تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی توسط تیم مدیریت حذف شد.

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 362 از 2550 اولاول ... 2623123523583593603613623633643653663724124628621362 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,611 به 3,620 از 25500

نام تاپيک: اینترنت استان آذربایجان شرقی

اگه نباشه جاش خالی می مونه AAKOJ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

مشکل dns همارا را من یک سالی میشه که عرض می کنم اما بسیاری از دوستان به زیرشان می زندد و اصلا این مشکل را قبول نمی کنند . من خودم مطمئن هستم که مشکل از DNS است . چون یا خودسایت سرورشو تغییر داده که باعث شده این مشکل پیش بیاد و یا اینکه مشکل از طرف isp است.
    در ضمن همارا این مشکلو هم قبول نکرد .
    من از 1 سال پیش از open dns استفاده می کنم و اصلا به این dns چرت همارا اعتقادی ندارم چون همیشه از کش استفاده میکنه(در ضمن این نقطه را هم بگن که خودشان فرمودن ما کش نداریم در حالی که کاملا من با این گفته مخالفم )
    چون پینگو اول تست می کنم ، بنابراین منتظرم یه سوتی از اینا هستم تا حال همارا را بگیرم و ببینم چه جوابی خواهند داشت . خیلی نامردند ..... میگن سرور این سایتا خوابید کدوم سایتا کلوبببببببببببببببببببببب ب
    من این دو dns سرور را تست می کنم شاید دوائی بر درد ما باشد اما بازم میگم این همارا خیلی نامرده

2. این کاربر از AAKOJ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز MaSoOd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

Ir4nP30  متوجه منظورتون نشدم 

AAKOJ جان اگر از من میشنوید و محدودیت مالی ندارید در صورت بروز مشکل با هر شرکتی سرویستون رو عوض کنید 

باور کنین ارزش وقت شما بیشتر از این هاست !!!

به قول انگلیسی ها : هنوز انقدر ثروتمند نشدم که جنس ارزوون بخرم 

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

Ir4nP30 متوجه منظورتون نشدم

AAKOJ جان اگر از من میشنوید و محدودیت مالی ندارید در صورت بروز مشکل با هر شرکتی سرویستون رو عوض کنید

منظورم اینکه که آیا از روزی که از همارا ADSL گرفتید شما DNS رو از کارت شبکه ویندوز که داخل بقل ساعته عوض می کردید؟ اگر بد مطرح کردم شما خودتون بگو چجوری DNS عوض می کنید. این برام مهمه می خوام یک نتیجه گیری کنم و بعد یه نظر در مورد شرکت بدم.

کـاربـر بـاسـابـقـه AB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

بله همونطور که دوستمون فرمودند مدت میشه که گوگل DNS های عمومی رو اعلام کرده

ولی توجه کنین که برای مشترکان همارا DNS های sun در اکثر موارد کارایی بالاتری دارن :

4.2.2.4
    4.2.2.6
    برای من که گوگل بهتر جواب میده.سایت dnsserverlist.org با توجه به آی پی و مکانتون چند تا DNS پیشنهاد میده.اگه لطف کنین یه تستی هم شما بکنین نتیجشو اینجا بزارین.

6. این کاربر از AB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

Ir4nP30  متوجه منظورتون نشدم 

هزینه مهم نیست . فوقش 10 تا 20 تومن بیشتر میشه .
    در ضمن آقا مسعود گل ، مگر بعد از من کسی دیگه از سرویس های همارا استفاده نخواهد کرد . نظر من یه بعدش بر میگرده به خودم اما بعد دیگرش مربوط به فروم میشه که جایی برای تبادل نظر است . بنابراین اگر دوستانی که موقعی میفرمودیم این شرکت قطعی داره و یا این مشکلو داره با هزار دلیل اینو تکذیب می کردنن ، پس الان کجا هستند تا در مورد این مسئله با هم بحث کنید ؟؟؟

من مگر دوست ندارم که همیشه سرویسم خوب و امن در اختیارم باشه ؟؟؟؟ عده ای با غرض ورزی دوست دارندکه مشتری را به سوی خودشون جذب کنند اما این ظاهر کاره و باطن کار ها در چنین مباحثی اشکار می شود .
    از راهنمایی شما هم تشکر می کنم ، اما مطمئن باشید اگر یه لحظه ای بدانم که شرکتی بهتر از همارا است بدون هیچ معطلی سرویسمو تغییر می دهد . اما قبلش از دوستان تقاضا داشتم که در مورد این سوالم شرح دهند ؟ اگر اطلاعاتی دارند ؟ چون خود شرکت هیچ گونه و هیچ وقت در مورد این مشکلات حرف قانع کننده نمی زند .

8. 5 کاربر از AAKOJ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه arashrasa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

به لطف همه دوران بنیت ما هم تموم شد

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

---------- Post added at 05:08 PM ---------- Previous post was at 05:05 PM ----------
    Last edited by arashrasa; 06-04-2010 at 14:39.

