اینم یه سوتی تکنولوژیکال...
--
--
اینم یه سوتی تکنولوژیکال...
یه بار تو محوطه دانشگاه بودیم دوستم داشت می رفت خوابگاه
بهش گفتم این لپتاپ منم ببر، این بنده خدام کیف و گرفت یه چند قدمی رفته بود که گفتم مرسی! این دوست مام ماشالا اومد جواب بده نه گذاشت نه ورداشت برگشت گفت: "فقط only for you" منم که بگو آه
بدم که زیر زیرکی خندم گرفت این بنده خدام دید چه گل کاری کرده سریع جیم شد![]()
قشنگ بودن.
اما به نظر من که ضایع نشدیم!نمیدونم چرا؟
میشه بیشتر توضیح بدی؟ آخه ما تکنولوژی پشت کوه نداریم.
ممنون
از نوع لپی.
منم چندتا میخواستم بگم از همین مدل:
از جلو ساختمونهای ساخت ور نرو : یعنی از زیر ساختمونهای در حال ساخت رد نشو.
نمی غرم : یعنی غر نمیزنم.
این سوتی ها مال خودم بود نه خواهرم![]()
امشب خواستیم از یک ماموریت خطیر که پدر گرامی در نظر گرفته بود شانه خالی کنیم ! برای این منظور خالی بستیم که بلی بلی سرمان درد می کند و نمی توانیم بیرون برویم!
بعد از اندی ، دوستی از دوستان پر مایه با ماشین های از ما بهتران تماس حاصل کرد و گفت بیا پایین تا دوری در این دیار غربت زده روحیه ای شاد کنیم!
ما نیز فارغ از خالی بسته شده ، لباس ها را تن کرده ، از پدر و مادر گرام خداحافظی نموده و راهی الافی شدیم!
پدر گرام خشمگینانه نگاهی نمود و ما متوجه سوتی خود شده سعی در ماستمالی داشتیم که نشد! اوضاع را طبیعی کرده و فرار را بر قرار ترجیح دادیم...![]()
بالاخره فهمیدم یک صفحه اضافی چیست
درضمن اینو مخصوصا زدن
نمیگم که خودتون برید بپرسید
بعدشم اینقدر سوتی میدید خجالت نمیکشید ؟
یه سوتی که 2 دقیقه پیش اتقاق افتاد....
من با لپ تاپم رو نت بودم , با پی سی هم داشتم بازی بعد کیبورد و موس پی سیم وایرلسه منم گذاشته بودم رو پام
بعد از چند دقیقه که بازی کردم خواستم بیام تو پی سی ورلد
هر چی موس رو تکون میدادم حرکت نمیکرد
خودتون حدس بزنید چه سوتی دادم.
یه جوک هم از ما بشنوید:
یه روز به همراه دوستان رفته بودیم پارک . بعد اونجا به صورت اتفاقی افتادیم دنبال چند تا بنده خدای دیگه!!!
از قضا این بنده های خدا والیبال بازی کرده بودند! و توپ والیبال خودشونو میاوردند که در این هنگام ما به داخل کوچه ای رسیده بودیم !! حالا بماند چطوری ! یکی از دوستای ما را جو گرفت و رفت این توپ والیبال را از آنها گرفت و گفت : من عاشق بسکتبالم !!!
ما هم خودتون حدس بزنید چی کار کردیم
Last edited by ifu; 01-08-2008 at 03:42.
قضیه این بود که من موس پی سی رو با موس لپ تاپم اشتباه گرفتم.
این سوتی من چرا 2 بار پست شد![]()
بله حق مارو خوردن.ایول ابی کروس!
سوتیت باحال بود.
راستی نکنه خود شما مقام اولو تو سوتی دادن دارید!
دومم متالیکا!
سوم کیه؟
از روابط خارج از ضوابط استفاده شده.
من گاهی اوقات مغزم هنگ میکنه. شما سیستمت هنگ کرده میتونی بهش بگی برات محسن چاوشی play کنه. خب اگر بگی حسن شماعی زاده پخش میکنه دیگه. منم همینطوریم.واقعا آبروی پسر ها جلوی دخترها در خطره! بابا میگفتی سارا دوستمه فلانه از این چیزا بعد ازش باج میخواستی....
-------------------------------------------------------------------------
یه بار تو پارک داشتیم با بچه ها پینگ پنگ میزدیم. در وصف پینگ پنگ بازی کردن خودم بگم که من کاملا نخودی هستم و بیشترین تفریحی که با پینگ پنگ میکنم اینه که توپش رو میشکنم و ریز میکنم و دودزا درست میکنم.
حالا بماند یهو یک گروه دختر راکت به دست اومدن. مام گفتیم نریم کنار و باهاشون دو نفره و دوبله و از این حرفها بازی کنیم.
خلاصه من شدم با یک دختره و دوستم هم شد با یک دختر دیگه و بازی میکردیم.
به دوستم گفته بودم اگر شوت بزنی یا حرفه ای بازی در بیاری قبرت گچیه.
خودمم به حساب دستم درد میکرد و نمیتونستم حرفه ای بازی کنم.
خلاصه رفیق مارو جو گرفت و به سبک NBA بازی کرد و منم که بوق. مثل سگ باختیم.
منم پشتمو کردم و غر غر کردم که خطا کردینو و از این حرفها و طبق عادت همیشگی دسته رو از پشت سر پرت کردم.
بعد از چند لحظه صدای جیغ اومد. برگشتم دیدم لب دختره خونیه. دسته هه خورده بود به میز و دوباره کمونه (!!!) کرده بود تو صورت این بد بخت.
یه سوتی دیگه هم تو همین بازی دادم و این بود که دوستم توپش خورد به تور (البته تور که نه چون فلزی بود) منم هی میگفتم تن شد تن شد. ولی کسی توجه نمیکرد. اخر دختر تیم مقابل گفت چی میگی؟ گفتم بابا تن شده.
یهو همه زدن زیر خنده گفت منظورت همون نت هستش؟
منم گفتم میدونستم، من همیشه به تن میگم تن. دوباره سوتی دادم. چند لحظه شطرنجی شدم.
خیلی باحال بودیه بار تو پارک داشتیم با بچه ها پینگ پنگ میزدیم. در وصف پینگ پنگ بازی کردن خودم بگم که من کاملا نخودی هستم و بیشترین تفریحی که با پینگ پنگ میکنم اینه که توپش رو میشکنم و ریز میکنم و دودزا درست میکنم.
حالا بماند یهو یک گروه دختر راکت به دست اومدن. مام گفتیم نریم کنار و باهاشون دو نفره و دوبله و از این حرفها بازی کنیم.
خلاصه من شدم با یک دختره و دوستم هم شد با یک دختر دیگه و بازی میکردیم.
به دوستم گفته بودم اگر شوت بزنی یا حرفه ای بازی در بیاری قبرت گچیه.
خودمم به حساب دستم درد میکرد و نمیتونستم حرفه ای بازی کنم.
خلاصه رفیق مارو جو گرفت و به سبک Nba بازی کرد و منم که بوق. مثل سگ باختیم.
منم پشتمو کردم و غر غر کردم که خطا کردینو و از این حرفها و طبق عادت همیشگی دسته رو از پشت سر پرت کردم.
بعد از چند لحظه صدای جیغ اومد. برگشتم دیدم لب دختره خونیه. دسته هه خورده بود به میز و دوباره کمونه (!!!) کرده بود تو صورت این بد بخت.
یه سوتی دیگه هم تو همین بازی دادم و این بود که دوستم توپش خورد به تور (البته تور که نه چون فلزی بود) منم هی میگفتم تن شد تن شد. ولی کسی توجه نمیکرد. اخر دختر تیم مقابل گفت چی میگی؟ گفتم بابا تن شده.
یهو همه زدن زیر خنده گفت منظورت همون نت هستش؟
منم گفتم میدونستم، من همیشه به تن میگم تن. دوباره سوتی دادم. چند لحظه شطرنجی شدم.![]()
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)