مطابق پست زیر گزارش سیستم را تهیه کرده و اینجا بگذارید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مطابق پست زیر گزارش سیستم را تهیه کرده و اینجا بگذارید
دوست عزیز در پست اول تاپیک ، دانلود محصولات ذکر شده
ضمنا کسپرسکی کرک معتبری ندارد ولی در پست اول تاپیک کرک و سریال کسپرسکی تمامی راههای موجود ذکر شده
اگر زرد رنگ بودن هشدار کسپرسکی صرفا بدلیل تریال بودن آن باشد
میتوانید با استفاده از گزینه Postponed (که در داخل همان هشدار مشخص است) ، پیام مورد نظر را پنهان کرده
و نوار امنیت کسپرسکی سبزرنگ شود
شما کش و کوکی های مرورگر خود را پاک کنید ، ببینید مشکل حل میشود یا نه
از چه مرورگری استفاده میکنید؟ آیا با مرورگر دیگری هم این مشکل رو دارید یا نه؟
دقیقاً مسیری که گفتید درست است ولی حجم این پوشه من تقریبا 650 میگ است و پوشه data 40 میگ درحالی که در مسیر
C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Kaspersky Lab
حدود 2.8 گیگ فایل وجود داره با پسوند dmp با اینها چه کار کنم؟
سلام .
یه مشکلی هم واسه کاسپر من پیش اومده ...
حدود 10 روز پیش من Kaspersky Internet Security 7.0.0.125 رو نصب کردم و صبق Key هایی که دانلود کرده بودم Active ش کردم و برام تا 2010 تاریخ آپدیت گذاشته بود ... حالا کاری به این تاریخ ندارم اما خوب سرچ کردم و کلی فایل Infect برام پیدا کرد و جالب اینکه بر خلاف آپدیت های دیگه ی من همه رو DisInfect کرد ...
اما بعد از چند روز که Login شدم دیدم اصلا تو سیستمم اجرا نشده و روی فایل ها هم قابل اجرا نیست و اصلا با اجرا کردن فایل Exe کاسپر پیغامی میده که :
ویندوز نمیتونه فایل VPM .exe رو پیدا کنه و با پاک کردن و Uninstall کردن کاسپر و مجددا نصب کردن باز هم همین مشکل هست ...
حالا باز جالب تر اینکه روی سیستم 2 نفر دیگه نصب کردم . روی سیستم یکی همین پیغام رو میده و رو یکی دیگه نه . راحت نصب کردم . ویندوز هر 3 ما هم یه ویندوزه ... با SpyRemover و ... هم چک کردم سیستم رو گفتم شاید مشکل از اونجا باشه اما ...
فعلا آنتی ویروس ندارم .
لطفا کمکم کنین و ضمنا اگه میشه یه کاسپر با کرک و سریال آپدیت در دسترس تر بهم معرفی کنین .
ممنونم![]()
شما از چه نسخه ای استفاده میکنید؟
فایلهای DMP هنگام کرش یک برنامه ایجاد میشه و حجم بسیار زیاد آن بیانگر وجود مشکل در سیستم شماست
بهر حال شما اگر برنامه های امنیتی دیگر دارید ؛ آنها را پاک کنید
سپس به مسیر فوق رفته و فایلهای DMP را پاک کنید ( فقط آنهایی که تازه تشکیل شده رو پاک نکنید )
اگر مشکل پابرجا بود و همچنان حجم پوشه مزبور در حال افزایش است ، اعلام کنید
راهي براي آپديت كردن كسپر وجود داره كه ليسانسش نره تو ليست سياه؟؟؟
ببخشید در مورد kasper 2009 نشد! چون فایل رو زیپ میکنه و سایت هم قبول نمیکنه!!!
خب شما فایل زیپ شده رو Extract کن و اون فایل Text استخراجی رو در سایت مزبور آپلود کن
سلام:
چند روزی است که این ارور قبل از لوگین شدن ویندوز برام میاد و
بعد از لوگین شدن هم هست ولی نمیفهمم چی میگه :
اینم تصویر بزرکتر:
[code]http://img.majidonline.com/pic/167128/Error.jpg[/code
از چه ویندوزی استفاده میکنید ؟ آیا برنامه امنیتی دیگری کنار کسپرسکی استفاده میکنید؟
آیا پس از انجام کار خاص یا نصب برنامه ای این مشکل پیش آمد ؟
شما ابتدا کسپرسکی را آنیستال کرده و توسط برنامه هایی نظیر Super Cleaner یا CCleaner رجیستری را کاملا پاک کنید
سپس سی دی ویندوز را داخل درایو گذاشته و در Run دقیقا تایپ کنید sfc /scannow و اجرا کنید
با فرمان فوق ویندوز به دنبال فایلهای اساسی گم شده خود خواهد گشت
پس از اتمام مراحل مجددا کسپرسکی را نصب کنید ... ببینید مشکل حل خواهد شد یا نه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)