سلام
برای تطبیق واحذ های اخذ شذه در رشته جدید تا جایی که من میدونم درصورت عدم مغاییرت واحد ها تمام واحد های قبولی رو تطبیق میدن!
حالا بازم دوستانی که در جریان هستند شاید بیشتر بدونن
سلام
برای تطبیق واحذ های اخذ شذه در رشته جدید تا جایی که من میدونم درصورت عدم مغاییرت واحد ها تمام واحد های قبولی رو تطبیق میدن!
حالا بازم دوستانی که در جریان هستند شاید بیشتر بدونن
سلام
علمی کاربردی دیگه پودمانی نداره.
در مورد اون 10 یا 12 هم مستقیما از آموزش دانشگاهتون بپرسید.
این جواب کاردانی کی میاد؟
نیمه دوم شهریور ایشالا اعلام میشه
سلام
ممنون از راهنمائی ها
اما دوستان تغییر رشته مهلتش فقط تا امروز است
و دانشگاه هم امروز کسی نیست که پاسخ بدهد
خواهش میکنم اگر کسی کامل میدونه راهنمائی کنه
یعنی درسهائی که زیر 12 باشند رو به رشته جدید انتقال نمیدهند ؟
خوب مثلا درسی که 10 گرفته بودم و قبول شده بودم حالا در رشته جدید باید از دوباره امتحان بدهم ؟
مثلا در یکی از سایتهای دانشگاه علمی کاربردی هم نوشته برای تغییر رشته باید آن درس بالا 12 باشد آخرش نوشته
این هم لینکش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و کاردانی ترم اول هستم
راستی این را هم اضافه کنم اگر حالا در کاردانی تغییر رشته دهم بعدا برای کارشناسی میتونم باز هر رشته ایی که بخواهم را انتخاب کنم ؟
اگر تو سایت زده قوانین تطبیق واحد رو همون رو اعمال میکنند
شما در طول این دوره کارانی یکبار مجاز به تغییر رشته هستید و در کارشناسی هم.همینطور ولی خب چه کاریه از همون اول در انتخاب رشته دقت کنید تا وقت و هزینه اتون حروم نشه.
موفق باشید
ممنون ببخشید زیاد سوال میپرسم
نه مثلا منظورم این است حالا که در کاردانی رشته را تغییر دادم میشود در کارشناسی یک رشته دیگر را انتخاب کنم چون ممکنه اون رشته کارشناسی در ابنجا نباشد
مثلا حالا رشته کاردانی هنر را گذراندیم اما اگر خواستیم بیام کارشناسی میشود رشته مدیریت یا هر رشته دیگری که بخواهیم را انتخاب کنیم اینتطور امکانپذیر است ؟
یا دوباره از واحدها کم میکنن ؟
چون گفته بودند در دانشگاه علمی کاربردی از هر رشته به رشته دیگر امکانپذیر است
تا جایی که اطلاع دارم برای کاردانی به کارشناسی میشه تغییر رشته داد ولی یک سری دروس,پیش نیازو باید بگذرونید ترم اول!
شما اول تکلیف کاردانیو روشن کن بعد به کارشناسی فکر کن دخترجان :)
ارشد علمی کاربردی چند بار در سال دفترچه میاد؟ و چه زمانی؟
امکان داره بدون سابقه کار هم بگیرند؟یعنی تعداد درخواست های با سابقه کار به حد نصاب نرسه و بدون سابقه کار بگیرند؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)