واکنش سوختن اتانول در کدوم کتاب شیمی اومده؟
اگه اشتب نکرده باشم تو شیمی 3 بودش.....
این میشد::::
C2H5OH + 3 O2 --> 2 CO2 + 3 H2O
ولی بهتر بود اینجا میپرسیدی:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
واکنش سوختن اتانول در کدوم کتاب شیمی اومده؟
اگه اشتب نکرده باشم تو شیمی 3 بودش.....
این میشد::::
C2H5OH + 3 O2 --> 2 CO2 + 3 H2O
ولی بهتر بود اینجا میپرسیدی:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by masud-000000; 28-10-2009 at 19:33.
در مود سوال اولتون باید بگم که بستگی به مدرسه هم داره ما فروردین اردیبهشت وخرداد هم مدرسه میرفتیم یعنی یه جوری برنامه ریزی کردن که بعد از عید هم ادامه داشته باشه !! حالا مدراس دیگرو نمیدونم ( بعد تعطیل هم نمی کردن یعنی حتی اخرای خرداد هم کلاس داشتیم)! ما از تیر میرفتیم
Last edited by new life; 28-10-2009 at 21:37.
دوست عزیز شک نکن باید باید با برنامه ی مدرسه ات پیش بری.
توی مدرسه که از آسمون امتحان نمی گیرن.از بودجه بندی کنکوره.بالاخره این امتحان ها هم ازشون توی قلم چی سوال میاد.حالا این آزمون نه آزمونای بعدی.
قلم چی رو هم کامل ول نکن تا جایی که می تونی بخون و تمرکزت روی تراز اون درسایی باشه که خوندی.
سلام. یه توضیح درباره کتاب هندسه 2 مبتکران نوشته ابوالقاسمی بدید که بدرد میخوره یا نه؟ یه کتاب اموزش فیزیک 3 هم بگید که خیلیییییییییی روان توضیح داده باشه
بهترین کتاب آموزش فیزیک 3:مبتکران
به نظر من که همون 8 ساعت خوبه. حالا میشه تقسیمش کرد. مثلا شب 6 ساعت و ظهر هم 2 ساعت. اینطوری احساس کسلی هم نمیکنین. من که وقتی زیاد یا کم بخوابم، کسل میشم.دوستان به نظر شما چه ساعات خوابی واسه ی ما مناسبه؟از چند تا چند؟
منم سر خوندن کمکی ها همین مشکلو دارم! آخه توی برنامه م هست که میام خونه برم سر درسهای امروز و بعد از خوندن و مشق، برم سر درسهای فردا. اما به قول شما فردایی ها (امتحان بیشتر) اینقدر وقت میگیره که وقت کافی واسه کمکی های فردا ندارم. چه برسه به اینکه بخوام تخصصی های سالهای قبل رو هم از کمکی ها بخونم! منم موندم توش!اعصابم بد جوری خورده.توی آزمون های قلم چی به هیچ کدوم از آزمون هاش نمی رسم.هر آزمون میگم بعدی رو عالی میشم.ولی دو روز مونده به آزمون می فهم که هنوز کلی درس مونده.
منظورم اینه که توی دو هفته نمی تونم هم به درس های مدرسه برسم هم به درس های آزمون قلمچی.
ما هر روز تو مدرسه امتحان میگیرن.من هم مجبورم کل روز قبل امتحان رو بشینم فقط برای امتحان بخونم.
به خاطر همین هم به درس های پایه و ودرس هایی که مدرسه ازمون امتحان نمی گیره ولی توی آزمون های قلم چی میاد نمیرسم.
به نظرتون چی کار کنم که هم به برنامه مدرسه برسم هم از برنامه کانون عقب نمونم؟؟
به نظرتون قید آزمون های کانون رو بزنم با برنامه خودم پیش برم؟؟
اما میشه این مشکلاتو حل کرد. به نظرم اینطوری:
1. اول یه روز رو در نظر بگیریم و ببینیم که در روز چه کارایی دقیقا میکنیم. همه رو روی کاغذ بنویسیم. اینطوری خیلی خوب تسلط روی کارامون پیدا میکنیم. باید خیلی دقیقا باشه، با زمانهاشون.
2. بعد روی این روز که نگاه کردیم، میفهمیم که کجا وقت تلف شده. مثلا اومدیم از جلوی تلویزیون رد شدیم، نیم ساعت فقط نگاه الکی کردیم! سعی کنیم برای وقتهای تلف شده یه فکری بکنیم!
دیگه فکر کنم مشکل حله! مشکل بزرگ وقتهای تلف شدس به نظر من. وقتی ببینیم که هیچ کار و وظیفه ی دیگه ای جز درس خوندن نداریم و توی همینم موندیم، فکر کنم یه ذره به غیرتمون بر بخوره!!! : دی
3. بعدم که دیگه یا میشه برنامه ساعتی ریخت. که به نظرم زیاد خوب نیست. یا میشه تو هر لحظه گفت بهترین کار چیه؟ اینطوری خیلی خوب میشه وقتهای تلف شده رو حذفید!
من دیگه چیزی به ذهنم نمیرسه. اگه دوستان چیزی میدونن کمک کنن.
مرسی
من هم اين هفته دچار همين مشكل شدم ولي به نظر من امتحانات مدرسه اونقدر مهم نيست كه بشيني تو يه روز فقط يه درس رو بخوني!بهتره همه ي درسها رو با هم موازي بخوني تا به مشكل بر نخوري و مقع امتحانا فقط يه مرور كني !![]()
اگه شماها این هفته هفته ی قبل دچار مشکل با قلم چی شدین من سال پیش همیشه هر هفته مشکل داشتمشاید بتونم بگم 1 بار هم نشد که کامل خونده باشم با تست.... یه ذره از برنامه قلمچی میخوندم یه ذره از مدرسه... که بزرگترین اشتباهم بودم چون بهترین کار ممکن اینه که با برنامه مدرسه پیش بری و قلمچی بزاری تو اولویت دوم و اصلا بهش حتی فکر نکنی چون هی میخوای کارای مدرسه رو بپیچونی بشینی برای اون بخونی... در کل قاطی میکنی پس only برنامه مدرسه
اقایون واقعیت داره که کله دروس پیش امتحاناش نهایی هست؟؟؟؟(اگه باشه که بد بخت شدم)
درضمن من رشته تجربی هستم میخوام مدریت بازرگانی بخونم یبشتر رو چه درس هایی تمرکز کنم ؟
درضمن ریاضی و فیزیک من ضعیف هست چی کار کنم خوب بشه ؟؟؟؟
اول اضافه کنم که من فارغ التحصیل هستم پس وقت بیشتری دارم
اره کامل به برنامه میرسم با روزی 3- 4 ساعت میشه کامل برنامه رو با تست انجام داد هفته ی سوم رو هم که گذاشته واسه مرور اونجا میشه هم مرور کرد هم درس هایی که عقب مونده رو خوند
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)