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض همارا

سلام دوستان
    من امروز بعداز یک سال بالاخره می تونم ثابت کنم که همارا مشکل DNS داره و هر کسی هم دوست داشت می تونم در این مورد با هاش بحث کنم .
    رشته من اصلا در مورد it نیست و کلا به اینا ربطی نداره اما یه سالی میشه که به خاطر ثابت کردن این مشکل همارا فقط در مورد DNS اطلاعات جمع کردم تا اینو برای همه دوستان (به ویژه آقا توحید گل) که قبلا فرموده بودن ثابت کنم .
    من هیچ وقت سخن بی مدرک نمی گویم و تمام حرفام بر اساس مدرک و سند است بنابراین اگر دوستان نقطه نظری دارند با مدرک بیان کنند تا هضمش برای همه راحت باشد .
    در ضمن من به خاطر این مشکل حتی به شرکت رفتم و با مسئول بخش (فکر کنم آقای جدیری) صحبت کردم ولی بازم هم توضیحی قانع کنندهای نداند .
    نقطه مهم اینجا است که خود شرکت (قبلا هم هزار بار گفتم) اعلام میکنه که ما cash نداریم در حالی که من ثابت می کنم دارین و شما دروغ گو هستین !!!!!! چون خودتان روبه رو گفتین که نداریم

1 ) من هر روز به صفحه اول فارس نیوز مراجعه می کنم و هر دقیقه تقریبا اخبارشو دنبال می کنم بنابراین مانند همه شما اطلاع دارم که هر چند دقیقه این سایت آپدیت میشه . اما اگر دقت کنید الان که ساعت 9:08 دقیقه صبح است هنوز سایت از سات 00:09 دقیقه بامداد به روز نشده است . علت این دو چیز می تونه باشه : یا اینکه سایت به روز نشده که محالهههههههههههههههه (اما برای همارا ممکنه) و یا اینکه مشکل از DNS است که نتونسته کار خودشو خوب انجام بده . در ضمن من هم در این لحظه از کش همارا استفاده می کنم چون وسط سیم و یا مخابرات برای من کش نگه داری نمی کنند که هر وقت مشکل برام پیش اومد اونو زود راهی کنند . در ضمن کوکی ها هم خاموشه مطمئن .

2) در عکس زیر هم همان سایت و همان اطلاعات بالایی است اما این دفعه با استفاده از IP سایت وارد شدم ،
    همان طور که مشاهده می کنید سایت به روز شده و هیچ گونه مشکلی نیست .

نتیجه گیری : اون کسی که به من گفته ما کش نداریم اصلااااااااااا، پا فشاری هم می کرد باید بهش بگم که برای شما متاسفم و با این کار مطمئن مطئن شدم که دروغ گو هستین (سوئ تفاهم نباشه حقیقته و اصلا دوست ندارم به کسی چنین حرفی زده شود . اما باید بگم) .
    اما برای روشن شدن قضیه : درعکس اول چون همارا مشکل DNS داره در نتیجه نمی تونه حروف
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    را به اعداد تبدیل کنه بنابراین با درخواست های زیاد از طرف کاربران مشکل براش پیش میاد و از cash استفاده میکنه . همان طور که در عکس پایینی می بینید و ما به جای DNS این شرکت ، خودمون اعداد را وارد کردیم . علل استفاده بیشتر کاربران این شکرت از DNS سرورهای دیگر هم به این خاطر است . نکته دیگر هم اینکه به خاطر همین مشکل (مخصوص همارایی ها است) بسیاری از سایت های پر طرف دار مانند کلوب و پارسااسپیس با مشکل لودینگ مواجه می شوند که به نظر دوستان و پشتیبانان همارایی مشکل از سرور این سایتا است

قضاوت با خود دوستان
    اگر دوستان مدرکی دارند که اینو می تونه باطل کنه حتما در انجمن مطرح کنند . چون علاوه بر من خیلی هم دوست دارند که از شرکتی سرویس بگیرن که لیاقت مشتریو داشته باشه .
    در ضمن دوستان دلگیر نشوند که چرا از همارا این چنین میگی و اون چنین . من هم مثل خیلیا جز کاربران این شرکت هستم و رشته ام اپزشکی است بنابراین هیچ گونه ربطی به اینترنت و نمیدانم ISP ندارم فقط چون همارا به خاطر این مشکل هزار بار به دو رویی برخورد کرده بنابراین بر خودم واجب می دونم که از خودم دفاع کنم .
    موفق باشین

12. 5 کاربر از AAKOJ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

منظورم اینکه که آیا از روزی که از همارا ADSL گرفتید شما DNS رو از کارت شبکه ویندوز که داخل بقل ساعته عوض می کردید؟ اگر بد مطرح کردم شما خودتون بگو چجوری DNS عوض می کنید. این برام مهمه می خوام یک نتیجه گیری کنم و بعد یه نظر در مورد شرکت بدم.
    جوا من رو نمی دهید

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

مشکل dns همارا را من یک سالی میشه که عرض می کنم اما بسیاری از دوستان به زیرشان می زندد و اصلا این مشکل را قبول نمی کنند . من خودم مطمئن هستم که مشکل از DNS است . چون یا خودسایت سرورشو تغییر داده که باعث شده این مشکل پیش بیاد و یا اینکه مشکل از طرف isp است.
    در ضمن همارا این مشکلو هم قبول نکرد .
    من از 1 سال پیش از open dns استفاده می کنم و اصلا به این dns چرت همارا اعتقادی ندارم چون همیشه از کش استفاده میکنه(در ضمن این نقطه را هم بگن که خودشان فرمودن ما کش نداریم در حالی که کاملا من با این گفته مخالفم )
    چون پینگو اول تست می کنم ، بنابراین منتظرم یه سوتی از اینا هستم تا حال همارا را بگیرم و ببینم چه جوابی خواهند داشت . خیلی نامردند ..... میگن سرور این سایتا خوابید کدوم سایتا کلوبببببببببببببببببببببب ب
    من این دو dns سرور را تست می کنم شاید دوائی بر درد ما باشد اما بازم میگم این همارا خیلی نامرده
    AَُAKoJ جان اون چیزی که گفتی من تو سرویس خودمونم تست کردم اما جواب اونی بود که تو هم گرفتی و تو عکس نشون دادی

Last edited by arashrasa; 14-01-2010 at 12:01.

15. این کاربر از arashrasa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •