تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 362 از 905 اولاول ... 262312352358359360361362363364365366372412462862 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,611 به 3,620 از 9044

نام تاپيک: عیب یابی و تعمیر خودرو

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

با سلام خدمت اساتید عزیز من ماشینم پراید 131 مدل 92 هست. مشکلش هم اینه که بعد از یه مدت کار کردن موتور و گرم شدن آن صدای تپ تپ از در اگزاز میاد و این صدا از داخل اتاق هم مشخصه نمایندگی بردم گفتند از سوپاپ ها است باز کردند بردند تراشکاری برای آب بندی ، بعد از بستن دوباره باز هم همون مشکل رو داره . حالا واقعا نمیدونم مشکل از کجاست لطفا راهنمایی کنید متشکرم . انژکتور رو هم با دستگاه شستشو دادند باز هم مشکل حل نشده . ضمنا مو تور ماشینم هم زیمنس معمولی است.
    سلام
    یکی از علتهای این مشکل , تنظیم نبودنِ فیلرها هست ( تنظیم نبودنِ زمانِ باز و بسته شدنِ سوپاپها ) .
    اگر سوپاپِ دود دیر باز بشه اونوقت این صدا به گوش میرسه چون پیستون یه مقدار بالا میاد و دودها رو فشرده میکنه بعدش یهو سوپاپِ دود باز میشه و دودها با فشار میزنه بیرون و صدا تولید میکنه .
    اگر بتونین خودتون فیلر سوپاپهای دود رو اندازه بگیرین حتماً یکی دو تاش تنظیم نیست و دیر باز میشه یعنی فیلرش زیاده و باید یکی دو دهم میلیمتر کم بشه .
    قبلش سوال کنید یا تو کتالوگ ماشین ببینین فیلر دود با موتور سرد باید چقدر باشه ؟

یه علتِ دیگرش درست بسته نبودنِ سوپاپِ دود در زمانِ انفجار بزنین هست که باعث این حالت میشه .
    اگر حالتِ دوم بررسی شده پس حالا باید فیلر سوپاپهای دود رو چک کنین.
    یک علت دیگرش هم زود باز شدنِ سوپاپِ دود هست یعنی در مرحله ی انفجار , قبل از اینکه پیستون کاملاً به پائین برسه سوپاپِ دود باز میشه و باعثِ انفجار خفیف در منیفولدِ دود و صدای پت پت میشه .
    پس این هم باید بررسی بشه
    Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 25-10-2013 at 11:53.

2. این کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

ببرید پیش برقکار یا نمایندگی ( بهتر است ) تا مشکلتون رو برطرف کنند .
    من همین مشکل رو در پراید داشتم که رله عوض کردن درست شد .
    سلام
    این مطلب شما بنده رو یاد یه موضوعی انداخت :
    بعضی از مکانیکها ( ماشین - لوازم خانگی - کامپیوتر - دستگاههای صوتی وتصویری و غیره ) حقیقت رو به مشتری نمیگن.
    یعنی برایِ پنهان موندنِ اسرار کارشون یا برملا نشدنِ خرابکاریشون یا تیغیدنِ مشتری , حقیقت رو از مشتری پنهان میکنند .

بنابراین زیاد هم نباید به گفته های اونها اعتماد کرد .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

سلام دوستان
    من یک پراید 132 دو گانه سوز مدل 90 دارم که بعضی وقتها ماشین استارت میخوره روشن نمیشه،با بستن سوییچ ودوباره باز کردن آن وزدن استارت روشن میشه ،بعضی وقت ها موتور گرمه خاموش میکنم بعد دوباره استارت که میزنم روشن نمیشه،کسی میدونه عیب از کجاست،ومشکل میتونه از کدوم قطعه باشه؟؟
    با تشکر

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

سلام خدمت تمامی دوستان و اساتید
    در مورد کمک فنر عقب برای سمند راهنمایی میخواستم
    از بین این گزینه ها کدوم رو دوستان پیشنهاد میدهند؟

1-کمک گازی مارک FS (فراوری و ساخت)
    2-کمک گازی مارک کوشاوران
    3-کمک روغنی مارک T.K تایوان
    سلام
    کمک روغنی رو پیشنهاد میکنم.اگه کوشاوران روغنی بندازی بهتره.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

سلام دوستان
    من یک پراید 132 دو گانه سوز مدل 90 دارم که بعضی وقتها ماشین استارت میخوره روشن نمیشه،با بستن سوییچ ودوباره باز کردن آن وزدن استارت روشن میشه ،بعضی وقت ها موتور گرمه خاموش میکنم بعد دوباره استارت که میزنم روشن نمیشه،کسی میدونه عیب از کجاست،ومشکل میتونه از کدوم قطعه باشه؟؟
    با تشکر
    سلام.سنسور دور موتور(روی پوسته گریبکس)رو بررسی کن.شمعها و کویلو فیلر (به احتمال ضعیف)نیز ممکنه تاثیر داشته باشه.اگه ماشین روی حالت بنزین خاموش بشه بهتره بخصوص در هوای سرد.

کاربر فعال انجمن عکاسی ، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری AliSub's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Mazandaran

پيش فرض

سلام
    ماشین پراید 131 وقتی میخوام دنده 2 بندازم صدای قرچ میده و یکم هم صفت جا میره. چه در حالت معکوس چه در حالت عادی
    ولی وقته سرعت کم باشه مثلا 18 - 19 کیلومتر معمولا صدا نمیده.
    فقط هم دنده 2 اینجوریه
    واسکازین هم عوض کردم ولی خوب نشد!

برای چیه/؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

با سلام خدمت استاد عزیز asemooni ممنون از راهنمایی شما اما خود نمایندگی برام فیلرگیری کرده اما شاید بقول شما در حالت گرم بوده و خوب در نیومده که باید بررسی بشه .اما نمایندگی حالا که فهمیده ریده برقکار نمایندگی میگه از رگولاتور سوخت انژکتور هست میخواستم بدونم ربطی داره یا نه ممنون میشم اگه راهنمایی کنید

حـــــرفـه ای poonel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

پيش فرض

10. این کاربر از poonel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام دوستان
    پراید 131 اس ال مدل 90 دارم چند روز پیش داخل کانال اب افتادم و اکسل عقب ضربه خورد ومجبور شدم عوضش کنم ،باک بنزینو هم عوض کردم
    ازون روز تا حالا تو کوچیک ترین دست انداز صدا از عقب ماشین بلند میشه ،صدایی مثل اینکه انگار چیزی شل بسته شده باشه یا چیزی لق باشه ،اول فکر کردم شاید داخل درای عقب چیزی از جاش درومده باشه اما داخل در همه چیز سر جاشه ،نمیدونم کجا را باید وارسی کنم ؟
    Last edited by abbas-t; 27-10-2013 at 21:24.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

دوستان محبت کنن روش درست تمیز کردن استپر پرایدو برام بگن ،تا حالا این کارو نکردم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •