تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 362 از 379 اولاول ... 262312352358359360361362363364365366372 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,611 به 3,620 از 3781

نام تاپيک: Call of Duty: Modern Warfare 2

آخر فروم باز Squall Leonhart's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

سلام به همه دوستان
    من وقتي ميخوام اين بازي رو اجرا كنم با اين ارور رو به رو ميشم:
    steam must be running to play this game
    مشكل چيه؟
    در ضمن اين بازي چرا 2 تا فايل exe داره؟
    ای ول نسخه ای که داری به احتمال قوی ماله رازور هست. از کجا خریدی یا دانلود کردی؟ دو راه داری :

1. از پچ نو استیم رییونیون استفاده بکن.

2. از کرک اسکیدرو استفاده بکن.

هر دوتاش رو میتونی از این سایت بگیری :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

2. 2 کاربر از Squall Leonhart بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال MCSE MAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    TeHRaN

پيش فرض

اون مشكلم حل شد.خالا تو بازي اين ارور رو ميده:
    IWNET-INVALIDVERSION
    اين ارور چطور حل ميشه؟

ای ول نسخه ای که داری به احتمال قوی ماله رازور هست. از کجا خریدی یا دانلود کردی؟ دو راه داری :
    1. از پچ نو استیم رییونیون استفاده بکن.
    2. از کرک اسکیدرو استفاده بکن.
    هر دوتاش رو میتونی از این سایت بگیری :

کد:
    http://gf.wiretarget.com/call_of_duty_6.htm
    اون تيكه اول پست رو قبل اينكه پستتون رو ببينم زدم.هنوز اين پچ و كرك رو نگرفتم كه ببينم مشكل جديدم حل ميشه يا نه
    اين نسخه رو هم از يه سايت تورنت گرفتم
    Last edited by MCSE MAN; 15-08-2010 at 20:19.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    ایران - یزد

پيش فرض

سلام دوستان
    چه جوری میشه این بازی رو آنلاین بازی کرد ؟

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

سلام دوستان
    چه جوری میشه این بازی رو آنلاین بازی کرد ؟
    یه سری به اینجا بزن :
    کد:

6. این کاربر از Squall Leonhart بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن های فوتبال MCSE MAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    TeHRaN

پيش فرض

آقا دمت گرم.مشكلم حل شد
    عجب بازي خفنيه
    واقعا حقش بود اين همه بفروشه

آخر فروم باز esfehanei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

دوستان کسی ترینری چیزی برای این بازی نداره؟
    رمز هم نداره؟
    اون مرحله وم چه جوریه ؟تو برف هی میریزن سرم و میکشن چی کنم؟

آخر فروم باز Retired User's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Road To Perdition

پيش فرض

رمز هم نداره؟
    اون مرحله وم چه جوریه ؟تو برف هی میریزن سرم و میکشن چی کنم؟
    اونجارو باید به صورت مخفی کار برید
    اگه درگیر بشید احتمال زنده موندنتون خیلی کمه
    من پیشنهادم اینه بدون ترینر و چیت برید
    اصلا بازی اینطوری قشنگه
    ولی خوب ...
    لینک دانلود :

کد:

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2007

5 Cliffhanger - Act 1,level 2

رمز هم نداره؟
    اون مرحله دوم چه جوریه ؟تو برف هی میریزن سرم و میکشن چی کنم؟
    تمام حال بازی که از بین میره
    Cliffhanger - Act 1,level 2
    مرحله دوم همونه که از صخره یخی میره بالا دیگه؟Cliffhanger?
    اگه زبانتون خوبه توی gamespot برید ، توی قسمت Heats and Cheats برید اولین لینکی که میبینید اونجا نوشته
    یا این لینک رو بزنید
    کد:
    از اولین قسمت بازی رو بهتون میگه چیکار کنید تا آخرش رو
    (لینک صفحه خود بازی :
    کد:
    )

من هم اینها رو میتونم بگم : هرکی میخواد نفهمه بازی چجوریه نخونه چون قدم به قدم توضیح دادم
    تیکه اولش که باید از صخره برید بالا که سخت نیست.فقط باید بچسبید به دیواره بعد هم موقع بالارفتن حواستون باشه که دکمه رو زود ول نکنید والا میافتید پایین.بعدش هم که دورخیز کنید و بپرید،به محض اینکه پریدید باز دکمه رو بزنید که از صخره آویزون بشید و نیافتید پایین.

