تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 362 از 416 اولاول ... 262312352358359360361362363364365366372412 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,611 به 3,620 از 4151

نام تاپيک: Naruto / بحث مانگای ناروتو

آخر فروم باز M e i s a m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    هــمـدان

پيش فرض

غول ؟ شوخی بالا دیپلم بود ها دقیق حساب کنیم همون هاشیراما گنده شونه غیر از اون گشتم نبود نگرد نیست!

نمیدونم چرا من در لفافه حرف های توبیراما این موضوع رو گرفتم حالا بعدا چک میکنم و علتش رو میگم یادمه جایی توبیراما گفت اون جنون بهشون قدرتی میداد که... حالا فعلا بگذریم

2. این کاربر از M e i s a m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

یک بار دیگه مبارزه توبیراما و ساروتوبی رو نگاه کن بعد بیا نظرت رو درباره توبیراما بگو
    همین توبیراما ادو تنسی رو اختراع کرد و همچین تکنیک هایی از هر کسی بر نمیاد و نیاز به نبوغ و مهارت داره .
    در ضمن همین سوناده هم کم کسی نیست . به غیر از ترمیم سلولی از نظر قدرت فیزیکی کسی با اون برابری نمیکنه .

4. این کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    همه جای ایران سرای من است

پيش فرض

برداشتم از حرف آخر ایتاچی تو 299 این بود حالا ببین درسته یا نه.
    اومد کلاغه رو حلوا کرد ناروتو گفت چرا گفت اگه بیشتر بمونه هر کسی که شارینگان داره می وتنه ازش استفاده کنه یا محل درگیری رو پیدا کنه نمی دونم کدوم درسته یا اصلا هر دو غلطه؟!

راستی یعنی ایتاچی ادو رو لوله کرد؟ از غیدش توسط کابوتو در اومد؟

Last edited by fulshinken1412; 08-02-2013 at 16:21.

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

حلوا کرد ؟!
    اگه منظور شما از حلوا کردن از بین بردنه باید بگم که ایتاچی گفت که بعد از استفاده از گنجستوی این چشم 10 سال دیگه طول میکشه تا دوباره فعال بشه و برای این که دست کس دیگه ای نیافته با آماتراسو اون رو سوزاند.
    ایتاچی با مانگکیو شارینگان شیسویی که در اون کلاغ تعبیه شده بود و به شارینگان ایتاچی حساس بود به خودش گنجتسو زد و از کنترل کابوتو خارج شد و با توجه به ماهیت اون گنجتسو که هر کسی که در برابرش قرار بگیره به کونوها کمک میکنه پس شامل حال ایتاچی هم شد .
    هر چند ایتاچی همینطوریش هم طرفدار کونوها بود .

7. 3 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Arrowtic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

برداشتم از حرف آخر ایتاچی تو 299 این بود حالا ببین درسته یا نه.
    اومد کلاغه رو حلوا کرد ناروتو گفت چرا گفت اگه بیشتر بمونه هر کسی که شارینگان داره می وتنه ازش استفاده کنه یا محل درگیری رو پیدا کنه نمی دونم کدوم درسته یا اصلا هر دو غلطه؟!

راستی یعنی ایتاچی ادو رو لوله کرد؟ از غیدش توسط کابوتو در اومد؟

ایتاچی با استفاده از اون چشم شیسوی خودشو از دست ادو تنسه آزاد کرد.از اونجایی که بدون سلول هاشیراما سال ها طول میکشه تا بشه دوباره از اون استفاده کرد,ایتاچی نابودش کرد چون دیگه به درد نمیخورد.

9. 3 کاربر از Arrowtic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز M e i s a m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    هــمـدان

پيش فرض

یک بار دیگه مبارزه توبیراما و ساروتوبی رو نگاه کن بعد بیا نظرت رو درباره توبیراما بگو
    همین توبیراما ادو تنسی رو اختراع کرد و همچین تکنیک هایی از هر کسی بر نمیاد و نیاز به نبوغ و مهارت داره .
    در ضمن همین سوناده هم کم کسی نیست . به غیر از ترمیم سلولی از نظر قدرت فیزیکی کسی با اون برابری نمیکنه .
    اگر بخوایم باشه اون مبارزه رو ملاک قرار بدیم باید بگیم هاشیراما در حد کونوهاماروئه! حالا هاشی به کنار ولی توبیراما خیلی هم خاص نبوده مشهوری توبیراما به کنترل آزادانه عنصر آب موجود در طبیعت بود مثل ساسکه که رعد و برق آسمون رو کنترل میکنه و گارا که شن رو تحت فرمان داره

در مورد اینکه میگن اختراع کرده ادوتنسه رو هم اتفاقا یه نظریه براش دارم

اختراع کردن مال ریکودو بود که همه چیز رو ساخت یعنی تو بگیر از تکنیک هایی که بوده و دیگه الان از بین رفته تا اونایی که هست و اونایی که قراره ساخته بشه توسط آیندگان همه رو دقیقا مثل یک خـدا میدونسته و از حدود دقیق و ماهیت چاکرا و کاربرد هاش خبر داشته و کسایی که میان تکنیک جدید برای خودشون ترکیب میکنن فقط چند تا المینت رو میزنن به هم و میشه جدید مثل کاری که ناروتو کرد!

