سلام.
با ویندوز 32بیتی تست کنید تست شده؟؟؟
در حالت SafeModeتست شده؟؟؟
از پورت جلو به این صورت هست یا از تمامی درگاههای USBاین مشکل وجود داره؟؟؟
سلام.
با ویندوز 32بیتی تست کنید تست شده؟؟؟
در حالت SafeModeتست شده؟؟؟
از پورت جلو به این صورت هست یا از تمامی درگاههای USBاین مشکل وجود داره؟؟؟
سلام. من یه لپ تاپ با ویندوز 7 دارم. مشکلم اینه که یکی از درایو هام از چند ساعت یه بار یه مشکل پیدا میکنه که نمیشه روش فایل ریخت یا پاک کرد، کلا غیر قابل استفاده میشه و هر کاری بخوای بکنی ارور زیر رو میده:
برای حلش باید Error check اش کنم تا درست شه. دوباره یه مدت کوتاه بعد همین آش و همین کاسه. تمام مشکل هم از وقتی درست شد که با این قسمت disk management که توی قسمت manage هست یه وری رفتم.
راه حل لطفا؟
سلام.
احیانا هارد رو با نرم افزار تقسیم بندی نکردین؟؟؟
اون قسمت دیسک منیجر خود ویندوز هست(کلیک راست روی مای کامپیوتر، و manage). رفتم اونجا، دیدم 480 مگ unallocated داره، خواستم اضافه کنم به درایو D (یادم نیست چیکار کردم) آخر هم موفق نشدم و اومدم بیرون، اما از اون موقع به بعد یه روز در میون درایو D خراب میشه و باید ارور چک اش کنم تا درست شه.
راستی هر وقت هم ویندوز رو restart میکنم، خودش همون درایو رو چک میکنه، در حالی که من بهش برنامه ندادم. من از برنامه tune-up utilities استفاده میکنم که ممکنه schedule برای دیسک چک کار اون باشه. گفتم شاید ربط داشته باشه بهم
محتوای مخفی: ♫ّ
مشکل از همین جا نشات میگیره.
با نرم افزار Magic Partion تست کنید ببینید میتونید درایوها رو به هم Mergکنید.
اگر باز هم در این نرم افزار وضع به صورت قبل بود باید دیسک فرمت بشه.
سلام
یه سوالی داشتم که فکر و ذهن منو شدیداً مشغول کرده !!!
خروجی آداپتور برق هاردهای اکسترنال 12 ولت هست ، در صورتیکه یه هارد اینترنال 3.5 اینچی از نوع ساتا به برق 12 ولت و 5 ولت و 3.3 ولت احتیاج داره . خب ممکنه که جواب بدین pcb موجود در هارد اکسترنال کار تبدیل این ولتاژ 12 ولت رو به ولتاژ 5 ولت و 3.3 بعهده میگیره .
فقط خواستم مطمئن بشم که آیا واقعا این pcb موجود ، 12 ولت رو به 3.3 ولت تبدیل میکنه یا خیر ؟؟؟ منظورم اینه که فقط 12 ولت و 5 ولت به هارد میرسه یا 3.3 ولت هم به هارد میرسه ؟؟؟
سلام دوستان من یه هارد WD my passport با ظرفیت 1 ترابایت دادم این اواخر به یه مشکلی برخوردم و اون اینه که هر وقت میخوام فایل های دانلودیم رو روش کپی کنم بعد چند دقیقه ویندوز خطای قطع ارتباط میده و نمیتونم کامل کپی کنم و اگه بخوام هارد رو خالی هم بکنم به همین مشکل برمیخورم
چی کار باید بکنم؟
لطفا راهنمایی کنید
سلام.
در ابتدا پارتیشن هارد رو به طور کامل پاک کنید.
بعد هارد رو فرمت سطح پایین کنید.
بعدش هارد رو با نرم افزار بدسکتور گیری کنید.
البته بدسکتور گیری رو هم میتونید در ابتدا انجام بدین، اما با انجام دو مرحله اول در ابتدا،
بیشتر خطاهای هارد از بین میره! و نرم افزار میتونه خطاهایی رو که از این دو مرحله رد شدن رو
بگیره.
برای بکاپ گیری با این وضعیت هارد چه نرم افزاری استفاده کنم؟
شما میتونید از نرم افزارهایی که داخل خود هستند استفاده کنید.
در این زمینه فکر میکنمPreserveBackupPlans موجود باشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)