بعد میرسید یه جایی که بهتون میگه صفحه اسکرین اسلحتون رو چک کنید و نقطه آبی هم تیمیه شماست.
    بعد حرکت میکنید میرید جلو ،2نفر رو میبینید که سمت چپی رو باید بکشید.اون یکی رو هم تیمیتون میکشه.دوباره جلوتر 2نفر دیگه هستن که عین قبلیها میکشیدشون.(قبل از رسیدن به اونها یه سنگ بزرگ سمت راستتون هست اگه بغلش وایسید میتونید هردو نفر رو از اونجا بکشید بدون اینکه بفهمن)
    کلا توی همه مراحل:
    دقت کنید به هیچ وجه اسلحتون رو که صدا خفه کن داره عوض نکنید.

به صفحه اسکرینتون دقت داشته باشید،جای دشمناتون رو نشون میده (البته اگه در حال دویدن نباشید)
    هرجا تیر خوردید ،میتونید پناه بگیرید تا جونتون دوباره پر بشه
    هرجایی که تونستید و کسی نبود ، تیرهای سلاحتون رو پرکنید Reload
    .بعد هم یادتون باشه که عوض کردن اسلحه راحتتر از پرکردنه دوباره خشابه
    من شخصا ترجیج میدم جای اسلحه کوچیک جیبی،یه سلاح دیگه همراهم باشه حالا هرچی.
    یه کم جلوتر هم تیمیتون ازتون جدا میشه.از اونجا تا جایی که میتونید برید سمت چپ تا برسید به حصار.از اونجا رو به صورت Crouch برید تا برسید به یه ماشین جیپ.پشت ماشین جیپ 1 نفر هست.رو زمین بخوابید و به پاهاش 2بار شلیک کنید میمیره.(یا اگه تند حرکت کنید احتمالا جلوی در ورودی یه اتاقکه و داره میاد سمت ماشین)

اگه میخواید توی بازی "لپ تاپ" ها رو هم جمع کنید (برای اتمام بازی الزامی نیستن) ماشین جیپ رو مستقیم برید جلو تا برسید به برج دیدبانی،از نردبان برید بالا اولین لپتاپ اونجاست.

برید به سمت در ورودی اولین اتاقک .یه نفر تو رو صندلیه و پشتش به شماست.بکشیدش.از اون یکی در برید بیرون. اینجا بهتون هشدار میده که یه ماشین داره میاد.برید به سمت درب ورودی اتاقکی که نزدیکتونه (جهت شمال شرقی برید.نگران ماشینه نباشید.اگه عادی راه برید مشکلی ندارید.2 نفر تو این اتاقک هستن.فرق نداره کدوم رو اول بکشید.من پیشمهاد میدم اونی که رو صندلی نشسته بعد اون یکی که وایساده.
    این اتاقک 2تا در داره.برید سمت اونجایی که آدمه وایساده بود،از اون جهت خارج بشید.یه سری جعبه و ... هست از سمت راست اونها برید ولی بهشون بچسبید که دیده نشید.
    حواستون به مونیتورتون باشه
    یه نفر سمت راستتون بالای تپه هست.اگه به جهتش نگاه کنید هم تیمیتون ترتیبش رو میده.بعد آهسته برید جلو.میرسید به پشت یه ساختمون که بغلش برفها به صورت شیب دار جمع شده،اون پشت وایسید،اگه ماشینی نزدیکتون نبود ، باز هم مستقیم برید.یه جاده (مثل خیابون) هست اون رو هم رد کنید،مانع های جلوتون رو هم رد کنید.یه هواپیمای جت جلوتونه.از سمت راستش برید.دیگه ایمجاها کسی نیست.راحت همین مسیر رو در جهتی که هدف اولیتون هست برید.یا از هواپیما مستقیم برید تا برسید به دیوار بعد برید سمت چپ تا برسید به یه کامیون! که تانکر داره.5قدم اونورطرش هدف اولیتونه.چارجر رو کار بذارید(هم تیمیتون اینجا باهاتون حرف میزنه).

همین مسیری که اومدید رو مستقیم برگردید (دیوار رو دنبال کنید) تا برسید به 2 تا جت.از اونجا برید سمت راست.(جهتی که هم تیمیتون هست) از بغل یه اتاقک نگهبانی رد میشید باز مستقیم برید تا برسید اونطرف جاده.بعد یه مقداری بیاید سمت راست.(اینجا اگه خیلی معطل کنید میریزن سرتون) یه راه هست به سمت پشت
    ساختمانها.اون رو دنبال کنید،هیچ دشمنی اینجا نیست.وقتی به پشت ساختمانه برسید رفیقتون سمت چپه.ولی شما برید سمت راست که یه لپتاپ دیگه هم پیدا کنید.سمت راست که میرید توی ساختمانی که هست رو نگاه کنید 2نفر دارد یه هواپیما رو تعمیر میکنن.میتونیید بکشیدشون یا نه.یه لپتاپ همونجا بغل پنجره است.برش که داشتید برگردید پیش دوستتون.
    بعد میرید توی سالنه.یه نفر توشه که هم تیمیتون میکشیه.شما دنبالش کنید.بعد اون میمونه پایین و بهتون میگه برید ACS رو پیدا کنید.سمت راست یه پله است برید بالا بعد برید داحل اتاق پشت یعد طوب اتاق رو برید آخر اتاقه میتونید پیداش کنید.بعد سریع برگردید سمت در اتاقه . همینجاها هم تیمیتون میگه که لو رفته بعد به شما اخطار میدن خودتون رو تسلیم کنید.به در اتاق که رسیدید دولا چند قدمی رو برید،3-4تا جعبه هست ، پشت اونها قایم بشید ، الان باید یه شارژر دستتون باشه که با زدن دکمش اون بمب! که قبلا کار گذاشتید منفجر میشه.صبر کنید تا شمارش معکوس رو شروع کنن بعد بزنیدش که منفجر بشه.حالا همه کسانی که توی سالنه هستن رو بکشید. همتیمیتون میگه که دنبال اون برید .
    همه رو که کشتید از پله ها برید پایین و پشت یا بغل ژنراتور وایسید.یه سری از اونطرف راه بیرون سالن بهتون شلیک میکنن.اونها رو هم بکشید.بعد برید سمت ورودی سالنه.سمت راستش که تیر هم نخورید.3نفر هستن که اینجا احتمالا میکشنتون.هر 3 هم سمت شمال شرقی جایی که شما هستید قرار دارن.یکیشون روی زمین خوابیده ، اول همه اونو بزنید. بعد 2 نفر دیگه
    هم یک کم به سمت چپ همون هستن ، یکیشون پشت کاوره بتونیه و زانوش معلومه اون یکی هم سمت چپ ماشین وایساده.
    این 3تا رو هم که کشتید از سالنه برید بیرون برید سمت راست.(به سمت ماشینه و اونجایی که اون 3نفر رو کشتید نرید که احتمالا میمیرید) برید پیش همتیمیتون که پشت بلوک بتونی هاست.2تا جت جلوتون میبینید.کلی آدم بغل و بین اونها هستن همه رو بکشید. هم تیمیتون میگه برید به سمت یه جایی که بین جتها ست. لزومی نداره که برید.منتظر دستور بعدیش نشید و هرطور میتونید خودتون رو برسونید به اونطرف این قسمت که شبیه پارکینگ هست.پشت بلوکهیا بتونی پناه بگیرید.یه سری موتور برفی از سمت چپتون میان.بکشیدشون.یه سری هم از یه ساختمونی تو فاصله دور شلیک میکنن میتونید بکشیدشون،نمیخواید از اونجا به سمت شمال بدوید.یعنی به سمت نرده ها.یه راهی بینشون بازه،سر بخورید برید پایین.برید سمت راست بغل ساختمونه راستی پناه بگیرید.
    هرکسی که بالای تپه وایساده بزنید.بعد دوباره یه سری موتور میان که یعد از اومدن پایین دور میزنن از پشت کلبه های سمت چپ میان سمتتون.اونها رو هم بزنید.بعد هم تیمیتون میگه که سوار موتوره بشید.سوار بشید و راه بیافتید.تا جایی که میتونید سرعت رو زیاد کنید.مواظب باشید به درختها نخورید.اگه تونستید هم همزمان با هدایت میتونید به دشمناتون شلیک کنید.
    همینجاها که میرید.یه لپ تاپه دیگه هم هست که میگن کنار یه کلبه است. من بعد از 16-17بار بازی کردن هنوز نتونستم برش دارم،پس نمیتونم کمکی کنم.
    دیگه تا آخر مرحله همینطور سوار موتورید.به جایی نخورید.به دشمنا شلیک کنید.اگه سخته سرعتتون رو کم کنید. یه جا از یه تپه میپرید که انگار کمپ دشمناتونه.یه کم بعدش یه هلیکوپتر هم میاد قاطی و بهتون شلیک میکنه تا میتونید توی جاهایی که شلیک میکنه نرید که میترکید!! (میمیرید) هلیکوپتر بعد از یه پیچی دیگه دنبالتون نمیاد و شما ار تپه بالا میرید.از اینجاها دیگه سعی کنید سرعتتون رو خیلی زیاد کنید.از سمت راست اگه برید بعد از یه کم راه دیگه بدون درخت و هموتره.سرعتتون رو تا آخر زیاد کنید چون باید از یه دره بپرید.وقتی از دره پریدید (بعد از باز سوم یا چهارم! ) مستقیم برید م برسید به هلیکوپترتون و مرحله تمومه.