از طرفی با چیزی که از قوم اوروماکی دیدیم (کنترل مهر شینیگامی) به نتیجه رسیدم که ادوتنسه هم یه ربطی به مهرهای ممنوعه و مخفی قوم سنجو و بخصوص اوزوماکی داره الکی که نمیشه یارو همچین چیزی بسازه که روح یکیو بندازه تو جسم یکی دیگه و کنترلشم بکنه!

ایتاچی با استفاده از اون چشم شیسوی خودشو از دست ادو تنسه آزاد کرد.از اونجایی که بدون سلول هاشیراما سال ها طول میکشه تا بشه دوباره از اون استفاده کرد,ایتاچی نابودش کرد چون دیگه به درد نمیخورد.
    خود شیسوی بدون وقفه ازش استفاده میکرده اگر اوچیهای دیگه ای هم پیوند میزده اون چشم رو شاید نه در حد شیسوی ولی دیگه روزی 1 بار رو میتونسته این قضیه چند دهه طول میکشه که ایتاچی گفت برای وقتیه که نه تو بدن اوچیها باشه نه به یک چاکرای قوی مثل مال هاشی دسترسی داشته باشه... ولی جدا این حرکات چیه خب نمیشد از اون چشم جلوی کابوتو و اوبیتو استفاده کنه؟ یکم اشتباه کرد زد سوزوند چشم به اون قدرت رو...

11. این کاربر از M e i s a m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

اگر بخوایم باشه اون مبارزه رو ملاک قرار بدیم باید بگیم هاشیراما در حد کونوهاماروئه! حالا هاشی به کنار ولی توبیراما خیلی هم خاص نبوده
    من به قدرت توبیراما اشاره کردم . نه نوع جنگیدنش . اگه کنترل اون جنگ به دست خود هاشیراما و توبیراما بود اون موقع بهت میگفتن یه من ماست چقدر کره داره !

در مورد اینکه میگن اختراع کرده ادوتنسه رو هم اتفاقا یه نظریه براش دارم

اختراع کردن مال ریکودو بود که همه چیز رو ساخت یعنی تو بگیر از تکنیک هایی که بوده و دیگه الان از بین رفته تا اونایی که هست و اونایی که قراره ساخته بشه توسط آیندگان همه رو دقیقا مثل یک خـدا میدونسته و از حدود دقیق و ماهیت چاکرا و کاربرد هاش خبر داشته و کسایی که میان تکنیک جدید برای خودشون ترکیب میکنن فقط چند تا المینت رو میزنن به هم و میشه جدید مثل کاری که ناروتو کرد!
    کاری که ناروتو کرد عنصر باد رو با تکنیک راسنگان ترکیب کرد و شد چیزی که دیدیم .
    ولی کاری که توبیراما کرد خیلی فرق داشت . از عناصر برای این جوتسو بهره نبرده و از گوشت و خون افراد بعلاوه یک سری هند سیل و بدن و روحی که در دنیای دیگه است استفاده میکرد .

از طرفی با چیزی که از قوم اوروماکی دیدیم (کنترل مهر شینیگامی) به نتیجه رسیدم که ادوتنسه هم یه ربطی به مهرهای ممنوعه و مخفی قوم سنجو و بخصوص اوزوماکی داره الکی که نمیشه یارو همچین چیزی بسازه که روح یکیو بندازه تو جسم یکی دیگه و کنترلشم بکنه!
    تا اونجایی که دیدیم و شنیدیم در مورد ادو تنسی اسمی از ازوماکی آورده نشده .
    درسته ازوماکی ها بهترین در مهر کردن بودن . ولی ادو تنسی یک فرق هایی داره و در ضمن قرار نیست هر مهری که ساخته میشه مرتبط با ازوماکی باشه .
    سنجو دست کمی از ازوماکی نداشته و تکنیک ممنوعه و مخفی کم نداشته .

13. 3 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Ali940's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    همینجا

پيش فرض

سلام من تازه اومدم این صفحه رو خوندم موضوع رو نفهمیدم موضوع چیه یکی من رو بیاره تو موضوع من هم بحث کنم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت

پيش فرض

در مورد انیمه ناروتو و ناروتو شیپودن و مانگایه اون.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت

پيش فرض

اقا اینجا سوال پیش می یاد که اگه ریکودو اونو ساخته با اون هم توضیحی که شما ها دادید باید بعید باشه که یه تکنیک ناقص درست کنه.
    با اونهمه عنصر و مهرو چاکرا که دیگه اشتباه کردن دیگه خیلی یارو رو مفلس می کنه تو اینکار.

در مورد ایتاچی هم باید بگم چون خودش این کارو کرده خوب چرا دیگه چشم شیسویی رو به خودش پیوند نمی زنه؟
    Last edited by fulshinken1412; 09-02-2013 at 12:44.

17. این کاربر از fulshinken1412 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •