شما اول این برنامه رو نصب کن یه اسکن بکن Malwarebytes' Anti-Malware
بعد یه ریست بکن. بعد هم ورژن 11 یاهو رو نصب کن
شما اول این برنامه رو نصب کن یه اسکن بکن Malwarebytes' Anti-Malware
بعد یه ریست بکن. بعد هم ورژن 11 یاهو رو نصب کن
شما alt رو نگه دار و عدد 2 رو بزن
حالا Alt رو رها کن
دوباره alt رو بگیر و عدد 2 رو بزن
دوباره alt رو رها کن
با این روش رمز رو وارد کن
کسی نبود جواب بده؟![]()
حذف شود...
Last edited by printemps; 30-03-2011 at 13:21.
از منوی messenger
My Account Info رو انتخاب کنید
اینجا پسوردتونو وارد کنید و تو قسمت تنظیمات اکانت و در قسمت Manage your Yahoo! aliases ایدی مورد نظرتون رو ثبت کنید و بعدا موقع وارد شدن تو چت روم ایدی مورد نظرتون رو از گزینه Enter Chat room as انتخاب کنید و بعد وارد روم مورد نظرتون بشید.
نمیشه ضمنا من میخوام اسمم کلا عوض بشه نه فقط توی رومها![]()
شما یاهو مسنجر رو باید اک کنید و ورزن دیگری رو نصب کنید
احتمال دیگه ای که میشه داد مشکل از خود ویندوز باشه
دوست من شما هم یه چیزی میگی ها.
خوب اگر این روشی که شما میگی من انجام بدم مشکل اول اینه که نمیشه با کیبرد لب تاب زد. حالا بلفرضم من با کیبرد مجازی بزنم که با این روش ده بیست تا حرف اضافه مییاد تو پسوردم که.
ببین دوست من. من پسوردم alt +13397 هست . قبلا وقتی با کامپیوتر خونه الت رو میگرفتم و این اعداد رو فشار میدادم و alt رو ول میکردم یه حرف اضافه میشد. ولی الان نمیشه. حالااگر با روش شما انجام بدم که دقیقا 5 حرف اضافه مییاد تو پسوردم !!! من پسوردم ترکیبی از این اعداد هست که وقتی الت رو ول میکنم یکی اضافه باید بشه
لطفا یه روش عملی بگید. بازم ممنون ولی.
از منوی Messenger گزینه My Contact details رو انتخاب کنید. اونجا اسمتون رو عوض کنید.
ببینید درست میشه؟
Last edited by printemps; 30-03-2011 at 19:32.
دوستان من 1 ماه این یاهو پدرمو در آورده .. 20 ثانیه چت میکنم سریع یاهو هنگ میکنه دوباره بعد چند ثانیه به حالت اول بدون هنگ بر میگرده .... تند تند اینطوری میشه ....
انتی ویروسم نصب کردم NOD 32 .. AVG9 .. Malwarebytes.Anti-Malware .... خلاصه هر کاری میکنم همش اینطوری میشه ...
خواهشا" یکی کمکم کنه....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)