برای راهنمای مراحل بعدی مبلغ رو واریز کنید
    شوخی کردم.باز کمک اینطوری با این تفصیل لازم داشتید بفرمایید

راستی سعی کنید دکمه هایی که برای بازی تعریف شده رو حتما عوض کنید بازی با اونها سخته .من دکمه های تعریفی خودم اینهاست (برای PC)
    زوم کردن zoom in/out mouse2
    شلیک mouse 1 shoot/fire
    تعویض اسلحه با دکمه(چرخ)وسط ماوس Wheel Up/Down
    چاقو زدن melee enter
    دولا شدن crouch Ctrl
    خزیدن Z
    دویدن Shift Sprint
    نارنجک Q Grenade
    نارنجک ویژه (دود) S Smoke Grenade
    استفاده از ابزارها E USe
    پرکردن اسلحه R Reload
    دوربین با دید شب N Night Vision
    هدف/امتیاز و .... Mission/Objective Tab
    حرکت کردن هم که با دکمه های جلو و عقب و چپ و راست

کلا دکمه هایی که دم دست تر هستن و شما باهاش راحتید رو انتخاب کنید،
    بعد هم میتونید بازی رو از سطح آسونش یعنی Recruit شروع کنید به جای سختش Veteran یا سخت ترین Hardened مطمئن باشید ضرر نمیکنید.من بعد 16- 17 بار بازم بازی میکنم واسم جالب و جذابه.پس از راحت شروع کنید بعد برید سخت تر رو بازی کردن

هرکسی خواست میتونه راهنمارو تو سایتش یا ... بذاره فقط بگید که از این سایت کپی کردید (بقیه مراحل رو هم اگه کسی کمک خواست مینویسم و کم کم میذارم)
    Last edited by mehraboun1985; 17-08-2010 at 17:53.

