دوستان من تا 10 روز دیگر شارج 6 ماهه ام ( نا محدود 512 ) تموم میشه.خواهشن بگید چه موقع (چند روز دیگر )و به چه صورت مجدداً همین سروس را برای 6 ماه دیگر تمدید کنم.ممنون.
دوستان من تا 10 روز دیگر شارج 6 ماهه ام ( نا محدود 512 ) تموم میشه.خواهشن بگید چه موقع (چند روز دیگر )و به چه صورت مجدداً همین سروس را برای 6 ماه دیگر تمدید کنم.ممنون.
فقط نامحدود میتونی بخری با مودم رایگان
............چطوری میشه یه پست رو پاک کرد؟
Last edited by mahdimb; 06-06-2011 at 15:40.
سلام دوستان من الان سرویس 128 نامحدود 3 ماهه دارم ولی سرعتش خیلی کمه اصلا نمیشه دانلود کرد میخوام تعرفه تغییر بدم و 1 مگابایت یا 2 مگابایت بگیرم میخواستم ببینم که در یک ماه حداکثر تا چند گیگ میشه دانلود کرد بعد باید چیکار کنم برای تغییر تعرفه ؟؟؟ الان من کاربر خانگی هستم .
Last edited by milad44; 06-06-2011 at 18:53.
ماهانه یک گیگابایت ترافیک رایگان برای کاربران جدید!
تمامی شما عزیزان که از تاریخ ۲۱ فروردین تا ۳۱ خرداد ۹۰ به جمع کاربران اعتباری وایمکس ایرانسل بپیوندید، با خرید مودم و انتخاب طرح مصرف آزاد، هر ماه یک گیگابایت ترافیک رایگان ماهانه هدیه می گیرید. به این ترتیب تنها کافی است که بهای مودم را بپردازید و بسته به نوع مودم انتخابی بین ۳ تا ۱۲ ماه، ماهانه از ۱ گیگابایت ترافیک رایگان بهرهمند شوید. به جزئیات این طرح در جدول زیر توجه فرمایید.
اينو تو سايت ايرانسل نوشته. يعني اگه من فقط يه مودم بخرم و طرح تعرفه رو 128 كيلوبايت آزاد انتخاب كنم ديگه لازم نيست ماهيانه پول بدم؟
تا 6 ماه ماهي 1 گيگ بهم ميده؟
آره دیگه البته تا جایی که من میدونم واسه همه شهر ها نیست بازم زنگ بزن از خودشون بپرس واسه تهران هم میدین یا نه؟
سلام دوستان من الان سرویس 128 نامحدود 3 ماهه دارم ولی سرعتش خیلی کمه اصلا نمیشه دانلود کرد میخوام تعرفه تغییر بدم و 1 مگابایت یا 2 مگابایت بگیرم میخواستم ببینم که در یک ماه حداکثر تا چند گیگ میشه دانلود کرد بعد باید چیکار کنم برای تغییر تعرفه ؟؟؟ الان من کاربر خانگی هستم .
وایمکس ایرانسل بد ترین چیزیه که توی زندگیم دیده بودم...اگر هر ماه 130000 به دزد سر گردنه میدادم اینقدر دلم نمی سوخت...به تمام مقدسات روی زمین و آسمان قسم میخورم که بعد از 6..7 ماه استفاده با اینکه در یک منطقه کاملا تحت پوشش هستم و حتی برای اطمینان بیشتر از مودم outdoor استفاده میکردم که خودشون هم خندشون میگرفت از این کار..با این وجود حتی 1 روز درک نکردم که این چیزی که به اسم 2MB اینترنت به من دادن چه شباهتی به اینترنت میتونه داشته باشه...حتما تمامی دوستان میدونند که منظور من فیلتر و فیلترینگ نیست...باور کنید نمیدونم در مورد چیش توضیح بدم !! الان هم قطع کردم رفت پی کارش !!! ای دزدای نامرد ایرانسل خدا از حلقومتون بکشه بیرون انشا ا..... !!!!!!!!
همین الانشم پهنای باند ایرانسل عادلانه نیست. من با 246 دارم 32 دانلود میکنم. دوستم Adsl داره ، داره 50 دانلود میکنه!
بالای 1 مگ اصلا مایکمس نمیصرفه. نه مودمهاش کشش این پهنای باند رو دارن یا BTS هاشون. فقط گفتن داریم و میدیم!
سیستم کابلی بهتر جوابگوی سروسهای بالای 512 کیلو هستن!
الان یه سری شرکت های جدید اومدن که اینترنت بالای 1 مگ تا 5 مگ رو دارن ارائه میدن به شرکت های بزرگ.
ولی خوب خداییش این مسخره بازی های محدود بودن رو دیگه ندارن اونا!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)