دقیق تر عرض کنم الان در سیستمتون پیش شماره های 37232.. مربوط به گلپایگان و 372472 مربوط به چادگان فعالند
در حال که پیش شماره های 372422 و 372545 و 372452 و 372436 مربوط به فریدن و 372522 مربوط به فریدونشهر فعال نیستند!!!
دقیق تر عرض کنم الان در سیستمتون پیش شماره های 37232.. مربوط به گلپایگان و 372472 مربوط به چادگان فعالند
در حال که پیش شماره های 372422 و 372545 و 372452 و 372436 مربوط به فریدن و 372522 مربوط به فریدونشهر فعال نیستند!!!
دوست عزیز adsltce لطفا در مورد شهرستان های فریدن و فریدونشهر پیگیری بفرمایید چرا شماره ها غیر معتبرن
در لیست موجود نیستند
Last edited by isfadsl; 12-01-2012 at 22:08.
منظورت از خراب چیه؟صفحه رو نمیبینید یا مشکلی توی بخش خاصیش دارید؟
باید به مرکز مخابراتی که ازش سرویس گرفتید مراجعه کنید و درخواست تخلیه بزنید.
ضمنا خدمت شما عرض کنم که این سیستم خیلی قطعی داره یه وقت کامل کار میده یه وقت میری میبینی خیلی بد بالا میاد و captcha رو هم نشون نمیده! برای رزرو هم که میزنی همینطور میگه منتظر باشین و هیچی نمیاد
کلا این سیستم مشکل داره آقا
سلام
می دونید من کاری به مشکلاتی که وجود داره ندارم! کاری به ریزه مصرف ندارم! (یک فکری برای رنگ ابی قسمت ادمین بکن ازش خوشم نمی اد! )
فقط به عنوان یک انسان ازتون خواIهش دارم کامپیوتر را خاموش کن برو دنباله یک کاری -----------------------------------------
Last edited by Mr. M.S.R; 24-12-2011 at 17:00.
دوستان این یارو نفوذیه بپایید گاف ندید در مورد حساب نشدن بعضی چیزا دیگه خودتون خبر دارید که
میخواد ببینه اگه باگی هست که یه وقت یه چند چیز و جا میندازه درست کنه ولی اگه بیشتر میندازه درست نکنه.چطور این باگا به شما ربط داره ولی شبانه یا این چیزا ربطی نداره.شما شبانه بزارین دوباره سرعت افت می کنه شبا ولی اگه یه سرویس بدید که ماهی چند تومن بریزیم به حساب مثلا واسه ساعت چند تا چند این طوری اونایی که روز کم مصرف می کنن و شب که شد میخوان سرویس رو بپوکونن این سرویس رو نیمرخ یا مجبور میشن بخرن
تکلیف این گیگ دزدی مخابرات چی میشه آقای adsltce ؟؟؟
تا حالاش هیچی ولی اگه خیلی مردین از حالا به بعد درستش کنین ( بگین ندزدن ، بابا ما که گوسفند نیستیم اکثر بچه های این فروم متخصص و تحصیل کرده اند ، شب می خوابی صبح پامیشی می بینی زده 2 گیگ کم شده و منفی هم میشه تازه ، حالا خر بیار و باقالی بار کن باید زنگ بزنی 2030 بگه شما نفر دهم لیست انتظار هستید مدت زمان ... 40 دقیقه می باشد !!! بعدش یه آدم بیسواد گوشی رو بر میداره میگه این آدرسو که می گم پینگ کن !! آخه اینو که دیگه بچه خواهر 8 ساله من هم بلده !! بعدش هم میگه این مصرف مال 5 روز قبل شماست میگم من اصلا خونه نبودم مصرف کنم تازه یارو شاکی هم میشه میگه من نمیدونم)
زشته ، نکنین این کارا رو ...
سلام
آقا چرا مطالب رو قرار ندادین حتی بعد از مطالب من رو قرار دادین
من که قوانین رو رعایت کردم
مشکل پیش شماره ها حل شد ولی سیستم افتضاحیه اینقدر سنگینه که مرورگر هنگ میکنه
یکی در میان هم قطعه
در ضمن شبانه رایگان هم قرار بدید
سلام adsltce جان قیافت خیلی واسم آشناست. تو همون نجات دهنده خدا بیامرز نیستی؟
برای اطلاعت میگم این پنلی که میگی توش مهندسی الان که دارم این پست رو میزنم خرابه ، نمیشه واردش شد. به بزرگ ترات بگو یه کم از این پول تبلیغات رو صرف کارایی کنند که مشکل ما حل شه. خداییش جز رنگامیزی پنل کار دیگه هم بلدید.
دفعه دیگه خواستی پست بدی مطمئن شو مشکل پنل حل شده.
خاک تو سر سرویس دهنده ای که برای داشتن یه سرویس خوب باید پیام بازی در بیاره. ما که بیکار نیستیم هی بیایم چک کنیم هی پیام بدیم. باید این مشکلتون رو از پایه درست کنید.اونایی که مشکل دانلود حجم زیاد و غیر معقول توی زمان کم داشتن به من پیام بدن تا براشون بررسی کنم
میدونم داری سعی خودت رو می کنی ولی نمیشه، بعضی وقت ها آدم باید قبول کنه که یه کاری رو بلد نیست.
آقایون فکر شبانه رایگان رو از سرتون بیرون کنین ! به شبانه نیم بها هم راضی نیستن ، رایگان پیش کش
تو تاپیک اصفهان هم گفتم قراره شبکیه هم با همکاری با مخابرات روی DLC ها سرویس بده که شبانه هم داره ... اگه سرعت و کیفیت این سرویس رو حفظ کنند و بدون مسخره بازی 1مگ بدن بمون بنظرم پیشنهاد خوبیه ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)