11. 3 کاربر از mehraboun1985 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Retired User's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Road To Perdition

پيش فرض

تمام حال بازی که از بین میره
    Cliffhanger - Act 1,level 2
    مرحله دوم همونه که از صخره یخی میره بالا دیگه؟Cliffhanger?
    اگه زبانتون خوبه توی gamespot برید ، توی قسمت Heats and Cheats برید اولین لینکی که میبینید اونجا نوشته
    یا این لینک رو بزنید
    کد:
    از اولین قسمت بازی رو بهتون میگه چیکار کنید تا آخرش رو
    (لینک صفحه خود بازی :
    کد:
    )

من هم اینها رو میتونم بگم : هرکی میخواد نفهمه بازی چجوریه نخونه چون قدم به قدم توضیح دادم
    تیکه اولش که باید از صخره برید بالا که سخت نیست.فقط باید بچسبید به دیواره بعد هم موقع بالارفتن حواستون باشه که دکمه رو زود ول نکنید والا میافتید پایین.بعدش هم که دورخیز کنید و بپرید،به محض اینکه پریدید باز دکمه رو بزنید که از صخره آویزون بشید و نیافتید پایین.

بعد میرسید یه جایی که بهتون میگه صفحه اسکرین اسلحتون رو چک کنید و نقطه آبی هم تیمیه شماست.
    بعد حرکت میکنید میرید جلو ،2نفر رو میبینید که سمت چپی رو باید بکشید.اون یکی رو هم تیمیتون میکشه.دوباره جلوتر 2نفر دیگه هستن که عین قبلیها میکشیدشون.(قبل از رسیدن به اونها یه سنگ بزرگ سمت راستتون هست اگه بغلش وایسید میتونید هردو نفر رو از اونجا بکشید بدون اینکه بفهمن)
    کلا توی همه مراحل:
    دقت کنید به هیچ وجه اسلحتون رو که صدا خفه کن داره عوض نکنید.

به صفحه اسکرینتون دقت داشته باشید،جای دشمناتون رو نشون میده (البته اگه در حال دویدن نباشید)
    هرجا تیر خوردید ،میتونید پناه بگیرید تا جونتون دوباره پر بشه
    هرجایی که تونستید و کسی نبود ، تیرهای سلاحتون رو پرکنید Reload
    .بعد هم یادتون باشه که عوض کردن اسلحه راحتتر از پرکردنه دوباره خشابه
    من شخصا ترجیج میدم جای اسلحه کوچیک جیبی،یه سلاح دیگه همراهم باشه حالا هرچی.
    یه کم جلوتر هم تیمیتون ازتون جدا میشه.از اونجا تا جایی که میتونید برید سمت چپ تا برسید به حصار.از اونجا رو به صورت Crouch برید تا برسید به یه ماشین جیپ.پشت ماشین جیپ 1 نفر هست.رو زمین بخوابید و به پاهاش 2بار شلیک کنید میمیره.(یا اگه تند حرکت کنید احتمالا جلوی در ورودی یه اتاقکه و داره میاد سمت ماشین)

اگه میخواید توی بازی "لپ تاپ" ها رو هم جمع کنید (برای اتمام بازی الزامی نیستن) ماشین جیپ رو مستقیم برید جلو تا برسید به برج دیدبانی،از نردبان برید بالا اولین لپتاپ اونجاست.

برید به سمت در ورودی اولین اتاقک .یه نفر تو رو صندلیه و پشتش به شماست.بکشیدش.از اون یکی در برید بیرون. اینجا بهتون هشدار میده که یه ماشین داره میاد.برید به سمت درب ورودی اتاقکی که نزدیکتونه (جهت شمال شرقی برید.نگران ماشینه نباشید.اگه عادی راه برید مشکلی ندارید.2 نفر تو این اتاقک هستن.فرق نداره کدوم رو اول بکشید.من پیشمهاد میدم اونی که رو صندلی نشسته بعد اون یکی که وایساده.
    این اتاقک 2تا در داره.برید سمت اونجایی که آدمه وایساده بود،از اون جهت خارج بشید.یه سری جعبه و ... هست از سمت راست اونها برید ولی بهشون بچسبید که دیده نشید.
    حواستون به مونیتورتون باشه
    یه نفر سمت راستتون بالای تپه هست.اگه به جهتش نگاه کنید هم تیمیتون ترتیبش رو میده.بعد آهسته برید جلو.میرسید به پشت یه ساختمون که بغلش برفها به صورت شیب دار جمع شده،اون پشت وایسید،اگه ماشینی نزدیکتون نبود ، باز هم مستقیم برید.یه جاده (مثل خیابون) هست اون رو هم رد کنید،مانع های جلوتون رو هم رد کنید.یه هواپیمای جت جلوتونه.از سمت راستش برید.دیگه ایمجاها کسی نیست.راحت همین مسیر رو در جهتی که هدف اولیتون هست برید.یا از هواپیما مستقیم برید تا برسید به دیوار بعد برید سمت چپ تا برسید به یه کامیون! که تانکر داره.5قدم اونورطرش هدف اولیتونه.چارجر رو کار بذارید(هم تیمیتون اینجا باهاتون حرف میزنه).

