تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 362 از 628 اولاول ... 262312352358359360361362363364365366372412462 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,611 به 3,620 از 6278

نام تاپيک: { آرشیو } ◄◄ | B | مشاوره خرید لپ تاپ - بین 600 هزار تومان و 1 میلیون تومان

پروفشنال hadi_vazi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    چالوس

پيش فرض

سلام به شما...
    مدل خوبیه ... خوب شما میخواستی 1100 پول بدی درسته؟
    پس این رو وردار:
    Inspiron 5010

Ci5 2.5-3MB
    6GB
    640
    DVD RW
    15.6LED
    5470 ATI
    DOS
    مشکی این مدل بیشتر از سایر رنگهاش موجود هست..
    موفق باشید

نه داداش من اولین خط نوشتم حتی نمی خوام 50 هزار هم بیشتر از 1 میلیون بدم این مدلی که شما گفتید رو دیده بودم ولی چون بالاتر از 1 بود کنسلش کردم حالا که اون کنسل شده مینی که خودم انتخاب کردم خوبه؟ رنگ مشکی سادش پیدا می شه؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

ممنون جواب دادین .
    بابا میدونم اینو همه اپ تاب ها دارن و مشخصاته و اینا . ولی یکم به سایزش توجه کنین . حدو 10*5 هست ابعادش . آدم یاد اینایی میندازه که پشت کامیون مینویسن سلطان غم مادر
    چه اشکالی داره. خیلی هم خوبه. کسی لپ تاپت رو ببینه می فهمه کانفیگش چیه. دیگه هی ازت نمی پرسه مدل cpu ات چیه، هاردت چنده. بعد هم یه برچسبه دوست نداشتی میتونی دربیاری

این مالتی تاچ که گفتین رو یکم توضیح میدی یعنی چی؟

چند لمسی

یک روش برهم‌کنش است که در صفحه نمایش کامپیوتر یا کامپیوترهای جیبی استفاده می‌شود. یعنی به جای استفاده از ماوس یا قلم نوک سوزنی، چند لمسی به مصرف کننده این امکان را می‌دهد تا همزمان با لمس دو یا چند محل بوسیله انگشت از صفحه نمایش استفاده کند

یا

به کاربر اجازه تعامل و حرکت دادن محتوی ، بزرگنمایی و کوچک نمایی و حتی برش عکس ها با یک حرکت ساده انگشت را میسر می نماید .
    Last edited by tiyam 01; 23-10-2010 at 23:09.

داره خودمونی میشه golli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

'گارانتی بین الملل تقریباً یعنی بدون گارانتی. گارانتی دیجی کالا رو هم نمیدونم معتبر هست یا نه. دوستان باید بگن
    مرسی.
    ولی چه بد
    اگه یادت باشه من می خواستم ایسر 5741 بگیرم که خورد به افزایش قیمت دلار و اینها.حالا که یه مدت گذشته گفتم بیخیال قیمت دلار!و اینکه حالا که صبر کردم خب یه کم دیگه صبر کنم ایسر 5745 بگیرم.
    الان اینو پیدا کردم:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    که خب فقط با همون گارانتی های گفتم فعلن موجوده.ای بابا.من حالا حالاها باید صبر کنم انگار...

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    چالوس

پيش فرض

چه اصراری داری دل باشه. وقتی بیشتر یوزرهای اینجا ایسر 5741 رو به جای دل 5010 پیشنهاد دادن
    ایسر 5741 با کانفیگ زیر 930/000 تومان

سی پی یو: CORE i5 M430 2.26 -2.53 GHZ TURBO BOOST
    رم: 4GB DDR3
    گرافیک: GFORCE 320M @ 1024 MB DDR3
    هارد: 640 گیگ
    وای فای:
    a/b/g / N 802.11
    والا خیلی با مارک ایسر حال نمی کنم خیلی معروف نیست البته مطمئین باشید اگه واسه خودم می خواستم حتما این مدلی که بچه های سایت تائید کردن می گرفتم چون هیچ وقت از پیشنهاد بچه ها واسه خرید برای خودم پشیمون نشدم ولی واسه کسی میخوام که مارک رو بشناسه بعید میدونم اسم ایسر رو به عمرش شنیده باشه.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

