نه دیگه کلا نامحدود ارائه نمی دن !!!! چه یوزر قدیمی چه جدید
پارس آنلاین هم نامحدود می ده ولی گرونه 128 27 تومن
ولی روی یه مگ بسته شده در روز
شب ساعت 2 تا 7 سرعتش میاد روی 16 بعد دوباره می ره بالا ولی شامل قوانین مصرف منصفانه اس
نه دیگه کلا نامحدود ارائه نمی دن !!!! چه یوزر قدیمی چه جدید
پارس آنلاین هم نامحدود می ده ولی گرونه 128 27 تومن
ولی روی یه مگ بسته شده در روز
شب ساعت 2 تا 7 سرعتش میاد روی 16 بعد دوباره می ره بالا ولی شامل قوانین مصرف منصفانه اس
پارس اکثر مراکز پورت خالی نداره...
اون سرویسایی هم که میگی مثلاً همین 128 اگه 20 گیگ بیشتر در ماه دانلود کنی سرعتت رو 16 میاد تا اخر دوره!
یعنی همون محدود !
الان زنگ زدم 2020 می گم شارژم تموم شده تا فردا برام شارژ کنید اونم شارژ کرد!!!!
بعد پرسیدم نامحدود می شه دوباره گرفت از یه یکی دیگه پرسید گفت آره!!!!!
فقط گفت اینترنتی شارژ نکن که مشکل داره!! دفتر های مخابراتی شارژ کن
یعنی دوباره دارن نامحدود ارائه می دن؟؟؟
دوستان زنگ بزنن نتیجه شو بگن
خوب من صبح زنگ زدم گفت دیگه اصلاً نامحدود ارائه نمیدیم!!!
یکی از عزیزان هم رفته بود حضوری شارژ کنه بهش نامحدود نداده بودند (چند صفحه پیش نوشته شرح ماجرا رو )
خودم صبح رفتم گفتن نامحدود نداریم
ولی الان گفتن داریم
شما لطف کن یه زنگ بزن 2020 نتیجه شو بگو
خوب یه چیزی اگه نامحدود ندارن چه وطری الان سرویس من رو شارژ کردن ؟؟
ممنون میشم اگه کسی بلده جواب ما رو هم بده!
آقا من الان زنگ زدم به این خراب شده گفتن نامحدود همون سرویسهای 1 به 10 را شامل میشه
پرسیدم سرعتش چطوره؟ گفت هیچ فرقی با سرویسهای نامحدود قدیم فعلا نداره ولی گفت از نهران تماس گرفتن که سرویس 512 را ارئه ندهیم زیرا قیمتش مناسبه و اکثرا دارن اون سرویس را بر میدارن و 24 ساعت دانلود میکنند و پهنای باند را بی خود برای فیلم دانلود کردن اشغال میکنند
من هم بهش گفتم اخه به کسی چه کی چی دانلود میکنه انتظار که نداشتی همش بریم نوار صوتی و مذهبی دانلود کنیم . گفت چی بگم
در نهایت هم گفت تا آخر ماه مشخص میشه چه سرویسهایی ارائه بشن
ولی یادم رفت بپرسم الان میشه شارژ کرد اون نامحدوده را یا نه
راستی یه سوالی داشتم چون من دیگه زنگ نمیزنم اگر کسی زنگ زد اینو بپرسه که این محدود با چه سرعتی ارائه میشه، چون اگر همون سرعتهای سابق باشن که به درد گور ... میخوره
آقا فعلا که اینو برداشتن ولی وقتی که بود همون نامحدودهای سابق با ضریب اشتراک 1 به 8 بودند. یعنی مثلا 256 را همون 32 کیلوبایت میزد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)