همین مسیری که اومدید رو مستقیم برگردید (دیوار رو دنبال کنید) تا برسید به 2 تا جت.از اونجا برید سمت راست.(جهتی که هم تیمیتون هست) از بغل یه اتاقک نگهبانی رد میشید باز مستقیم برید تا برسید اونطرف جاده.بعد یه مقداری بیاید سمت راست.(اینجا اگه خیلی معطل کنید میریزن سرتون) یه راه هست به سمت پشت
    ساختمانها.اون رو دنبال کنید،هیچ دشمنی اینجا نیست.وقتی به پشت ساختمانه برسید رفیقتون سمت چپه.ولی شما برید سمت راست که یه لپتاپ دیگه هم پیدا کنید.سمت راست که میرید توی ساختمانی که هست رو نگاه کنید 2نفر دارد یه هواپیما رو تعمیر میکنن.میتونیید بکشیدشون یا نه.یه لپتاپ همونجا بغل پنجره است.برش که داشتید برگردید پیش دوستتون.
    بعد میرید توی سالنه.یه نفر توشه که هم تیمیتون میکشیه.شما دنبالش کنید.بعد اون میمونه پایین و بهتون میگه برید ACS رو پیدا کنید.سمت راست یه پله است برید بالا بعد برید داحل اتاق پشت یعد طوب اتاق رو برید آخر اتاقه میتونید پیداش کنید.بعد سریع برگردید سمت در اتاقه . همینجاها هم تیمیتون میگه که لو رفته بعد به شما اخطار میدن خودتون رو تسلیم کنید.به در اتاق که رسیدید دولا چند قدمی رو برید،3-4تا جعبه هست ، پشت اونها قایم بشید ، الان باید یه شارژر دستتون باشه که با زدن دکمش اون بمب! که قبلا کار گذاشتید منفجر میشه.صبر کنید تا شمارش معکوس رو شروع کنن بعد بزنیدش که منفجر بشه.حالا همه کسانی که توی سالنه هستن رو بکشید. همتیمیتون میگه که دنبال اون برید .
    همه رو که کشتید از پله ها برید پایین و پشت یا بغل ژنراتور وایسید.یه سری از اونطرف راه بیرون سالن بهتون شلیک میکنن.اونها رو هم بکشید.بعد برید سمت ورودی سالنه.سمت راستش که تیر هم نخورید.3نفر هستن که اینجا احتمالا میکشنتون.هر 3 هم سمت شمال شرقی جایی که شما هستید قرار دارن.یکیشون روی زمین خوابیده ، اول همه اونو بزنید. بعد 2 نفر دیگه
    هم یک کم به سمت چپ همون هستن ، یکیشون پشت کاوره بتونیه و زانوش معلومه اون یکی هم سمت چپ ماشین وایساده.
    این 3تا رو هم که کشتید از سالنه برید بیرون برید سمت راست.(به سمت ماشینه و اونجایی که اون 3نفر رو کشتید نرید که احتمالا میمیرید) برید پیش همتیمیتون که پشت بلوک بتونی هاست.2تا جت جلوتون میبینید.کلی آدم بغل و بین اونها هستن همه رو بکشید. هم تیمیتون میگه برید به سمت یه جایی که بین جتها ست. لزومی نداره که برید.منتظر دستور بعدیش نشید و هرطور میتونید خودتون رو برسونید به اونطرف این قسمت که شبیه پارکینگ هست.پشت بلوکهیا بتونی پناه بگیرید.یه سری موتور برفی از سمت چپتون میان.بکشیدشون.یه سری هم از یه ساختمونی تو فاصله دور شلیک میکنن میتونید بکشیدشون،نمیخواید از اونجا به سمت شمال بدوید.یعنی به سمت نرده ها.یه راهی بینشون بازه،سر بخورید برید پایین.برید سمت راست بغل ساختمونه راستی پناه بگیرید.
    هرکسی که بالای تپه وایساده بزنید.بعد دوباره یه سری موتور میان که یعد از اومدن پایین دور میزنن از پشت کلبه های سمت چپ میان سمتتون.اونها رو هم بزنید.بعد هم تیمیتون میگه که سوار موتوره بشید.سوار بشید و راه بیافتید.تا جایی که میتونید سرعت رو زیاد کنید.مواظب باشید به درختها نخورید.اگه تونستید هم همزمان با هدایت میتونید به دشمناتون شلیک کنید.
    همینجاها که میرید.یه لپ تاپه دیگه هم هست که میگن کنار یه کلبه است. من بعد از 16-17بار بازی کردن هنوز نتونستم برش دارم،پس نمیتونم کمکی کنم.
    دیگه تا آخر مرحله همینطور سوار موتورید.به جایی نخورید.به دشمنا شلیک کنید.اگه سخته سرعتتون رو کم کنید. یه جا از یه تپه میپرید که انگار کمپ دشمناتونه.یه کم بعدش یه هلیکوپتر هم میاد قاطی و بهتون شلیک میکنه تا میتونید توی جاهایی که شلیک میکنه نرید که میترکید!! (میمیرید) هلیکوپتر بعد از یه پیچی دیگه دنبالتون نمیاد و شما ار تپه بالا میرید.از اینجاها دیگه سعی کنید سرعتتون رو خیلی زیاد کنید.از سمت راست اگه برید بعد از یه کم راه دیگه بدون درخت و هموتره.سرعتتون رو تا آخر زیاد کنید چون باید از یه دره بپرید.وقتی از دره پریدید (بعد از باز سوم یا چهارم! ) مستقیم برید م برسید به هلیکوپترتون و مرحله تمومه.

برای راهنمای مراحل بعدی مبلغ رو واریز کنید
    شوخی کردم.باز کمک اینطوری با این تفصیل لازم داشتید بفرمایید

راستی سعی کنید دکمه هایی که برای بازی عوض شده رو حتما عوض کنید بازی با اونها سخته .من دکمه های تعریفی خودم اینهاست (برای PC)
    زوم کردن zoom in/out mouse2
    شلیک mouse 1 shoot/fire
    تعویض اسلحه
    چاقو زدن melee enter
    دولا شدن crouch Ctrl
    خزیدن Z
    دویدن Shift Sprint
    نارنجک Q Grenade
    نارنجک ویژه (دود) S Smoke Grenade
    استفاده از ابزارها E USe
    پرکردن اسلحه R Reload
    دوربین با دید شب N Night Vision
    هدف/امتیاز و .... Mission/Objective Tab
    حرکت کردن هم که با دکمه های جلو و عقب و چپ و راست

کلا دکه هایی که دم دست تر هستن و شما باهاش راحتید رو انتخاب کنید،
    بعد هم میتونید بازی رو از سطح آسونش یعمی Recruit شروع کنید به جای سختش Veteran یا سخت ترید Hardened مطمئن باشید ضرر نمیکنید.من بعد 16-17بار بازم بازی میکنم واسم جالب و جذابه.پس از راحت شروع کنید بعد برید سخت تر رو بازی کردن

هرکسی خواست میتونه راهنمارو تو سایتش یا ... بذاره فقط بگید که از این سایت کپی کردید (بقه مراحل رو هم اگه کسی کمک خواست مینویسم و کم کم میذارم)
    فکر نمیکنی رفیق واسه گذاشتن راهنما یکم دیر شده؟
    اکثرا دیگه بازیرو تموم کردن

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

آقا دمت گرم.مشكلم حل شد
    عجب بازي خفنيه
    واقعا حقش بود اين همه بفروشه
    لطفا کن دقیقا توضیح بده که چی کار کردی.

با تشکر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •