تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 362 از 503 اولاول ... 262312352358359360361362363364365366372412462 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,611 به 3,620 از 5026

نام تاپيک: Shaiya

آخر فروم باز MR.Punisher's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    None of your Business

پيش فرض

کاظم نیستی ؟!

Electra برای خودش گیلد زد ! گیلد Avatar .
    بازیکن های خوب زیادی هم گرفته ! ته مونده IB هر کی مونده بود رفت Avatar
    هنوز نمی دونم خوشحال می شم اگه ثابت بشه ایرانیه یا نارحت !!
    دیشب شنیدم.ایرانی باشه یا نه هر چی که این لایتی ها پخش و پلاتر بشن بهتره.دیگه تهدید نیستن واسه ما.
    دیشت هم Cold Blooded و هم KoS خواستن ما رو KS کنن ولی نتونستن.
    اگه اینا پخش و پلا باشن تهدیدی نیستن ولی قبلا که با هم بودن (IB) تهدید جدی بود.
    اصلا IB واسه نابودی Pantheon تشکیل شد.نقشه ی RB بود که البته شکست خورد.

در ضمن حدس بزن دیشب کی اومد یه خورده کمک کرد تو کشتن CT2؟
    شاید باورت نشه ولی Mizuno اومد کمک کرد.یه گیلد کوچولو دست و پا کرده.
    گرچه نمی تونه برای ما تهدیدی باشه ولی با این کارش به نظرم به ما چراغ سبز نشون داد.

در مورد Electra هم باید بیشتر تحقیق کنم.

حـــــرفـه ای hadi_gamer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اول CT رو توضیح میدم.
    CT مخفف Cryptic Throne هست.مجموعه ای از 8 boss که همگی 2 یا 3 تا goddess رو بعد از مردن drop می کنن.
    انجام دادن یک CT کامل معمولا 20 تا goddess رو به همراه داره و سلاح های 56 و 59 هم drop میشه.
    برای unlock کردن CT اول باید Haruhion(یه boss خفن تو مپ 2) رو بکشن که خیلی کار داره.
    زیاد سخت نیست ولی مقدمات زیادی داره و وقت گیره.مخصوصا Bomb mob ها که طرف رو می کشه.
    بعد از کشتن Haru پورتال CT باز میشه و میشه رفت اونجا و boss ها رو کشت.
    اونجا mob هایی هستن که می تونن یه لول 60 UM رو با 2 ضربه بکشن.جای کلا خطرناکی هست
    و فقط با Fox کردن میشه رفت و بقیه رو summon کرد.
    دیشب Leo که یه تانک 59 UM بود و rec/dex بیلد بود اینا رو تانک کرد.البته 7 تا orc +55داشتن اونو heal می کردن.
    ما از ساعت 12:30 شب تا 7 صبح داشتیم این boss ها رو می کشتیم.

DKP هم مخفف Dragon Killing Point هست که با شرکت در Raid های کشتن boss ها از طرف گیلد می گیرید.
    مثلا کشتن kimu و موفقیت در گرفتن ele که داره 6 تا DKP داره.90 تا DKP یه goddess میدن بهت از GWH.

دیشب Bash لعنتی خیلی ما رو اذیت کرد سر کشتن Haru.البته یکی از افراد Raid اذیتش کرد اونم قاطی کرد.
    هی Bomb mob ها رو می ترکوند و Hub و Hit و بقیه رو می کشت.
    منم یکی از HellTooth ها رو تانک می کردم.داشت خوابم می برد دیگه.
    خلاصه دقیقا 2 ساعت کشید تا Haru رو کشتیم.آخرش Changling وساطت کرد تا Bash آروم شد.

---------- Post added at 04:45 PM ---------- Previous post was at 04:42 PM ----------

قبول دارم.باید یه shout Box یا یه schedule بذارن تو سایت تا همه بدونن کی Raid راه میافته.
    اوه اوه عجب چیز خفنیه یعنی 7 ساعت داشتین باس میزدین؟
    تو کدوم سرور بودین؟

---------- Post added at 11:56 PM ---------- Previous post was at 11:53 PM ----------

محمد امروز تو جنگل دیدمت با MHV_Superheal بودی.هر چی صدات کردم و داد زدم اصلا جواب ندادی.

---------- Post added at 11:57 PM ---------- Previous post was at 11:56 PM ----------

من هم لول 50 هستم دیگه معمولا میام جنگل برای لول آپ.ولی این reborn ها هی میومدن ما رو میکشتن خیلی قوی و عوضی هستن.اصلا چرا لایتی ها اینقد زیادن؟تو هر مپی میری 100 تا لایتی ریختن ما رو میکشن.

اگه نباشه جاش خالی می مونه erf45's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

پریستم لول 46 شده پارتی هم براش زیاده ولی دیگه حوصله اش رو ندارم کلی پریست لول بالا هست همه هم بیکار توی karis نشستن ... به نظرم فایترم رو از 54 برسونم 55 بهتر باشه . چون الان به راحتی پریست گیر میارم برای دوو ! توی جنگل و dd1

اینجا یه پدرام خانی هست که گیلد زده من با پریستم عضوم ولی فکر کنم یه هفته نشده دهنش سرویس شده .... می خواد جمش کنه.

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    None of your Business

پيش فرض

آره.Boss آخر 1 میلیون HP داره و def خفنی داره.تازه خودش رو هم Heal می کنه.lol
    تو Etain بودم.

در ضمن سر ظهر بهترین زمان واسه Grind هست چون لایت ها که اکثرا بچه هستن خوابن.
    51 شدی بگو با هم بریم Duo.الیته فردا و پس فردا بعید می دونم بتونم زیاد بازی کنم.دانشگاه نمیذاره.

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    None of your Business

پيش فرض

راستی با Electra هم صحبت کردم.تا گفتم یکی گفته ایرانی هستی Log کرد.عجیب بود.
    Last edited by MR.Punisher; 20-02-2010 at 01:34.

آخر فروم باز mhv_kntu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

شرمنده متوجه نشدم .
    پارتی های ما رو هم +20 بار ترکوندن . کلا 1 مب می کشتیم 1 لایت . شب ساعت 6 به بعد Grind کردن خیلی سخته.
    Etain اصلا بالانس نیست . لایت ها فوق العاده زیاد و قوی شدن . و متاسفانه pvper ها و 60 um های این سرور فقط به فکر فارم هستن و بر خلاف Gaia که مدام مپ ها رو از لایت ها Clear می کنن . این سرور لایت ها این کار رو با ما می کنن .
    کلا هدف اونایی که کراکتر های خفن دارن (سمت دارک ها ) pvp نیست . فارم و پول بدست آوردن هست .
    طرف مثلا 1 سال لول 60 UM شده 5K kill هم نگرفته . کسی که واقعا به فکر pvp باشه تو سرور ما خیلی کمه .

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

اوه اوه عجب چیز خفنیه یعنی 7 ساعت داشتین باس میزدین؟
    تو کدوم سرور بودین؟

---------- Post added at 11:56 PM ---------- Previous post was at 11:53 PM ----------

محمد امروز تو جنگل دیدمت با MHV_Superheal بودی.هر چی صدات کردم و داد زدم اصلا جواب ندادی.

---------- Post added at 11:57 PM ---------- Previous post was at 11:56 PM ----------

من هم لول 50 هستم دیگه معمولا میام جنگل برای لول آپ.ولی این reborn ها هی میومدن ما رو میکشتن خیلی قوی و عوضی هستن.اصلا چرا لایتی ها اینقد زیادن؟تو هر مپی میری 100 تا لایتی ریختن ما رو میکشن.
    شرمنده متوجه نشدم .
    پارتی های ما رو هم +20 بار ترکوندن . کلا 1 مب می کشتیم 1 لایت . شب ساعت 6 به بعد Grind کردن خیلی سخته.
    Etain اصلا بالانس نیست . لایت ها فوق العاده زیاد و قوی شدن . و متاسفانه pvper ها و 60 um های این سرور فقط به فکر فارم هستن و بر خلاف Gaia که مدام مپ ها رو از لایت ها Clear می کنن . این سرور لایت ها این کار رو با ما می کنن .
    کلا هدف اونایی که کراکتر های خفن دارن (سمت دارک ها ) pvp نیست . فارم و پول بدست آوردن هست .
    طرف مثلا 1 سال لول 60 UM شده 5K kill هم نگرفته . کسی که واقعا به فکر pvp باشه تو سرور ما خیلی کمه .

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

عجب بکش بکشی شده ! کلا امروز PVP بود . یه مب هم نمیشد کشت !
    انگار دو طرف قسم خوردن کسی نتونه EXP بگیره.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

ای بابا فکر کنم لو رفتم اون شب که اومدم باهاتون باس کشی.ماریو دید من یه زره دیگه پوشیدم فکر کنم شک کرده من زره رو فروختم الان تو فروم guild گفته میخواد باهام حرف بزنه که حدس میزنم در مورد همین باشه.
    نمیدونم چی بهش بگم چون قانونی نیست فروختن لوازم guild

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    None of your Business

پيش فرض

ای بابا فکر کنم لو رفتم اون شب که اومدم باهاتون باس کشی.ماریو دید من یه زره دیگه پوشیدم فکر کنم شک کرده من زره رو فروختم الان تو فروم guild گفته میخواد باهام حرف بزنه که حدس میزنم در مورد همین باشه.
    نمیدونم چی بهش بگم چون قانونی نیست فروختن لوازم guild
    اوه.پس تو اون تاپیکی که گفته بود می خوام باهات حرف بزنم واسه این شاید باشه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •