راستی مگه شما درسای پیش دانشگاهیت رو نیوفتاده بودی؟ شاید به خاطر اون باشه که نمیتونی وارد سایت بشی. تا 31 شهریور هم بیشتر وقت نداشتی که مدرک پیش دانشگاهیت رو بگیری.
راستی مگه شما درسای پیش دانشگاهیت رو نیوفتاده بودی؟ شاید به خاطر اون باشه که نمیتونی وارد سایت بشی. تا 31 شهریور هم بیشتر وقت نداشتی که مدرک پیش دانشگاهیت رو بگیری.
Last edited by aristocrat; 25-09-2011 at 20:17.
هیچی شما فقط برو دانشگاه بگو من ثبت نامم رو کردم فقط مونده مدرک نظام وظیفه کمکت می کنند.هیچی رو مدرک ننوشته
کجاشو میگی نوشته باشه حضوریه ؟
یعنی من اول برم دانشگاه (چیا با خودم ببرم؟) بعد چیزی که اونا بهم میدنو بیارم پلیس +10 بعد چیکار کنم ؟
میشه روونتر توضیح بدی
حتماً فردا برو.چون اگه اقدام نکنید ثبت نام شما کامل نمی شه و نمیتونید انتخواب واحد بکنید.
برای این که متوجه بشید کی کلاساتون شروع می شه برید دانشگاه احتمالاً روی برد زدند.من همش فک میکردم اینا که زده اساتید گروه آموزشی یعنی خودخوانن !
من نميدونم اينا كه ميخوان ثبت نام حضوري هم داشته باشن چه كاريه كه ميگن بايد اينترنتي هم ثبت نام كنن!!
به خاطر اینکه اولین ساله که دارن اینترنتی ثبت نام میکنن اگه مشکلی پیش بیاد باید حضوری ثبت نام کنند.
انگار سایت گلستان رو دقیق نخوندید.هشدار دادند:به خاطر اینکه اولین ساله که دارن اینترنتی ثبت نام میکنن اگه مشکلی پیش بیاد باید حضوری ثبت نام کنند.
نكته بسيار مهم : در صورتيكه مدارك ارسالي با اصل مدارك در زمان مراجعه حضوري و تحويل مدارك ناقص يا داراي تناقض باشد ، قبولي شما در دانشگاه پيام نور ملغي مي شود . توجه داشته باشيد تا زمان تحويل مدارك ( با توجه به تاريخ مندرج در گواهي پذيرش غير حضوري ) شما دانشجو قطعي دانشگاه محسوب نمي شويد. مسئوليت تناقض و كسري مدارك تا زمان تحويل بعهده شخص پذيرفته شده مي باشد .
خوب این چه ربطی داشت؟ :
وي با بيان اينكه براي نخستين بار سيستم ثبت نام در پيام نور به صورت شبكه اي انجام مي شود، ادامه داد: دانشجويان در بزرگترين سيستم جامع كشور ثبت نام خود را انجام مي دهند، البته تمهيداتي انديشيده شده تا دانشجوياني كه در موعد مقرر امكان ثبت نام ندارند بتوانند با مراجعه حضوري در واحدهاي پذيرفته شده نام نويسي كنند.
خب حالا كه سال اولشونه چرا سيستم پاسخگويي درست و حسابي نميزارن كه بچه ها به مشكل برنخورن.اينا كه بهرحال اصل مدارك رو ميخوان .چه كاريه ديگه.اگه بخوان بگن واسه راحتي دانشجوهاس كه بازم الان بيشتر استرس دارن.رفت و امدم تفاوتي نميكنه اينا بازم بايد پاشن برن دانشگاه مدارك ببرن !!!به خاطر اینکه اولین ساله که دارن اینترنتی ثبت نام میکنن اگه مشکلی پیش بیاد باید حضوری ثبت نام کنند.
والا دیگه ایناشو من نمیدونم![]()
شما گفتی:خوب این چه ربطی داشت؟ :
در صورتی که سایت گلستان یه چیز دیگه میگه.اگه مشکلی پیش بیاد باید حضوری ثبت نام کنند.
این نقل قول هم که گرفتی میگه اگه نتونند ثبت نام کنند نه ناقص ثبت نام کنند.
من فقط اینو گفتم که خیلی ساده نگیرید که بعداً متضرر بشید.همین!
یکمی پیچیده شدولی ممنون از تذکر.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)