دوستان من با این اسکنر میتوتنم دیتابیس کمودو رو همیشه آپدیت کنم ؟
الان نسخه 32 بیتی رو گرفتم و آپدتهای دیروز رو هم جایگزین کردم . هر چی آپدیت میزنم مینویسه آپدیت هست
میشخ آخرین ورژن دیتابیس رو بزارید ببینم واقعن آپدیته یا نه 11291
دوستان من با این اسکنر میتوتنم دیتابیس کمودو رو همیشه آپدیت کنم ؟
الان نسخه 32 بیتی رو گرفتم و آپدتهای دیروز رو هم جایگزین کردم . هر چی آپدیت میزنم مینویسه آپدیت هست
میشخ آخرین ورژن دیتابیس رو بزارید ببینم واقعن آپدیته یا نه 11291
Last edited by kaivanika; 17-01-2012 at 15:03.
11291
از اینجا هم میتونید چک کنید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
از مراحل زیر دو عدد فوق رو چک کنید
اولی مربوط به ورژن نرم افزار هست که آخرین ورژن هست
دومی مربوط به ورژن دیتابیس هست که 11291 هست (زیرش خظ کشیدم) و در این لحظه کاملا" آپدیت هست، یکی دو ساعت دیگه با آپدیت های جدید این عدد بیشتر خواهد شد
سلام دوست عزیز،
به نظرتون اقدامات خیلی پیچیده ای ذکر کردم؟
گفتم اگر به مواردی برخوردید که احساس میکنید فالس است، میتونید توی فروم کمودو گزارش بدید. البته از طریق CIS هم میشه این کارو کرد، ولی از طریق فروم کمودو سریعتر به نتیجه میرسید.(گزارش مورد فالس به تیم کمودو><کار سختی نیست)
حتی میتونید پچها و کرکهایی که کمودو ویروس میشناسه رو هم به کمودو گزارش بدید تا بررسی کنند و اگر کرک سالم هست بهتون اظلاع میدن و در آپدیتهای آنتی ویروس رفعش میکنند. و میتونید با خیال راحت از اون کرک استفاده کنید.
حالا ویروس توتال برامون بسته است، من که گفتم از سایتهای مشابه اسکن آنلاین هم میتونید استفاده کنید و سایت هم معرفی کردم. و اصراری به ویروس توتال نیست. مهم MD5/SHA1 فایل است که تیم کمودو باید بدونه و اینکه آنتی ویروس با چه اسمی فایل را ویروس شناخته.
به نظر من این اقدامات نه تنها کاربر را دچار مشکل نمیکنه، بلکه کاربر را از مشکل خارج میکنه.
منظورم تحــــــریــــــم بود ...
سلام علیکم
1- بله میتونید.
دیتابیس CIS و CCE مشترک است. و میتونید از دیتابیس یکی برای آپدیت آفلاین دیگری استفاده کنید.
3- جواب را دوستان دادند.
و اما 2-
اون گزینه آپدیت در CCE برمیگرده به آپدیت نرم افزار و برای آپدیت دیتابیس نیست. من یک عکس میزارم که توی عکسم واضح توضیح دادم:
برای آپدیت دیتابیس CCE باید یکی از اون موارد اسکن را انتخاب کنید، که قبل از اسکن اگر آپدیتی باشه دریافت میشه و بعد عمل اسکن صورت میگیره.
سلام علیکم،
در مورد عکس زیر که قرار دادید، باید بگم که برای کمودوی شما مشکلی پیش نیومده و صحیح و سالم داره کار میکنه:
===========
در مورد عکسی که از قسمت Trusted Files قرار داید باید بگم که باز هم مشکلی نیست.
من حدس زدم که شاید برای لیست سفید کمودو مشکلی ایجاد شده که داره فایلها را بلاک میکنه که از عکستون معلومه که اینجوری نیست و مشکلی برای بخش Trusted Files وجود ندارد.
===========
عکس رو دیدم، بنابراین باید برگردیم به عکسی که شما در پست اولتون قرار دادید و فایلهای بلوک شده را نشون دادید، یعنی این عکس:خوب در این مورد شکل رو ببینید آیا نیاز به تنظیمات دیگه ای هست ؟
خب در عکسی که در پست دومتون قرار دادید مشخصه که برای اون فایلها رول ساخته شده(حین جواب دادن به سوالات) و الان کمودو داره از اون قوانین تبعیت میکنه، عکشو ببینید، من دو فایل را مشخص کردم.
میتونید رولها را ادیت کنید یا کلا از اون قسمت حذفشون کنید.
===========
و اما این قسمت از عکستون :
برید به +D و بخش Computer Security Policy و سربرگ Blocked Files. اون فایل را باید اونجا ببینید و تصمیم بگیرید. که از لیست حذفش کنید. البته شرط سالم بودن فایلها را فراموش نکنید...
دوستان باگ کمودو در نسخه 64 بیت که اقای pcsoft کشف کردن برطرف شد؟
سلام
دوستان این Download and try Comodo Endpoint Security Manager Business Edition! چیه؟ امروز در پیغامی بهم پیشنهاد داد که این برنامه رو نصب کنم
ادرس صفحش:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بنده اطلاعات دقیقی ندارم ولی این جور کع متوجه شدم واسه کنترل کامپیوتر و خود آنتی ویروسه و واسه مدیرت ابزار هاش هست...
دوستان اطلاعات بهتر دارن توضیح بدن.
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)