سلام
فرق بين پلاسما U20,X20 پاناسونيك چيست.
ممنون.
-در اون مورد هم صحبت شد عزيز تفاوت بين ex700 , ex710 تنها در فريم متفاوت و اينچ هاي مختلف هست نه چيز ديگه
سلام
دوستان بین سامسونگ 46C6200 و سونی 46Ex700 برای استفاده معمولی ( دیدن فوتبال و شبکه های ماهواره ) کدوم رو پیشنهاد می کنید؟ در ضمن فوتبال رو از شبکه های HD میخوام ببینم. اگر مدل دیگه ای به غیر از این دو تو همین قیمت هست که از این دو بهتر هست ممنون میشم بفرمایید.
سؤال آخر هم اینکه 46Nx700 در مقایسه با Ex700 آیا ارزش پرداخت اختلاف قیمت بین این دو رو داره یا نه؟
دقیقا منم سوال این دوست بالایی رو داروم چرا اختلاف قیمت nx700 و ex700 اینقدر زیاده؟ فقط به خاطر همون سیستم ایجاد رنگ مشکی عمیق که NX اضافه تر داره اینقدر اختلاف داره؟
و واقعا مدل nx700 صفحش در حالت روشن بازم اون بازتاب زیاد نور رو داره ؟ چون این یک عیب بزرگی میتونه باشه
میخوام بدونم اگه قیمت ملاک نباشه بین دو مدل EX710 و NX700 کدوم از نظر تصویر بهتره؟
ممنون
Last edited by dooste.man83; 15-02-2011 at 16:57.
-ميشه گفت ex700/710 انتخاب بهتري هست نسبت به c6200 ولي از طرفي به نظر من c6900 گزينه بهتري نسبت به هر دو مدل هست
-در مورد مقايسه هم كه لينك خدمت دوستان دادم
-البته احساس ميكنم بيشتر بحث طراحي فوق العاده اين پنل هست واينكه ايا اين اختلاف قيمت منطقي هست يا نه به خريدار وسلايق اون بر ميگرده (از نظر من اينقدر اختلاف در تصوير وكيفيت ندارند )
---------- Post added at 05:02 PM ---------- Previous post was at 05:00 PM ----------
-به هر صورت رفلكشني وجود داره در اين صفحات ولي جاي نگراني نيستو واقعا مدل nx700 صفحش در حالت روشن بازم اون بازتاب زیاد نور رو داره ؟ چون این یک عیب بزرگی میتونه باشه
-ميتونيد خودتون توي فروشگاهها كه اكثرا محيط هاي پرنوري هستند تست كنيد
فقط یک سوال دیگه واسم مونده کنتراست کدوم بالاتره؟ ( NX700 یا EX 710 )
-مسلما nx ها بخاطر پنل هاي deep black كنتراست و بازتوليد رنگ مشكي بهتري دارند
سلام ميشه منو راهنمايي كنين؟ من تا 3 تومن يك تلويزيون ميخام بخرم. رسيور hd و با قابليت پخش 3d دارم. ميخام بهترين تصوير را داشته باشم . لطفا منو در خريد پلاسما يا ال اي دي و همچنين كدام مارك باشه كمك كنيد در ضمن حتما 50 اينچ باشه. مرسي.
يه خسته نباشيد به همه دوستان به ويژه t-tanhayam هميشه در صحنه
من شش ماه پيش قصد خريد يه hd tv داشتم كه چون احساس كردم بين دو نسل از تكنولوژي قرار گرفته بودم در نهايت تصميم گرفتم صبر كنم
حالا تا قبل از عيد قصد خريد يه hd tv دارم با قيمت نهايت 2.5 و سايز 40 يا 42
صرفا براي تماشاي فوتبال از شبكه هاي ماه و اره اي به ويژه الجزيرها
تنها چيزي كه برام اهميت داره كيفيت تصوير و شفاف و درخشنده بودن اونه
مهم نيست چه برندي باشه و برام فرقي نميكنه ال اي دي باشه يا ال سي دي يا پلاسما
usb و --- و اينترنت تي وي و اينجور چيزا اصلا برام مهم نيست
فقط كيفيت تصوير برام مهمه. اينكه مات نباشه و تصوير جا نمونه
يه خواهش دارم از دوستان اينكه فقط يه مدل يا در نهايت دو مدل رو معرفي كنن
ممنونم
Last edited by گرافيكار; 16-02-2011 at 00:43.
-مرسي عزيز خاطرم هست
-panasonic v20
lg le8500
samsung c6900
sony ex710
اين چند مورد رو از نزديك بررسي كنيد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)