بنچمارکتو بذار ببینیم چه جوریاس![]()
بنچمارکتو بذار ببینیم چه جوریاس![]()
سلام
منظورت از پچ سوم کدومه ؟
ضمناً مدل سی پی یوم AM2 240 Athlon 2.8GHZ هست
سلام . من تو چندتا سایت خارجی سرچ کردم یه جا گفته بود سیستم رو ری استارت کن . چند جا هم گفتن مشکل از رزولیشن هست رزولیشنو باید گذاشت رو 800 در 600 تا درست بشه . برای این کار برنامه Notepad رو باز کن و کد های زیر رو توش بنویس :
بعد اونو با اسم commandline تو محل نصب بازی Save کن . البته بستگی به سیستم شما،شما میتونید تغییرش بدید تا جایی که ببینید مشکلی نداره .من این روش رو تست نکردم فقط خوندم پس معلوم نیست کار کنه یا نه ولی چون هفت هشت تا فروم خارجی همین رو توصیه کرده بودن منم همینو بهتون پیشنهاد میکنم .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به اینجا هم یه نگاهی بنداز :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
من يه مشكلي دارم وقتي ميخوام برنامه Rockstar Games Social Club رو اجرا كنم با پيغام زير مواجه ميشم
اگه ميشه بگيد بايد چكار كنم
![]()
سلام
خود ارور میگه که باید نت فریم ورک 2 رو نصب کنید .
ميشه برام لينكشو بزاريد
پچ و کرک IV میخواستم V.1.4 یا V1.3
سلام
مشکل تقریبا حل شد .
مشکل من با ماشین سوار شدن هنوز حل نشده .
شما need for speed بازی کردید ؟
اگه توجه کنید دوربین دائما پشت سر ماشین هست .
GTA Sandanrise هم همینطور بود .
در قسمت تنظیماتش ، یه جا تنظیم می کردیم که هنگام سوار شدن به ماشین ، ماوس دخالتی نداشته باشه .
در حال حاضر من سوار ماشین میشم و میرم .
دوربین پشت سر ماشین میاد ، اما وقتی دور میزنم ، دوربین سریع نمی چرخه و پشت سر ماشین نمیاد ، بلکه به مرور و با ملایمت میاد پشت ماشین .
چه کنم ؟
همین جمله تون رو توی search bar تایپ می کردی به دست میاوردی هر دو رو اینجوری معطل نمیشدی یکی بیاد جواب بده.
اینجا ها رو ببین :
فریم ورک 3.5 :
فریم ورک 2 :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکاریش نمیشه کرد همینجوریه دیگه . اگه دوربین میچرخید واسه تیر اندازی بدبختی داشتی![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)