اقا کسی میتونه از این تکسچر متریال بسازه و بذاردش روی چسمی..من متریالش رو ساختم ولی وقتی میزارمش روی دیوار یا جای دیگه بجای متریال همون پس زمینه UDK میاد(همون جدولیه)ا
اینم لینکه تکسچر
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اقا کسی میتونه از این تکسچر متریال بسازه و بذاردش روی چسمی..من متریالش رو ساختم ولی وقتی میزارمش روی دیوار یا جای دیگه بجای متریال همون پس زمینه UDK میاد(همون جدولیه)ا
اینم لینکه تکسچر
دوست عزیز تکسچر که با تکسچر فرقی نداره که بخواد یکیش کار کنه یکیش نه ...اقا کسی میتونه از این تکسچر متریال بسازه و بذاردش روی چسمی..من متریالش رو ساختم ولی وقتی میزارمش روی دیوار یا جای دیگه بجای متریال همون پس زمینه UDK میاد(همون جدولیه)ا
اینم لینکه تکسچر
کافیه که ببری توی فتوشاپ سایزشو عددی از توان 2 مثلا 512*512 یزاری و با فرمت bmp ذخیرش کنی بعدش خیلی راحت می تونی ازش متریال بسازی و توی مپت ازش استفاده کنی ....
سلام
این مشکل من حل نشد
راه دیگه ای هست؟
میشه تو کیزمت یه دوربین بهش معرفی کرد؟
سلام به همه ...
با اجازه بزرگترا من یه نکته رو در مورد دوربین سوم شخص بگم....
اگه میخواین تو یه لول از بازیتون دوربین سوم شخص باشه حتما ببینین که تو اون لول قراره از اسلحه ها استفاده بشه یا نه.....چرا؟چون اگه با متینی و کیسمت این کارو بکنین با نشونه تفنگتون به مشکل میخورین برای همین از کد نویسی برای سوم شخص استفاده کنین بهتره( همون آموزش وحید یا udn خیلی خوبه) ...البته این مشکلو میشه حل کرد ولی به دردسرش نمی ارزه...
اگه قراره از اسلحه استفاده نشه که هیچی هاد رو غیر فعال کنین و از متینی استفاده کنین....
سلام!
ببخشید تو اموزش سوم شخص کردن صفحه اول گزاشتید اون قسمت از اموزش که میگه این2 فایل را کپی کنیدDefaultEngine – UTEngine این کپی ها را چه کار کنم.
در 11 روزAdvanced Source Level Design لینک آموزشیAdvanced Source?Level Design, part of the Noesis Interactive? MOD Your World?training series, teaches you to ?reate Your World ?by focusing on designing and constructing your own custom levels within Counter-Strike? Source? Half-Life?, Day of Defeat? Source?and other Source?SDK powered games. Learn the fundamentals of Hammer?as well as advanced texturing, displacement, functionality and optimization techniques.
---------------------------------------------------------------
DVD topics covered include:
* Step by step guide to creating your own Source?levels
* Detailed explanation of the Hammer level editor interface and controls
* Applying materials and textures
* Add triggers, scripts and delays
* Optimization techniques
* Atmospheric effects & entity descriptions
* 2D & 3D skyboxes
* Create level overview maps
* Apply cinematic style color correction
* Create maps for a range of Source?games
* Click to View DVD Reel Demo
pass: booktraining.netکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by ahmad1358; 10-08-2011 at 18:04.
شما اول این پستو بخون تا نحوه ی وارد کردن کلاسای خودت به انجینو یاد بگیری بعد کاری که میگمو بکن:سلام!
ببخشید تو اموزش سوم شخص کردن صفحه اول گزاشتید اون قسمت از اموزش که میگه این2 فایل را کپی کنیدDefaultEngine – UTEngine این کپی ها را چه کار کنم.
سه تا کلاس هست که شما باید وارد انجین کنید:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Pawn.uc وPlayerController.uc و Game.uc ....
حالا اینا چه کلاسایی هستن مهم نیست...فکر کنم وحید اینا رو تو آموزش گذاشته...
شما فقط این کلاسارو همونطوری که تو اون پست گفتم وارد انجین کن و انجینو اجرا کن....پیام قبل از اجرا شدن رو yes بده...
بعد تو انجین از منوی view برو تو world properties مثل عکس زیر:
بعد قسمت game type for pie رو با اسم کلاست تنظیم کن مثل عکس زیر(اسم کلاس من فرق میکنه شما اسم کلاس خودتونو وارد کنید):
![]()
یادم رفت بگم باید تو آدرس UDK-****-**\UDKGame\Config برید و فایل DefaultGame رو با نوت پد باز کنید و تو قسمتای زیر تغییر بدین:
سعی کن اسپم ندی همون دکمه ی تشکر کافیه....خیلی خیلی ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)