امین کجا رفتی ...
هر جا بری سرو سالم برگردی
خدا بهمراهت
امین کجا رفتی ...
هر جا بری سرو سالم برگردی
خدا بهمراهت
اینجور که تو میگی به نظر میاد میخوای بری با یه نامرد تصفیه حساب کنی.....به هر حال موفق باشی..ما همیشه بیادتیم![]()
با سلام
اساتید محترم لطفاً تنظیمات دقیق mms گوشی i900 به من بگید ...
از سایت mci گرفتم جواب نداده دستی وارد کردم جواب نداده پیغام could not send the maseeage
لطفاً راهنمایی کنید ...
سلام دوستان گوشی omnia دارم
خواستم ببینم کسی تونسته رو این گوشی فونت فارسی ساز نصب کنه؟
چه جوری ؟
شرح کامل میخوام
شما باید فارسی ساز نصب کنید . یه سرچ با یه کوچولو تو سایت یا گوگل پیدا میکنید . برای تایپ هم من از finger keboard استفاده میکنم . spb keyboard هم هست . پیدا نکردی بگو تآآپ کنم .
Last edited by Spak; 27-12-2009 at 18:19.
سلام.
برای فونت فارسی باید فارسی ساز نصب کنی .ابتدا عربیک 2 رو نصب کن سپس عربیک 1 هرجا هم ریست خواست ریست کن.بعد از نصب این 2 تا اگر دیدی فارسی ها برعکسه اونموقع اون فایل فیکسر رو هم نصب کن و ریست کن درست میشه.اگر درست بود نصب نکن چون باعث میشه گوشی کند بشه و هنگ کنه.(البته به احتمال 99% باید نصب کنی اون 1% هم واسه اینکه رو بعضی از رامها نمیخواد ولی شما احتمالا" باید نصب کنی چون فکر نمیکنم رام عوض کرده باشید.) اینم لینکش:
اما برای کیبورد فارسی رو همه پاکت پی سی هایی که دارم و داشتم از SPB Keyboard استفاده میکنم و میکردم. بعد از نصب شما باید فایل KBD.SKIN که بصورت زیپ هست رو بریزی تو فولدر SKIN و اوور رایتش کنی.این فولدر اسکین هم جاش توی فولدر SPB KEYBOARD هست و همونجایی که برنامه رو نصب کردی .مثلا" اگر رو مموری کارت نصب کنی توی فولدر پروگرام توی مموری کارتت.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بعد از اینکه این کارارو کردی باید بری تو قسمت ستینگش و تیک عربی رو برداری و فارسی رو تیک بزنی.بعدش هم با سریالی که تو فایل زیپ هست برنامه رو رجیستر کنی.
اینم لینک کیبورد:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام.
شما باید برید توسایت MCI و تو تنظیمات دستی برای ویندوز موبایل بصورت دستی طبق راهنمایی عمل کنید.لینک صفحه رو در زیر همین پست میزارم.شما باید به انتهای صفحه برید جایی که نوشته تنظیمات برای ویندوز موبایل.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام.
از این طریق میتونید اینکارو انجام بدید.
مسیر زیر رو توسط نرم افزار رجیستری ادیتور پیدا کنید
HKLM/HARDWARE/DEVICEMAP/TOUCH
مقدار کلید های زیر رو به مقادیری که نوشته شده تغییر بدید
Click: change 1280 to 100000
DownUp: change 256 to 100000
در آخر نیاز به سافت ریست دارید.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)