تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 362 از 3745 اولاول ... 2623123523583593603613623633643653663724124628621362 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,611 به 3,620 از 37449

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

فکر میکنم شما منظورتون 3000 تومن باید باشه .
    سال گذشته من 5 گیگ رو 13500 میخردم و 10 گیگ رو 24000 تومن .
    دانلود شبانه هم بزنم به تخته هنوز مرکز مخابرات ما که بازی در نمیاره من سرویس 512 10 گیگ دارم شبی حدوددا 1.2 گیگ دانلود میکنم البته ساعت اول بین 2 تا 3 یه مقدار سرعت متغیره ولی از ساعت 3 به بعد ردیف میشه .

اینم نتیجه تست سرعت من .

دوست عزیز در سیستم امور مشترکین و تعرفه های جدید بسته های گیگ حذف شده و در سرویسها اضافه شده است. شما در حال حاضر سرویس 512 با حجم 10 گیگ را با هزینه ماهیانه 33800 تومان خریداری مینمایید که میتوانید در صورت نیاز بسته 10 گیگ حجم به جای این سرویس سرویس ماهیانه 20 گیگ را انتخاب کرده با هزینه ماهیانه 431,00 تومان و اختلاف هزینه بابت 10 گیگابایت حجم اضافه برابر خواهد بود با 9300 تومان و هزینه هر گیگابایت اضافی برای شما تنها 930 تومان بابت هر گیگ! محاسبه خواهد شد.
    در سیستم و تعرفه های جدید با پیش بینی حجم مصرفی خود در ماه میتوانید به میزان زیادی از هزینه های خود بکاهید
    با تشکر
    آسیاتک

اگه نباشه جاش خالی می مونه vahid182's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

سلام بر دوستان عزیز
    شماره من تو مرکز شهید بهشتیه
    اگه تقاضای adsl بدم آسیا تک چند روزه بهم adsl میده؟؟
    کلا راضی هستین از شرکت؟
    ممنون

پروفشنال ali gamma's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام دوستان

من استان فارس هستم و از نمایندگی اسیاتک تو فارس یه بسته سه گیگ که سه ماهه هستش گرفتم. الان یه چیزی در حدود 1 گیگ دانلود کردم. ولی وقتی میرم تو وبسایت eramnet.ir که حسابم رو چک کنم میگه که شما هیچی تا به حال دانلود نکردین یعنی میشه دسگاشون یه مشکلی داشته باشه و من بتونم هر چی بخوام دانلود کنم؟

آخر فروم باز wordship's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام دوستان

من استان فارس هستم و از نمایندگی اسیاتک تو فارس یه بسته سه گیگ که سه ماهه هستش گرفتم. الان یه چیزی در حدود 1 گیگ دانلود کردم. ولی وقتی میرم تو وبسایت eramnet.ir که حسابم رو چک کنم میگه که شما هیچی تا به حال دانلود نکردین یعنی میشه دسگاشون یه مشکلی داشته باشه و من بتونم هر چی بخوام دانلود کنم؟
    منم شیرازم
    تا میتونی دانلود کن که تا یه دو روز دیگه راه میفته!
    از دیروز یا پریروز صبح اینطوری شده

داره خودمونی میشه Arashmartini's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

دوست عزیز در سیستم امور مشترکین و تعرفه های جدید بسته های گیگ حذف شده و در سرویسها اضافه شده است. شما در حال حاضر سرویس 512 با حجم 10 گیگ را با هزینه ماهیانه 33800 تومان خریداری مینمایید که میتوانید در صورت نیاز بسته 10 گیگ حجم به جای این سرویس سرویس ماهیانه 20 گیگ را انتخاب کرده با هزینه ماهیانه 431,00 تومان و اختلاف هزینه بابت 10 گیگابایت حجم اضافه برابر خواهد بود با 9300 تومان و هزینه هر گیگابایت اضافی برای شما تنها 930 تومان بابت هر گیگ! محاسبه خواهد شد.
    در سیستم و تعرفه های جدید با پیش بینی حجم مصرفی خود در ماه میتوانید به میزان زیادی از هزینه های خود بکاهید
    با تشکر
    آسیاتک
    این خوبه اما وقتی که سیستم راه بیفته الان که شارژ انلاینی در کار نیس مجبوریم برای کارت به کارت کردن به ازای هر گیگ 4500تومان پرداخت کنیم یعنی اون بستهای که اشاره کردید حذف نشده بلکه فقط به قیمتش اضافه شده حالا حالا هم همینطوری میمونه با این روندی که اسیاتک پیش گرفته

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

الان روش تمدید اشتراک چیه ؟ من هنوز شماره مشتری ندارم

آخر فروم باز darvish1900's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

با تشکر
    آسیاتک

ااااااااااااا نخودی دوباره برگشت.

8. این کاربر از darvish1900 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    هرجا تو باشی آرزو:سفر دور دنیا با اکتروس وضعیت:خوشحاال

پيش فرض

ااااااااااااا نخودی دوباره برگشت.
    این معلوم نیست کیه؟؟؟؟؟؟؟

هر وقت میاد یه پارازیت میده میره

اگه واقعا از طرف آساتک بیاد به سوال ها گلایه ها برسه

10. این کاربر از actros 1843 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه hamidr65's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

من سرویس 3 ماه 512 با ترافیک 6 گیگ دارم ...بعد از تغییر تعرفه ها دوستان گفته بودند حتی اگه سرویست رو قبل این تغییر و تحول گرفته باشی و الان بخواهی حجم اضافی بخری شبانه نیم بها میشه ....من چند روز پیش 6 گیگم تموم شد و 1 گیگ اضافه خریدم ولی خدا رو شکر شبانه من هنوز 1 تا 7 رایگان هست ..

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    هرجا تو باشی آرزو:سفر دور دنیا با اکتروس وضعیت:خوشحاال

پيش فرض

من سرویس 3 ماه 512 با ترافیک 6 گیگ دارم ...بعد از تغییر تعرفه ها دوستان گفته بودند حتی اگه سرویست رو قبل این تغییر و تحول گرفته باشی و الان بخواهی حجم اضافی بخری شبانه نیم بها میشه ....من چند روز پیش 6 گیگم تموم شد و 1 گیگ اضافه خریدم ولی خدا رو شکر شبانه من هنوز 1 تا 7 رایگان هست ..
    عالیه ولی هر چند وقت یه بار یه نگاهی بنداز ببینم یه دفعه کم نکنه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •