سلام داریوش جان
آره صبر میکنم ببینم چی میشه .... اگر 1 به 6 هم باشه سرعت نباید زیر 60 بیاد .
والا من 44200 ریختم که ارتقاء سرویس بدم . کلا با مالیات
سلام داریوش جان
آره صبر میکنم ببینم چی میشه .... اگر 1 به 6 هم باشه سرعت نباید زیر 60 بیاد .
والا من 44200 ریختم که ارتقاء سرویس بدم . کلا با مالیات
اون یک به شش و یک به 10 و ... چرت و پرتن برادر
محدود رو سرعت بالا میدن حلا هر چی یوزر هم باشه فرقی نداره
زورشون فقط به این cra ها میرسه همه رو رو نصف میبندن
44200؟!
اوه اوه
چقدر زیاد
حالا اگه شبانش خوب باشه باز میارزه باید رو یه مگ بده یعنی 128 کیلوبایت در ثانیه
چرا 3 ماهه گرفتی؟ تو کل سه ماه ترافیک روزانت فقط 5 گیگه ، منطقه مخابراتیتون احتمالا خیلی شلوغه ، چون مال من بعضی ساعتها از متوسط سرعتش از 110 هم بالاتره . زنگ بزن پشتیبانی بگو بهشون . من تا حال حجمی با این سرعت شما نشنیده بودم .
ولی امروز نت هم یه مشکلاتی داره . دوباره این مخابرات معلوم نیست داره چه غلطی میکنه ، بعضی صفحه های p30world هم فیلتر شده .
اینترنت به کل ایراد داره مثه اینکه
واسه منی هم که نامحدودم دانلود نمیکنه
این روزها اصلا روزهای خوبی واسه اینترنت نیست.از خیلی وقت پیش شروع شده و هنوز هم ادامه داره
والله 3 گیگ در ماه که تا حالا جواب وبگردی روزانه ما رو میده. من در طول روز 3 4 ساعتی با اینترنت کار میکنم. تو این مدت 100 مگ بعضی وقت ها دانلود دارم. تازه اگر حجم کم بیاد و یک گیگ دیگه هم اضافه بخرم باز هم از 512 cra ارزون تر در میاد. البته این رو هم توجه داشته باشید که با سرعت 1 مگ خیلی بهتر میشه وب چرخی کرد تا 512 که cra میده با اون وضعیتی که الان شما خودت داری تعریفش رو میکنی![]()
اره خرابه اوضاع
درسته بستگی به مصرفتون داره ولی برای منی که روزی 12-18 ساعت اینترنت کار دارم و به لحظه باید فایل های حجیم سفارش هام و ... رو دانلود کنم مشکل ساز میشه کفاف یه هفته هم نمیده
البته سرعت بالاتر از 256 هم تو لود صفحات سایت های معمولی خیلی تفاوت نداره مگر اینکه سایت های حجیم و گرافیکی یا ویدئو آنلاینی چیزی باشه وگرنه هم سرورهای سایت های معمولی محدودیت سرعت دارن هم گرافیک ها خورد و ریز هست
سلام
این 512 cra که شما گرفتی سرعت دانلود چقدره؟
سلام
26-30 متغیره برادر
بستگی به ساعت داره
الانم که اوضاع نت کلا به هم ریخته
دوستاتن الان دارم آپلود میکنم باهاش سرعته آپلود این 512cra ها 64 کیلوبایت در ثانیس
اینش باز خوبه![]()
چه عجب داریوش هم دست از غر زدن برداشت
البته من اینترنتم مثه تو خراب بشه منم غر میزنم اما الان کلا گفتم یه گیری به صورت کلی بهت داده باشم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)