سلام دوستان
من امروز بعداز یک سال بالاخره می تونم ثابت کنم که همارا مشکل DNS داره و هر کسی هم دوست داشت می تونم در این مورد با هاش بحث کنم .
رشته من اصلا در مورد it نیست و کلا به اینا ربطی نداره اما یه سالی میشه که به خاطر ثابت کردن این مشکل همارا فقط در مورد DNS اطلاعات جمع کردم تا اینو برای همه دوستان (به ویژه آقا توحید گل) که قبلا فرموده بودن ثابت کنم .
من هیچ وقت سخن بی مدرک نمی گویم و تمام حرفام بر اساس مدرک و سند است بنابراین اگر دوستان نقطه نظری دارند با مدرک بیان کنند تا هضمش برای همه راحت باشد .
در ضمن من به خاطر این مشکل حتی به شرکت رفتم و با مسئول بخش (فکر کنم آقای جدیری) صحبت کردم ولی بازم هم توضیحی قانع کنندهای نداند .
نقطه مهم اینجا است که خود شرکت (قبلا هم هزار بار گفتم) اعلام میکنه که ما cash نداریم در حالی که من ثابت می کنم دارین و شما دروغ گو هستین !!!!!! چون خودتان روبه رو گفتین که نداریم
1 ) من هر روز به صفحه اول فارس نیوز مراجعه می کنم و هر دقیقه تقریبا اخبارشو دنبال می کنم بنابراین مانند همه شما اطلاع دارم که هر چند دقیقه این سایت آپدیت میشه . اما اگر دقت کنید الان که ساعت 9:08 دقیقه صبح است هنوز سایت از سات 00:09 دقیقه بامداد به روز نشده است . علت این دو چیز می تونه باشه : یا اینکه سایت به روز نشده که محالهههههههههههههههه (اما برای همارا ممکنه) و یا اینکه مشکل از DNS است که نتونسته کار خودشو خوب انجام بده . در ضمن من هم در این لحظه از کش همارا استفاده می کنم چون وسط سیم و یا مخابرات برای من کش نگه داری نمی کنند که هر وقت مشکل برام پیش اومد اونو زود راهی کنند . در ضمن کوکی ها هم خاموشه مطمئن .

2) در عکس زیر هم همان سایت و همان اطلاعات بالایی است اما این دفعه با استفاده از IP سایت وارد شدم ،
همان طور که مشاهده می کنید سایت به روز شده و هیچ گونه مشکلی نیست .

نتیجه گیری : اون کسی که به من گفته ما کش نداریم اصلااااااااااا، پا فشاری هم می کرد باید بهش بگم که برای شما متاسفم و با این کار مطمئن مطئن شدم که دروغ گو هستین (سوئ تفاهم نباشه حقیقته و اصلا دوست ندارم به کسی چنین حرفی زده شود . اما باید بگم) .
اما برای روشن شدن قضیه : درعکس اول چون همارا مشکل DNS داره در نتیجه نمی تونه حروف
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
را به اعداد تبدیل کنه بنابراین با درخواست های زیاد از طرف کاربران مشکل براش پیش میاد و از cash استفاده میکنه . همان طور که در عکس پایینی می بینید و ما به جای DNS این شرکت ، خودمون اعداد را وارد کردیم . علل استفاده بیشتر کاربران این شکرت از DNS سرورهای دیگر هم به این خاطر است . نکته دیگر هم اینکه به خاطر همین مشکل (مخصوص همارایی ها است) بسیاری از سایت های پر طرف دار مانند کلوب و پارسااسپیس با مشکل لودینگ مواجه می شوند که به نظر دوستان و پشتیبانان همارایی مشکل از سرور این سایتا است .gif)
.gif)
.gif)
قضاوت با خود دوستان
اگر دوستان مدرکی دارند که اینو می تونه باطل کنه حتما در انجمن مطرح کنند . چون علاوه بر من خیلی هم دوست دارند که از شرکتی سرویس بگیرن که لیاقت مشتریو داشته باشه .gif)
.
در ضمن دوستان دلگیر نشوند که چرا از همارا این چنین میگی و اون چنین . من هم مثل خیلیا جز کاربران این شرکت هستم و رشته ام اپزشکی است بنابراین هیچ گونه ربطی به اینترنت و نمیدانم ISP ندارم فقط چون همارا به خاطر این مشکل هزار بار به دو رویی برخورد کرده بنابراین بر خودم واجب می دونم که از خودم دفاع کنم .
موفق باشین