من به شخصه سایت رو نمی تونم کاملش کنم. و واسه این کار احتیاج به تیمی دارم که مواد و مقالات رو بنویسند. که واسشون برای محصولاتم یه چند صد دلاری در نظر گرفتم.
من به شخصه سایت رو نمی تونم کاملش کنم. و واسه این کار احتیاج به تیمی دارم که مواد و مقالات رو بنویسند. که واسشون برای محصولاتم یه چند صد دلاری در نظر گرفتم.
دوستان من درست گفتم اون ترجمه رو؟؟
آره درست ترجمه كردي...
اگر من مطالب سایتهای دیگر را باز ذکر منبع در سایت خودم بنویسم آیا از نظر Alex مشکلی دارد؟
با سلام مجدد دوستان اين متنو زحمتشو بكشيد ممنون:
Unfortunately, this semantic is less suitable for WSNs,given their data-centric nature
و اين يكي كه داره يك شكل و توضيح مي دهد outline را چي معني مي كنيد.
Figure 3 depicts the resulting RBD, which outlines the dependencies of the data transport reliability versus the different stages for data operations reliability
Last edited by bidgol; 21-06-2008 at 11:16.
من نمی تونم همه سایت ها رو بی همتا (تک - درجه یک) از آب در بیارم . [واسه این کار] نیاز به یه تیم نویسنده دارم که 24 ساعته کار کنن و ضمنا باید صدها دلار روی هر کدوم از تولیداتم قیمت بذارم ...نوشته شده توسط AABB
بچه ها کمک، خیلی زیاد کمک میخوام، لطفا این متن را برام ترجمه کنید، یه نامه ی رسمیه برای یک شخص مهم...
استاد ارجمند(x( با سلام، پیرو ایمیل قبلی آقای دکتر (y) جهت شرکت در اجلاس(ط(X) به نمایندگی از این مجمع به حضور معرفی میشوند.
با توجه به ماهیت WSN ها که اساسا داده-محور هستند ، متاسفانه این فرایند تحلیل چندان مناسب نیست ... (معمولا در ترم های فنی ، سمانتیک اشاره داره به یه مجموعه معانی و تعابیر برای تعریف و ترجمه)
what does Alex thing about me using the contents of other sites in my own site (of course with citing the source)
ِDead Mr. X یا اگه خیلی پاچه خواریه ، بجای mtr بگو پروفسور
Hello
in accord with the last Email , Dr Y will present this society in session X and hereby is introduced .
[QUOTE=seymour;2546203]با توجه به ماهیت WSN ها که اساسا داده-محور هستند ، متاسفانه این فرایند تحلیل چندان مناسب نیست ... (معمولا در ترم های فنی ، سمانتیک اشاره داره به یه مجموعه معانی و تعابیر برای تعریف و ترجمه)
seymour عزيز من اين بخش دومو كار لازم ترم اگر زحمتش بكشي ممنون:
اين يكي كه داره يك شكل و توضيح مي دهد outline را چي معني مي كنيد.
Figure 3 depicts the resulting RBD, which outlines the dependencies of the data transport reliability versus the different stages for data operations reliability
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)