سلام بچه ها.
یه سوال تکراری
از دیفرانسیل 2 رمزینه خبر جدیدی ندارید.؟
سلام بچه ها.
یه سوال تکراری
از دیفرانسیل 2 رمزینه خبر جدیدی ندارید.؟
سلام خدمت دوستان
دوستان من یه کتاب فیزیک 1و2 اندیشه سازان سال 84 دارم ولی فقط مباحث نور-فشار و گرما رو داره
و تو مقدمش هم گفته که بقیه فصلاش تو فیزیک پیش 1 اومده.خوب واسه فیزیک 1و2 کتابی سراغ ندارین که هر دو تا تو یه کتاب باشه و همه ی فصلاش هم باشه؟
من فیزیک 3 اندیشه سازان فرین کمانگر رو دارم.
خوب واسه فیزیک پیش دانشگاهی و فیزیک 1و2 چه کتابی رو پیشنهاد میکنین؟
آخر اين هفته !
اينم شماره مهندس
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آبی قلم چی یک کتاب داره برای فیزیک پایه و یک کتاب هم برای فیزیک پیش دانشگاهی ، همه ی مبحث ها هم توش هست . البته با پاسخنامه ش میشه کلا 4 جلد
واسه پیش 1 میتونی از مبتکران استفاده کنی به نظرم یکی از بهترین کتابای تست ادبیات تو بازاره ! آخرش هم تو 50 صفحه آرایه های ادبی اموزش داده طبق هر فصل ادبیات (4 فصل اول) تست های موضوعی قرار داده املا، آرایه های ادبی ، معنا و مفهوم و تاریخ ادبیات پاسخ های تشریحیش هم عالیه واسه پیش 1 شک نکن مبتکران تالیف دکتر کوروش بقائی و (چند نفر دیگه!!!)
برای تست گسسته ی کتاب خوب معرفی می کنین لطفا؟
کسی فایلی چیزی نداره که تمام ارایه های ادبی داخلش باشه ؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
واسه هندسه تحلیلی یهتریم کتاب چیه؟
گاج سبز؟گاج سفید؟رمزینه؟
گاج سبز و رمزینه هر دو کتاب آموزشی هستن که مولف هر دو عنایت الله کشاورزی
گاج سفید تسته مولفش علی منصف شکری
رمزینه دیگه چاپ نمیشه امسال قراره چاپ بشه آاحتمالا با دیفرانسیل 2 همزمان چاپ بشه!) که مولفش خسرو کاک سوندی! یعنی مولف قبلی عوض شده
آموزش رمزینه(چاپ قبلی ) زبونش نسبت به گاج ساده تره !
منم دنبال یه کتاب آموزش هندسه تحلیلی می گردم...
دیروز گاج سبزو دیدم زیاد خوشم نیومد..بین گاج سبز و کتاب تحلیلی خوشخوان باسه آموزش موندم...
شاید صبر کنم رمزینه بیاد در ضمن شنیدم هندسه تحلیلی سبز قلم چی جالبه(از دوستان کسی این کتابو داره یه توضیحی بده)
دوستان یه راهنمایی کنند...
Last edited by rezayamohebi; 15-02-2010 at 00:10.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)