اومدم بیرون واسه همین رتبه ی خاصی هم ندارم ! ولی کاملا با این حرف شما که میگید کتاب درسی موافقم !
    من اول سال شیمی رو از روی مبتکران میخوندم ! اما واقعا نمره هام خیلی بد بود ! تا اینکه تصمیم گرفتم از کتاب بخونم ! بعد یه مدت حتی سوالای مبتکران هم واسم آب خوردن شد .

کتابایی که خوندم اینا بودن امسال :

حسابان :آموزش الگو 2 جلدی - تست الگو (این دو تا محشرن ! ) - دیفرانسیل رمزینه (فقط حد و مشتقش رو البته ! عالیه ! سال بعد حتما بخرید ) -3495 سوال حسابان مبتکران (اینو تابستون کار کردم . سوالاش واقعا سختن)
    فیزیک : رمزینه . واقعا خوب بود . خیلی کمکم کرد
    عربی : سبز قلمچی . (بهترین کتاب دنیا ! )
    ادبیات گاج سبز
    جبر : خوشخوان (واقعا سوالاش خوب بود . بعضیاش سوالای المپیاد بود )

درسای دیگه فقط کتاب درسی بود .
    منظورت از کلی قلمچی ، همون 2-3 تا آزمون هست ؟!!
    فکر نکنم به 2-3 تا آزمون بگن کلی آزمون ! 2-3 تا انگشت شمار هست عزیزم ...

اگه نباشه جاش خالی می مونه lohrasbi's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

8به خاطر اینکه استرس دارین اینجوری میشین.سعی کنین آروم باشین.ریلکس باشین...
    باور کن من یکی یه ذره هم استرس ندارم! آدم اگه یه ذره استرس داشته باشه، خیلی نتیجه ی بهتری میاره ، چون میخواد سریعتر جواب بده. مشکل همه استرس زیاده، مشکل من فقدان استرس!
    اون قضیه هم فکر میکنم تا حدود زیادی به تغذیه ی روز قبل از آمون و صبح آزمون مربوط میشه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •