کسی نیست به من جواب بده من تو هر رومی میرم خالیه الان 4 روزه ولی واسه رفیقام اینطوری نیست اگه وقت کردین جواب بدین
<<<با تشکر از شما slambovich>>>
کسی نیست به من جواب بده من تو هر رومی میرم خالیه الان 4 روزه ولی واسه رفیقام اینطوری نیست اگه وقت کردین جواب بدین
<<<با تشکر از شما slambovich>>>
روم ها خالی نیستند بلکه یاهو به خاطر اینکه جلوی روباتهای اسپمر رو بگیره وقتی شما وارد روم میشین یه لینک میده که باید روش کلیک کنین و از اونجا حروفات و اعداد نمایش داده شده رو در جای مشخص شده وارد کنید تا بقیه یوزرها نمایش داده بشن!
>>>>این قبلا گفته شده بود یه سرچ می کردین می تونستین پیداش کنین<<<<
برای حذفش می تونید از برنامه هایی مثل Your Unistaller استفاده کنید!
اینم لینک DAP البته این نسخه Free هستش کرک نمیخواد!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ادرس این روم ها کجاست و ایا فارسی توی اونا هست یا ایرانی (بروبچ فارسی از کدوم روم ها بیشتر استفاده میکنن؟)
از لینک و کمکی که کردین ممنون
ببخشید می شه یه کمکه دیگه هم بهم بکنین .می شه لینکه دانلوده برنامه ای که آیدی آدمو از اد لیسته دیگران پاک می کنه و یه برنامه برا هک آیدی برام بزارین یا اگه اینجا نباید بگم کجا مطرحش کنم ؟؟؟
ممنون
سلام
کمــــــــک
هیچ کسو نمیتونم ادد کنم چیکار کنم؟
من تا حالا با این جور برنامه ها کار نکردم!حالا اگه اسمشو بگی شاید بتونم یه کاری بکنم!
البته می تونی اینجا هم مطرح کنی:
PARNYAN عزیز اینم یه برنامه برای اینکه هم بتونی اسمتو از اد لیسته دیگران پاک کنی هم برای اینکه بتونی بی اجازه اد کنی.کار باهاش راحته.اگه مشکلی داشتی سوال کن.بعدشم ایدیی که وارد میکنی نباید باهاش ان باشی همون لحظه.
بازم ممنون
راستش اسمش یادم نیست فقط می دونم همچین برنامه هایی وجود دارن .
موفق باشی
از کمکه شما هم ممنون
موفق باشی
Last edited by Parnyan; 03-09-2007 at 20:31.
خواهش میکنم وظیفه بود![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)