فدات شم ، 3جی که 8گیگ نداره!در کل فک کنم بتونی یه 3جی نو 8گیگ حدود 200 بخری![]()
فدات شم ، 3جی که 8گیگ نداره!در کل فک کنم بتونی یه 3جی نو 8گیگ حدود 200 بخری![]()
حواصم نبود![]()
شرمنده![]()
![]()
لیز که نه... میترسم بعد از یه مدت خراب بشه !!! هوا بگیره یا چسبش خراب شه .... کیس های ژیومتریکی که اسپک داره چون سطحش صاف نیست به نظرم میتونه جلوگیری کنه از لیز خوردن و یا زمین افتان ( اگرم بیوفته یه محافظش میشه ) ولی شیلد انگار نه انگار....
کسایی که کیس ژیومتریک اسپک دارن راحت در میاد کیس؟؟؟ یعنی میشه هر دقیقه باز کرد و بست؟؟
( مودم وای-فای الان حدود چنده؟؟ ارزون می خوام Tp-Link یک پورته .. این حدودا.. )
ممنون![]()
من Edimax خریدم 68 (هم اکسس پوینت و هم Router)( مودم وای-فای الان حدود چنده؟؟ ارزون می خوام Tp-Link یک پورته .. این حدودا.. )
بردارا این سوال را هم در نظر داشته باشن!یه سری عینکهایی هست برای نمایش تصویر (Video Glass) که من شنیدم برای iPod هم پیدا میشه.
برادرا جایی را سراغ دارن که بشه در ایران-مشهد پیدا کرد؟
لطفا اگه تجربه دارید برای مارکش و کیفیتش هم صحبت کنید.
دقیقاً چی هست این عینک؟؟؟ چی کار میکنه؟؟؟یه سری عینکهایی هست برای نمایش تصویر (Video Glass) که من شنیدم برای iPod هم پیدا میشه.
برادرا جایی را سراغ دارن که بشه در ایران-مشهد پیدا کرد؟
لطفا اگه تجربه دارید برای مارکش و کیفیتش هم صحبت کنید.
فکر کنم اگه بشه به ایپاد وصل کرد میذاری به چشم بعد به جای صفحه نمایش کار میکنه مثلا میذاری رو چشمت فیلم میبینی
آهااااااااااااا....
درباره این شنیده بودم....
چیز بشدت خفنیهولی فک نکنم تو ایران باشه....ا گرم باشه قیمتش...........
حالا قیمتو میشه تا یه حدی کنار اومد!
کسی میدونه کجا دارن؟!
دوستانی که تازه میخوان بخرن به نظرم اصلا پول جیلبریک و نصب بازی ندید چون واقا پوله زیادی میگیرن خودتون به راحتی میتونید بگیرید
البته حجم بازیای باحال باالاس میتونید dvd شو بگیرید(که اینم مشکلش اپدیت نبودن بازیاس)
درمورد cases هم اگه میخواید بگیرید
griffin
speckکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این دو ماذک واقا کارشون عالیهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اما Case یه سری بدی ها داره
اون نازک بودن ipod یجورایی از بین میره
شیلد ضد خش
کیس خوشگل تره![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)