سلام به همه دوستان یه راهنمایی سرعت پارس دم غروبی مورخ 5 اردیبهشت بد جور اومده پایین وقتی یه فایلو می زاری برای دانلود اول با سرعت زیاد دانلود می شه بعد آروم آروم سرعت می یاد پایین دلیلش چیه قبل از اون خوب بود
ممنون که راهنمایی می کنید
با احترام
تیم مدیریت انجمن
سلام به همه دوستان یه راهنمایی سرعت پارس دم غروبی مورخ 5 اردیبهشت بد جور اومده پایین وقتی یه فایلو می زاری برای دانلود اول با سرعت زیاد دانلود می شه بعد آروم آروم سرعت می یاد پایین دلیلش چیه قبل از اون خوب بود
ممنون که راهنمایی می کنید
این نوسانات تو پارس یه چیزه کاملا طبیعی به حساب میاد....
شاید براتون جالب باشه که بدونین سرعت دانلود من الان چنده..!
یه فایل 60 مگی داره با سرعت پنج میاد..!!!!
این روزام بیشتر از 30 من چیزی ندیدم..
آحه تا قبل از غروب خوب بود رفتم دیش یکی از دوستانو براش ردیف کنم اومدم دیدم اینجوری شده اتفاقا برای منم با همین سرعت داره دانلود می شه پارس دیگه داره شورشو در می یاره
من موندم پس اون سرعت بالای ابتدایش برای چیه
Last edited by SatSat; 25-04-2010 at 23:36.
داداش شما مثه اینکه خیلی دارن بهت حال میدن ها
راستش رو بگو از کارمندای پارس نیستی؟
اگه آشنایی سفارش ما رو هم بکن سرعتمون بره یه زره بالا
دمت گرم
-------
آخه کاربرای اندیشه فک کنم 10 برابر پارس هستن ولی با این حال پارس همین ها رو هم نمیتونه برسونه به جایی
منی که هم اندیشه دارم هم پارس میدونم چقد این دو تا فرق فوکولند
Last edited by ebrahim_cid; 25-04-2010 at 23:45.
جریان خاصی نداره.. توهمی که زده میشه و زود به حالت عادی بر می گرده..
---------- Post added at 01:43 AM ---------- Previous post was at 01:40 AM ----------
بهترین کار برای این که بدونیم پشتیبانی کدوم شرکت فک کنم این باشه که بر گردیم به تعطیلات اول سال...
پارس از 28 تعطیل بود تا 6 به کـــــــــــــــل..!
ولی اندیشه کلا باز بود , حتی روزهای جمعه...
و یه نمونه دیگه این که امروز زنگ زدم به پارس ؛ مستقیم وصل کردن تهران...!
دوست عزیز
1) راه اندازی خط تو شهر رشت تو بهترین حالت 3 روز و تو بدترین حالت حدود 10 روز طول میکشه ... بستگی به این داره که خطت مال کدوم مرکز مخابراتی باشه ... دوستی هم که فرمودن فقط 1 روزه وصل میشه حتما رشت نبودن . پس نباید ضد حال میخوردی چون باید رو حدود 1 هفته حساب کنی ... در ضمن واسه جمع آوری خط هم معطلیش بیشتره ! حداقل یک هفته ... البته همه این کارا رو میشه ظرف 1 ساعت انجام داد ولی به قول دوستمون یادت نره کجا هستیم !!!
2) صحبت pcm رو کردی دلم کباب شد !!! آخه این دیگه چه بلای آسمانیه ! قبلا دیده بودم خیلی ها تو تهران این مشکل رو دارن و باید تا کابل برگردان و عادی شدن خط صبر ایوب داشته باشن بلکه بعدا بتونن درخواست فعال سازی ADSL بدن ! البته مسئولان عزیز مخابرات اعلام کردن در اسرع وقت به مشکل همچین کاربرانی رسیدگی و مشکلشون رفع میشه ! اما کم کم دارم میبینم که تو رشت هم مخابرات به خیلی از خط ها گند زده و به جای توسعه شبکه کابلی خیلی از خطها رو pcm کرده !همین هفته پیش یکی از آشناها یه سیستم جدید بست و کلی ذوق کرد که بلاخره می خواد adsl بگیره ! اما یه دفعه گفتن خطتت pcm هست خورد تو ذوقش ... حالا کی بره مخابرات درخواست عادی کردن خطش رو بده و کی هم کارش درست شه خدا میدونه !!! راستی اینجا کسی از دوستان برا رفع مشکل pcm به مخابرات مراجعه کرده ؟ معمولا چقدر طول میکشه تا خط رو به حالت عادی برگردونن؟
3) بله ! بنا به دستور وزیر سابق مخابرات جناب آقای سلیمانی هیچ کاربرخانگی تو ایران به سرعت بالاتر از 128 کیلو بیت اصلا نیازی نداره در نتیجه حق استفاده از سرعت بالاتر از 128 رو هم نداره !!! این ابلاغ هنوز بعد از چند سال پا برجاست اما شرکتها کم و بیش توجهی بهش نمیکردن ... کلا شل کن سفت کن تو اینجور قوانین بیخودی معمولا زیاده ! بعضی وقتا کاری به کار شرکتا ندارن و بعضی وقتا هم از شرکتا برای دادن اشتراک بالاتر از 128 مدرک می خوان . در نتیجه واسه کاربری که میره مثلا از اندیشه اشتراک 256 یا 512 میگیره لازمه تو پروندش یه مدرکی باشه که نشون بده استفاده کاربر صرفا خانگی نیست و حرفه ای یا نیمه حرفه ای هست ! حالا این مدرک خیلی چیزا می تونه باشه ! مثلا کپی ثبت شرکت - کارت دانشجویی - عضویت نظام مهندسی یا پزشکی و و و .... کلا راه واسه گرفتن اشتراک رسمی بالاتر از 128 زیاده ! قلق داره ! با یه تیکه کاغذ ثابت کن مصرفت خانگی نیست !!!کسی هم مته به خشخاش نمیذاره که مدرکت منگوله دار باشه حتما !!! در ضمن خیلی ار بچه های همین جا اشتراک 256 یا 512 دارن ... البته زیاد واسه این قضیه ناراحت نباش ! اگه همون مدرک فرمالیته رو هم نمی تونی جور کنی بیا همین 128 با 8 گیگ ترافیک رو بگیر حالشو ببر ! فعلا که 512 هم پیشش لنگ میندازه چون فقط اسمش 128 هست !
بخصوص تو ساعات روز سرعت اشتراک 128 با 512 هم تفاوت محسوسی نداره .
موفق باشی.
Last edited by birak; 26-04-2010 at 02:12.
خبر خوش !!
نکته جالبش اینه که این کابله 17 تا کشور رو به هم وصل می کرد و باعث شد درست %17 سرعتمون کم شه !!!!انصافا کیف نکردین اعداد و ارقام چقدرررر دقیق و رند و مساوی هستن ؟؟!!! آدم از این همه دقت و ظرافت ناخوداگاه خوشش میاد !! حالا خدا رو شکر فقط 17 کشور بود. اگه بجای 17 کشور 71 کشور به این کابل وصل بودن اونوقت %71 سرعتمون افت می کرد !!!! ...
یا مثلا اگه قرار میشد به جای این پنج شنبه روز 17 اردیبهشت کابل رو وصل کنن اینجا جمعه بود همه کارا لنگ می موند !!!!
"مديرکل مهندسي عمليات و هماهنگي شبکه ديتا شرکت ارتباطات زيرساخت گفت: کندي و اختلال شبکه اينترنت که بدليل قطعي کابل دريايي بين الملل پيش آمده ، تا پنج شنبه هفته جاري برطرف مي شود.
"حسن کريمي" روز يکشنبه در گفت و گو با ايرنا، افزود: شرکت خارجي که مسوول ترميم کابل دريايي smw4 است به ما قول داده تا روز پنج شنبه اين مشکل را برطرف کند.
وي افزود: کابل قطع شده يک کابل بين المللي است که 17 کشور را به هم وصل مي کند، نقطه اي که اين کابل قطع شده در نزديکي کشور ايتاليا و ترميم آن نيز بعهده کشور مالک قابل است.
کريمي گفت: براساس گزارش هايي که به شرکت زيرساخت رسيده، مشکل کابل دريايي قطع شده تا حد زيادي درست شده ولي اختلالات ناشي از آن هنوز پا برجاست که اميدواريم طي روزهاي آينده رفع شود.
وي افزود: با قطع شدن اين کابل 17 درصد ترافيک شبکه اينترنتي کشور را از دست داده ايم.
مديرکل مهندسي عمليات و هماهنگي شبکه ديتا شرکت ارتباطات زيرساخت گفت: قطعي کابل ها خسارت زيادي به کشورهاي استفاده کننده وارد مي کند و براساس قراردادهاي بين المللي مالک کابل بايد به اين کشورها خسارت پرداخت کند."
دیروز حدود یک ساعتی سرویس دچار مشکل شد که برای همه همینطور بود!
کارمند پارس نیستم! ولی کارمندای پارس رو خیلی دوست دارم!
خدایش نمیدونم جریان چیه! ولی مدتی ( سال جدید ) هست که هم سرعت سرویس من خوبه هم قطع سرویسی در کار نیست! مگر لنگر کشتی یه حالی به کل کشور بده!
نه به پارس تعصب دارم نه سودی از طرف اینا می برم! اون چیزی رو که می بینم میگم!
قبل از عید افتضاح بود! یعنی وقتی سرویس 128 رو بی خیال شدم و 256 گرفتم! تفاوتی به اون صورت ندیدم تا بعد از عید که سرعت تقریباً خوب شد.
الانم تا تمدید اشتراک من که 20 همین ماه هست یه دو هفته ای مونده. اگه بهم ثابت بشه که شرکت دیگه ای خدمات بهتری ارائه می کنه که دردسری نداشته باشه ، مطمئنن سرویس رو عوض می کنم.
دوستان هم به جای اینکه تعصبی رفتار کنن و رو هوا بگن این خوبه اون خوبه مدرک رو کنن و ثابت کنن که حرفشون درسته!
اینکه من بیام بگم فلان شرکت خیلی خوبه ، پشتیبانیش توپه که نشد حرف! پشتیبانی رو می خوام چیکار! سرعت خوب بدن ، بدون دردسر! پشتیبانی به کار آدم نمیاد!
وقتی سرویس مشکلی نداشته باشه کسی با پشتیبانی تماس نمی گیره! همنطوری که من در طول ماه یک بار هم تماس نمی گیرم!
عزیزانی که فکر می کنن فلان شرکت خوبه! یه نمونه سرعت از سرویسش نشون بدن تا بدونیم چطوره!
مثال:
سرعت سرویس من 256 - پارس آنلاین ( پارس وی )
الان ساعت 10:31 صبح
اینم سرعت:
![]()
الان زنگ زده می گه که شارژت داره تموم میشه...
خبر نداره که دارم کات می کنم..!
ممنون از توضیحات کاملت
من کارت دانشجویی دارم پس میشه کاری کرد ....
در مورد سؤالت هم بستگی به جایی داره که هستی اگه نزدیک محل سکونتت خط خالی باشه که مشکلی نیست حداکثر یک هفته اما اگه نباشه باید منتظر بمونی مثل من ، که یک سال طول کشید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)