این دو تا لینک برای دانلود کیت سرور فیلتر بودن. من از اینجا گرفتم. فرقی نداره که؟ همونه دیگه؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این دو تا لینک برای دانلود کیت سرور فیلتر بودن. من از اینجا گرفتم. فرقی نداره که؟ همونه دیگه؟
دوستان اگه کسی پچ 0.1 یا 0.2 پی ای اس ادیت رو داره لطفا این فایل هارو از فایل dt04.img در پوشه img بازی از طریق نرم افزار Game Graphic Studio خارج(export)کنه و یه یه جا اپلود کنه و لینکش رو برام پست کنه.اسامی اون فایل ها:
unnamed_31
unnamed_25
unnamed_27
unnamed_32
unnamed_23
با تشکر
اینو چطوری باید استفاده کرد ؟در هنگام سانتر کردن در محوطه ی جریمه میشه مشخص کرد هد چکشی باشه مستقیم باشه آروم باشه یااصلا ردش کنی رو به عقب یا اصلا نزنی! این واسم واقعا جالب بود.
پچ 0.2 عالی بود. 3 سوت هم نصب میشه .
چقدر سخت شده بازی، هوش مصنوعی کامپیوتر خیلی پیشرفت کرده، بازی کردن تو تاپ پلیر واقعا لذت بخش شده! مستر لیگش خیلی هیجانی شده ولی کاش یکم تغییرش هم میدادن که جذاب تر بشه!
راستی یه پک استادیوم میخوام بهتون بدم برید حالشو ببرید. تو فولدر سیور کپیش کنید بعد در قسمت edit بازی در stadium creator فایل ها را import کنید. اکثر ورزشگاه های معروف انلگستان و داره
??????????
کسی می تونه راهنمای پوشه ایمیج رو بزاره ؟می خواهم ببینم کدومش برای اسم تیم هاست
یکی بگه چیکار کنم اسم تیمها انگلیسی بشه پچ 0.1 رو دانلود کردم همه چی درست شد غیر از اسم تیمها؟ کمککککککککککککککککککککککک ککککککککککککککککککککککککک ککککککککککککککککککککککککک ککککککککککککککککککککککککک کککککککککککککککککککک![]()
[QUOTE=soranstar;5504184]درسته میدونم
گفتم شاید ملاکشون عوض بازی شده
بعد گل زده در خانه حریف
نه اون تو حالتیه که دوتا بازی انجام شده باشه یعنی تو خونه تو و تو خونه اونا پس این نمیشه!!
تو زمین من 2-2 شدیم!
کیت سرور برای خلاص شدن از شر پچ و اینجور چیزایس ولی کیت رلینک بدرد ادیتورهای خوبی مث آرمین(krauser) میخوره
نمیشه من هیچ راهی پیدا نکردمکلا KONAMI همیشه مشکلاتی از این قبیل تو بازیاش داره
!
بهترین مدل pad xbox 360که ارزش 34 تومن پولی رو که میدی داره
player development: این حالت برای رشد بازیکن تو مستر لیگه که مثلا یدونه بازیکن ضعیف میگیری با دادن تمرینات مختلف بهش میکنیش در حد مسی
market activity level: اینم فرکانس و آستانه پیوستن بازیکن از یه تیم به تیم دیگس که بهترین حالت روی NORMALL![]()
سلام دوستان
ببخشید من یه چندروزه نبودم میخواستم ببینم این بازی بالاخره انتشار رسمی شده یا نه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)