والا خیلی با مارک ایسر حال نمی کنم خیلی معروف نیست البته مطمئین باشید اگه واسه خودم می خواستم حتما این مدلی که بچه های سایت تائید کردن می گرفتم چون هیچ وقت از پیشنهاد بچه ها واسه خرید برای خودم پشیمون نشدم ولی واسه کسی میخوام که مارک رو بشناسه بعید میدونم اسم ایسر رو به عمرش شنیده باشه.
    ایسر معروف نیست ؟

دومین لپ تاپ ساز دنیاست. یعنی بالاتر از سونی و اچ پی و لنوو و ام اس آی و ایسوس
    شرکت بنکیو هم از همین ایسر دراومده

---------- Post added at 11:21 PM ---------- Previous post was at 11:19 PM ----------

مرسی.
    ولی چه بد
    اگه یادت باشه من می خواستم ایسر 5741 بگیرم که خورد به افزایش قیمت دلار و اینها.حالا که یه مدت گذشته گفتم بیخیال قیمت دلار!و اینکه حالا که صبر کردم خب یه کم دیگه صبر کنم ایسر 5745 بگیرم.
    الان اینو پیدا کردم:

کد:
    که خب فقط با همون گارانتی های گفتم فعلن موجوده.ای بابا.من حالا حالاها باید صبر کنم انگار...
    اسم سایته معلوم نیست

6. این کاربر از tiyam 01 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه golli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

ایسر معروف نیست ؟

دومین لپ تاپ ساز دنیاست. یعنی بالاتر از سونی و اچ پی و لنوو و ام اس آی و ایسوس
    شرکت بنکیو هم از همین ایسر دراومده

---------- Post added at 11:21 PM ---------- Previous post was at 11:19 PM ----------

اسم سایته معلوم نیست
    نشون نمی ده اسم سایت رو.تو اون قسمت که خط چین افتاده تایپ کن:
    digikala دات کام

کد:
    Last edited by golli; 23-10-2010 at 23:24. دليل: ا نمی دونم چرا نشون نمیده اسم سایت رو

8. این کاربر از golli بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

نشون نمی ده اسم سایت رو.تو اون قسمت که خط چین افتاده تایپ کن:
    digikala دات کام

کد:
    اوه . 1 میلیون و دویست. لپ تاپ رو واسه چه کاری میخواستی؟ لازمه سی پی یو حتماً 4 هسته ای باشه؟

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    چالوس

پيش فرض

یه سوال دیگه می پرسم و رفع زحمت می کنم:
    من تو یه سایت دیجی کالا مدل های مختلف لپ تاپ dell 5010 رو نگاه کردم که آخر هر کدوم یه پسوند اضافه شده بود a-s-r-q...
    دو مدلشون که یکی با پسوند d بود سی پی یو core i5 430 که با قیمت 960 گارانتی ایران میده و یکی دیگه هم با پسوند q هست که با همون کانفیگ قبلی فقط سی پی یو core i 3 350 ولی قیمتش 970 تومنه با همون گارانتی مگه i5 قوی تر و بهتر و گرون تر از i3 نیست؟ تازه تو یه سایت sepanoonline با پسوند a رو که کانفیگش مثل d هست رو زده 950 تومن.
    و اینکه در آخر کدومشون رو پیشنهاد میکنید ؟

داره خودمونی میشه M0hammadH0ssein's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    0131

11

سلام
    یک لپ تاپ می خوام زیر 750 هزار تومان با کاربری معمولی.نه برای بازی می خوام و نه برای نرم افزارهای خاصی.فقط یک لپ تاپ معمولی که سرعت و کارایی خوبی داشته باشه.
    به نظر من پی سی بهتره تو این قیمت!
    ولی اگه لپ تاپ میخوای از Asus انتخاب کن!

آخر فروم باز moslem47's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

دوستان لطفا یک لپ تاب معرفی کنید با بودجه 800 تومان . یک سیستم حرفه ای خانگی که بازی هم بشه باهاش کرد. فقط اگه امکان داره از برند های دل و ایسر و ایسوس یکی دو مدل معرفی کنید.
    TASHAK00R
    لطفا راهنمایی کنید..........

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •