اگه تا 1_2 روز دیگه درست نشه منم بعد از این ماه میرم. حیف اون 20تومن که دادم واسه رانژه![]()
با تشکر
تیم مدیرت اینترنت و شبکه
اگه تا 1_2 روز دیگه درست نشه منم بعد از این ماه میرم. حیف اون 20تومن که دادم واسه رانژه![]()
امروز باز تماس گرفتم (35 دقیقه طول کشید تا به پشتیبانی تونستم وصل بشم) گفتن که کاربرا زیاد شده، فعلا که همین آشه و همین کاسه و اینم گفت که ما اکانتای شبانمونو رو 128 بستیم، بش گفتم مگه قرار نبود یه مگ باشه، گفت 128 ما یه مگه
پرسیدم یعنی سرعت دانلود شبانه من باید چقد باشه به طور استاندارد گفت شما kb/s 20 به بالا بگیری خوبه، منم شروع کردم به تجسم بستگان درجه یک طرف جلوی چشمم
آقا چرا پشت سر شاتل و پارس آنلاین اینقد بد می گین، والله ما خوشی زده بود زیر دلمون اومدیم از مخابرات اینترنت گرفتیم،
لا اقل شاتل سرعت شبانه اش برا من یکی زیر 60 kb/s هیچ وقت نیومد، مخابرات که 60 kb/s خیلی براش آرمانیه....
آقا بعد از پیگیری های مکرر، امشب سرعت خوب شد، بین 120 تا 200 کیلوبایت متغیر بود، آقا اصا کی گفته مخابرات بده؟ P:
من دیشب دانلود نداشتم. ببینیم امشب چطوره.
شاید حواسشون نبوده از دستشون در رفته. یا خواستن بگن اگه بخوایم میتونیم سرعتو زیاد کنیم ولی نمیکنیم تا دلتون یا چیزه دیگه بسوزه.![]()
آقا سرعتهای روزانشونم ردیف شده.
الان سرعت دانلود روزانه ام 220 هست ولی کی میشه که دوباره به همون 300 برسه.![]()
به هر حال به نظر من زیاد بهشون فشار نیارید و دانلوداتون کنترل کنید ،مثلا یه شب درمیون دانلود کنید یا ... دیگه خودتون می دونید من فکر کنم اینها زمانی که میبینند ترافیک مراکزشون بالا میره سرعت کم میکنند به قول پسر عموم میگه هر وقت که تو میای خونمون فرداش سرعتا کم شدهبه هرحال به نفع خودتون هم میشه وهمیشه سرعت ثابتی دارید.شایدم اصلا این فرضیه اشتباه باشد.
Last edited by gla021; 22-05-2011 at 12:17.
سرعت دیشب 60 کیلوبایت
ویرایش فردا:
دیشب سرعت 170_180 بود. اگه سرعت همینجوری بمونه خوبه![]()
Last edited by saurron; 24-05-2011 at 10:38.
بچه ها سلام میدونید اینترنت فارس فقط اینجوری نیست مشکل از دیتای کشور هست دارن مسیر انتقال اینترنت فعلی که از امارات(اگر اشتباه نگم) را تغییر میدن و قراره از ترکیه و یک شهر دیگه که فعلا یادم نمیاد(یکی از شهرهای اروپایی هست) رد بشه و این پروسه زمان بره اگر اینکار که کلید خورده تمام بشه تا یکی دو سال دیگه اینترنت سرعتش خیلی بیشتر از این حرفا میشه البته با بحث فیلتر کردن دریته به سرعت جهانی نمیرسیم ولی خیلی سرعتمون میاد بالاتر باید صبر کرد ببینید چی میشه ؟پس تا اون موقع با همین سرعتا بسازید
الان طرف هاي ژودونك و اينا بخوايم اينترنت بگيرم(وايرلس)چون فيبر نوري هست از كدوم شركت بگيرم!؟
هميار نت ميگه 20 تومن ولي اگر بخواي با مودم و اينا براي اولين بار وصب كني چقدر پات ميفته؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)