تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آيا اين تاپيك نياز شما را برآورده كرده است؟

راي دهنده
436. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بلي

328 75.23%
  • خير

67 15.37%
  • نه كاملا، پيشنهاداتي براي بهتر شدن اين تاپيك دارم

66 15.14%
Multiple Choice Poll.
صفحه 362 از 923 اولاول ... 262312352358359360361362363364365366372412462862 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,611 به 3,620 از 9225

نام تاپيک: سوالات به زبان فارسی فقط در این تاپیک

پروفشنال javady's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    زیر آسمون خدا

پيش فرض

با سلام

یه مشکلی برای من پیش اومده که نیاز دارم یه متن انگلیسی بفرستم برای گوگل
    مشکل من از این قراره که:
    جیمیل من نزدیک به 1 ماه هستش که بسته شده علتش رو نمیدونم یهو اینطوری شده

حالا یه متن فارسی دارم که خودم نوشتم لازم دارم به انگلیسی روان ترجمه بشه تا بفرستم براشون و درخواست کمک و فعال سازی کنم متن فارسی اینطوری نوشتم نیاز به ترجه به انگلیسی دارم
    اما اگر کسی بهتر بلده یا بهتر میدونه چطوری بنویسم و درخواست کمک کنم ممنونش میشم بهم بگه

متن پیشنهادی:

حساب کاری من موقتا غیر فعال شده و من به حساب کاربری خود دسترسی ندارم و برای دسترسی از من شماره تلفن همراه خواسته شده من نمیتونم شماره تلفن بدم برای دریافت کد رمز چون موبایل ندارم
    لطفا من را برای فعال سازی مجدد ایمیل راهنمایی کنید.
    منتظر جواب شما هستم
    با تشکر.

حـــــرفـه ای A r c h i's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Dream Land

پيش فرض

سلام به دوستان

ببخشید من برای پر کردن اوقات تعطیلی تابستان فرزندم که امسال وارد دبیرستان میشه زبان ا نگلیسی رو پیشنهاد دادم
    اما نمیدونم از کدم پکیج استفاده کنم .روش آموزش xlc چطوره؟
    لطفا راهنمایی کنید
    سلام
    فقط و فقط کلاس را پیشنهاد می کنم.. زبان نه فقط برای پر کردن اوقات فراغت برای آینده فرزندتون لازمه و مطمئن باشید بعدها خودش قبل از همه از شما تشکر می کنه که به فکرش بودین و کلاس زبان گذاشتینش (هر چند به نظر من الان هم یک مقدار دیر شده، کلاس زبان باید از ابتدای دوران راهنمایی شروع شه)
    این پکیج ها فقط برای کسانی هست که وقت ندارن کلاس برن و مطمئن باشید که هیچ وقت تاثیر کلاس را ندارند .. در اکثر موارد بی تاثیر هم هستند. چند بار توی تاپیک های مختلف بحث شده.. وقت خودتون را با این پکیج ها به هدر ندید.
    کلاس، هر کلاسی که نزدیک خونتون هست. یا اگه امکان بردن و آوردنش دارید کلاسهای کانون، سفیر، کیش و.. را پیشنهاد می دم
    موفق باشید

3. 9 کاربر از A r c h i بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن MaFia_King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    خواب و رویا

پيش فرض

سلام

دوستان من برای تقویت زبانم چی کار می تونم بکنم؟
    الان که کلاس زبان می رم سطح زبانم 103 هست.

ممنون

حـــــرفـه ای sepid12ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تورنتــو

پيش فرض

حساب کاری من موقتا غیر فعال شده و من به حساب کاربری خود دسترسی ندارم و برای دسترسی از من شماره تلفن همراه خواسته شده من نمیتونم شماره تلفن بدم برای دریافت کد رمز چون موبایل ندارم
    لطفا من را برای فعال سازی مجدد ایمیل راهنمایی کنید.
    منتظر جواب شما هستم
    با تشکر.
    My account has been inactivated temporarily and I have no access to it. My cellphone number is asked to reactivate the account but I can't do it since I have no cellphone
    please guide me through reactivating my account
    I'm looking forward to hearing from you

...
    دوست عزیز همین متنی که نوشتم کافیست ... اما باید بگم که اکانتهای جیمیل در ایران تک تک داره بسته میشه و ایمیل شما دردی را دوا نخواهد کرد

موفق باشین
    Last edited by sepid12ir; 06-07-2010 at 22:57.

6. 4 کاربر از sepid12ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کابر فعال انجمن لوازم صوتی و تصویری ghahremanimehdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    !ashfield

پيش فرض

My account has been inactivated temporary and I have no access to it. My cellphone number is asked to reactivate the account but I can't do it since I have no cellphone

...
    دوست عزیز همین متنی که نوشتم کافیست ... اما باید بگم که اکانتهای جیمیل در ایران تک تک داره بسته میشه و ایمیل شما دردی را دوا نخواهد کرد

موفق باشین
    ببخشید جاش اینجا نیست ولی برای چی دارن میبندن ؟ به خاطر تحریمها ؟

آخر فروم باز H a m e e d's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

My account has been inactivated temporary and I have no access to it. My cellphone number is asked to reactivate the account but I can't do it since I have no cellphone

...

موفق باشین
    ببخشید نظر میدم ولی این قسمتا اینطوری باشه بهتر نیست؟
    My account has been inactivated temporararily...my cellphone number is required to reactivate...1

9. 2 کاربر از H a m e e d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    تهران-بندر

پيش فرض

با سلام دوستان ، میشه لینک دانلود نرم افزار دیکشنر زبان انگلیسی رو بگذارین بهترین نسخه ، ممنون میشم ...
    Last edited by *Mehran*; 07-07-2010 at 09:18.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من یه سوال برام پیش اومده.
    کتاب های ادبی که به زبان انگلیسی هست مخصوصا اونایی که قدیمی ترن کلمه هایی که در اون کتاب ها وجود داره معنی اونا خیلی با زمان الان فرق داره.من چند وقت پیش نمایشنامه مکبث رو داشتم می خوندم آخر اون کتاب لغات با معانی خاص رو نوشته بود. معنی اون لغات به نظرم یکمی عجیب بودن.مثلا در اون Fact به معنی جنایت بود.
    حالا سوالی که پیش میاد اینه که یه نفر که چه جوری می تونه اینارو یاد بگیره؟ یه نفر که فرضا زبان انگلیسی در حد متوسط بلده که فکر نکنم بتونه اصلا این آثار ادبی به زبان انگلیسی رو بخونه. برای خوندن اون حتما باید زبان انگلیسی در حد خیلی عالی بلد باشیم؟

حـــــرفـه ای sepid12ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تورنتــو

پيش فرض

کتاب های ادبی که به زبان انگلیسی هست مخصوصا اونایی که قدیمی ترن کلمه هایی که در اون کتاب ها وجود داره معنی اونا خیلی با زمان الان فرق داره.من چند وقت پیش نمایشنامه مکبث رو داشتم می خوندم آخر اون کتاب لغات با معانی خاص رو نوشته بود. معنی اون لغات به نظرم یکمی عجیب بودن.مثلا در اون Fact به معنی جنایت بود.
    حالا سوالی که پیش میاد اینه که یه نفر که چه جوری می تونه اینارو یاد بگیره؟ یه نفر که فرضا زبان انگلیسی در حد متوسط بلده که فکر نکنم بتونه اصلا این آثار ادبی به زبان انگلیسی رو بخونه. برای خوندن اون حتما باید زبان انگلیسی در حد خیلی عالی بلد باشیم؟
    مطالعه ی آثار ادبی بخصوص آثار شکسپیر نیاز به آشنایی با ادبیات شکسپیر داره...
    این آثار نه تنها برای ما بلکه برای خود انگلیسی زبانها هم تا حدی دشوار هست و گهگداری دست به دامن دیکشنری ها و توضیحات پاورقی برای درک بهتر لغات میشن...

مطمئنا هرچقد زبانتون بهتر باشه، درک مطالب و آثار ادبی چون آثار شکسپیر آسونتر میشه و با مطالعه ی بیشتر و بیشتر این آثار بعد مدتی ممکنه مشکلتون هم رفع بشه ولی در کل ، دانش بالای زبان عمومی باعث نمیشه که هر کسی به خوبی از پس آثار ادبی بربیاد

همونطور که خود ما گاهی در درک ادبیات قدیم خودمون مشکل داریم و به فرهنگ نامه ها مراجعه میکنیم...

13. 6 کاربر از sepid12ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

R e b i r t h Kurosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    همون جا ! :دی

پيش فرض

در تایید حرف سپید ، شما یه انگلیسی زبان رو در نظر بگیرید که سطح آشناییش با زبان پارسی متوسطه! 

این یهو می خواد بیاد اشعار کلاسیک ایرانی رو بخونه!‌
    تصور کنید که بیاد این بیت از حافظ رو بخونه :
    فغان کاین لولیان شوخ شیرین کار شهرآشوب / چنان بـردند صبر از دل که تـرکان خوان یغما را
    از کجا باید بفهمه که اینجا شوخ معنای دختر زیبا رو میده ، اما مثلاْ تو این قسمت از سفرنامه ناصرخسرو :
    به گرمابه شـدیم تـا شـوخ از بـدن برگیریم
    شوخ به معنای چرکه!!‌ 
    کسی که دانش متوسطی از پارسی داره مطمئناْ شوخ رو بذله گو معنا می کنه!‌ نه چرک و دختر! : دی
    این کاملاْ‌برای مورد شما صادقه ... همون طوری که تو یه فرهنگ فارسی به انگلیسی معمولی نمی تونین کلمه ی dirt رو جلوی شوخ پیدا کنید ، در فرهنگ معمولی انگلیسی به فارسی هم چیزی از جنایت گفته نشده مقابل واژه ی Fact 

پس در هر زبانی ، زبان آموز باید از ابتدا شروع کنه و کمی که به زبان مسلط شد ، با تمرین زیاد از اشعار ساده به اشعار کلاسیکی چون شکسپیر و امثالهم برسه ... 

15. 6 کاربر از Kurosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •