سلامدوستان خط تلفن ما فیبر نوریست الان می خوام یه خط جدید بگیرم باید از مخابرات چه نوع خطی سفارش بدم
سلامدوستان خط تلفن ما فیبر نوریست الان می خوام یه خط جدید بگیرم باید از مخابرات چه نوع خطی سفارش بدم
نه متاسفانه adsl پشتیبانی نمی کنه منم از مخابرات حدود 2 کیلو متر ی فاصله دارم
الان اموزش پرورش سرعت حدود 128 به فرهنگیان میده منم چند تا username پیدا کردم می خواستم اگه بخوام از اینترنت 128 توی خونه استفاده کنم برام مشکلی پیش نمی یاد یعنی کم بودن سرعت
و هیچ تجهیزاتی نمی خواد چون مودم من به صورت فیبر نوری ست
نه متاسفانه adsl پشتیبانی نمی کنه منم از مخابرات حدود 2 کیلو متر ی فاصله دارم
الان اموزش پرورش سرعت حدود 128 به فرهنگیان میده منم چند تا username پیدا کردم می خواستم اگه بخوام از اینترنت 128 توی خونه استفاده کنم برام مشکلی پیش نمی یاد یعنی کم بودن سرعت
و هیچ تجهیزاتی نمی خواد چون مودم من به صورت فیبر نوری ست
تجهیزاتی ویژه ای که نمی خواد. یک مودم و به تعداد دستگاه های تلفن موجود اسپلیتر
من متوجه نشدم... مثل این که گفتی مرکز مخابراتیتون پشتیبانی نمی کنه...اگر نکنه که اصلا نمی تونی سرویس بگیری که!!!
![]()
با سلام
میشه سرعت اینترنت ADSL رو در سیستم هایی که خط تلفنشون دکت هستش افزایش داد؟
درست مرکز مخابرات پشتیبانی نمی کنه
ولی آموزش پرورش شهر ما با سرعت 128 کار می کنند و به کارمندانش هم اشتراک پر سرعت میده
الان من اگه بخوام از اینترنت اموزش پرورش توی خونه استفاده کنم سرعتم همون 128 ست ( خط ما هم فیبر نوری ) اگر خط مشکل داره می تونم درستش کنم یعنی می خوام یه خط جدا واسه اینترنت بگیرم با مخابرات هم حدود 2 کیلومتر فاصله دارم
بازم ممنونم
سلام.خطوط فیر نوری رو قراره خوده مخابرات سرویس بده!نمیشه!
اگر میخواهی درخواست بدی باید حتما زوج سیم مسی(معمولی ها) باشه!
من دیروز تو سایت d-link بودم یه چیز جالب دیدم!
خود شرکت آموزش نصب مودم (dsl-2500u) مخصوص ایران رو گزاشته اینم لینکش:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
اگه من از adsl بخوام با مودم وایرلس استفاده کنم کسی دیگه که اون اطراف باشه میتونه از اینترنت من استفاده کنه؟
اگه جواب مثبت هست میشه روی وایرلس مودم پسورد گذاشت؟ چه جوری؟؟؟
تا اون جایی که من میدونم ، مودم وایرلس به 10 نفر همزمان میتونه خدمات بده (بسته به مودمت).
برای تنظیم کردن یا همون set کردن پسورد ، باید وارد setting مودمت بشی .
تو browser ، ip ای که تو دفترچه راهنمای مودمت هست رو وارد کن. بعد دنبال security یا یه همچین چیزی باش. برای من تو قسمت wire less ش هست.
همونچایی که اسم وایرلس رو عوض میکنی.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)