تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام دوربین دیجیتال استفاده میکنید

راي دهنده
2236. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • kodak

24 1.07%
  • canon

1,135 50.76%
  • sony

539 24.11%
  • fuji

123 5.50%
  • panasonic

141 6.31%
  • samsung

46 2.06%
  • olympus

33 1.48%
  • nikon

178 7.96%
  • toshiba

2 0.09%
  • casio

15 0.67%
صفحه 362 از 1635 اولاول ... 2623123523583593603613623633643653663724124628621362 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,611 به 3,620 از 16344

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای عکاسی کامپکت و شبه حرفه ای / لوازم جانبی

پروفشنال Makan_noor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

شما از بابت این قیمتها مطمئنی ؟ چون بنده خودم در این چند روز Canon G10 رو حداقل از 10 تا فروشنده سوال کردم و پایین ترین قیمتی که تونستم بگیرم 490000 تومن بود . گارانتی الرمس هم این دوربینو 525000 تومن اعلام می کرد . قیمتهای شما واقعا حیرت آوره . G10 و SX10 به هیچ عنوان تو این رنج قیمت نیست . اگه امکان داره براتون شماره ای از اون فروشنده ذکر کنید .
    راستش من این قیمت g10 و sx10 رو از یک مغازه کردم اونم اولین مغازهای که دیدم پشت ویترینش fuji f60 داره و حدس زدم که f100 هم باید داشته باشه بنابراین رفتم تو و به همراه قیمت فوجی قیمت این دو تا مدل رو هم پرسیدم و وقی قیمت رو شنیدم دهانم در وضعیت 90 درجه ای به مدت یک دقیقه باز موند.اون موقع اونقدر مشتاق بودم یکی از اون دوتا رو بخرم که نگو ولی حیف که گارانتی نداشتن و خیلی هم یغور و بزرگ بودن و من یه چیز جمع و جور میخواستم.بقیه قیمت ها هم برای مغازه های داخل پاساژ بود.هنگام ورود به پاساژ دو راه وجود داره.من پیچیدم به راهروی سمت چپ و مغازه در وسط راهرو دست چپ بود اگه برسم خونه از رو فاکتور اسمشو میگم.البته گفته بودین پاساژ مخصوص فروش دوربین ولی اونجا پر مغازه ی لوازم خونه هم بود.

2. این کاربر از Makan_noor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Samin_System's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

یه جا خوندم که sx110 زوم می کنه

حالا در کل این دوربین خریدش به صرفه هست یا نه؟

توی این رنج قیمت (نهایت نهایت 280) چی پیشنهاد می شه؟
    Canon SX110 دوربين خيلي خوبيه چون خودم هم با اين مدل هم با يه مدل پايين تر از اون يعني SX100 كار كردم دارم اينو مي گم البته اين نظر شخصيه ولي تو اين محدوده قيمتي كه شما تعيين كردي بهترين گزينه همين مي تونه باشه . زوم ده برابر ، ماكروي عالي و فوكوس خيلي خوب ، فلاش نسبتا خوب ، صفحه نمايش 3 اينچي ، مصرف خيلي پايين ، خوش دستي و ...
    دوست عزيز بنده گفتم در حين فيلمبرداري زوم اپتيكال نداره . اگه شما خوندي كه زوم داره بله درسته منظور از اون زوم ديجيتاله كه كيفيت فيلم رو خيلي پايين مياره مخصوصا تو جاهايي كه نور كم باشه .

4. 2 کاربر از Samin_System بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه smart.pro666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام دوباره آقا من با کمک دوست عزیزم prowler یک sx10 خریدم 2 روز پیش الان یکی از دوستام می خواد دوربین بگیره !!! خودش نظرش روی g10 از برند canon تنها چیزی برای این دوستم مهمه کیفیت و واید بودن لنز . . . بودجه هم تا سقف 500 تومانه بعد سوال بعدی اینه که دوربین من واید بیشتری داره sx10 یا g10 و اینکه پیشنهاد شما چیه !!! g10 با گارانتی و بیمه تو کرمان الان 492 هزار . . .

6. این کاربر از smart.pro666 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز prowler88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

سلام دوباره آقا من با کمک دوست عزیزم prowler یک sx10 خریدم 2 روز پیش الان یکی از دوستام می خواد دوربین بگیره !!! خودش نظرش روی g10 از برند canon تنها چیزی برای این دوستم مهمه کیفیت و واید بودن لنز . . . بودجه هم تا سقف 500 تومانه بعد سوال بعدی اینه که دوربین من واید بیشتری داره sx10 یا g10 و اینکه پیشنهاد شما چیه !!! g10 با گارانتی و بیمه تو کرمان الان 492 هزار . . .
    اگه کیفیت و لنز واید بیشتر از هر چیزی براش مهمه بدون شک LX-3 بهترین انتخابه.
    G10 و SX10 هر دو واید 28 میلیمتر دارن. برابرن.

8. این کاربر از prowler88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز alireza fatemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

Canon SX110 دوربين خيلي خوبيه چون خودم هم با اين مدل هم با يه مدل پايين تر از اون يعني SX100 كار كردم دارم اينو مي گم البته اين نظر شخصيه ولي تو اين محدوده قيمتي كه شما تعيين كردي بهترين گزينه همين مي تونه باشه . زوم ده برابر ، ماكروي عالي و فوكوس خيلي خوب ، فلاش نسبتا خوب ، صفحه نمايش 3 اينچي ، مصرف خيلي پايين ، خوش دستي و ...
    دوست عزيز بنده گفتم در حين فيلمبرداري زوم اپتيكال نداره . اگه شما خوندي كه زوم داره بله درسته منظور از اون زوم ديجيتاله كه كيفيت فيلم رو خيلي پايين مياره مخصوصا تو جاهايي كه نور كم باشه .
    منم منظورم همین زوم اپتیکال بود آخه زوم دیجیتال به درد کسی نمی خوره همون نداشته باشن بهتره

الان که اون منبع رو چک کردم دیدم این توی نقاط ظعفش بود که من اشتباه کرده بودم و فکر می کردم که زوم اپتیک در حین فیلم برداری داره

از راهنماییتون هم ممنونم

10. این کاربر از alireza fatemi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

یه جا خوندم که sx110 زوم می کنه

حالا در کل این دوربین خریدش به صرفه هست یا نه؟

توی این رنج قیمت (نهایت نهایت 280) چی پیشنهاد می شه؟
    سلام. این دوربین انتخاب خوبیه. ولی محدوده ی زوم لنزش خیلی محدود کننده س. اگه اون لینکی که براتون گذاشتم نخوندین حتما بخونین.
    خریدش به صرفه س. ولی از نظر کیفیت Fuji F100fd خیلی بالاتره.
    زوم هم موقع فیلمبرداری نداره.

12. 2 کاربر از prowler88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه smart.pro666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

اگه کیفیت و لنز واید بیشتر از هر چیزی براش مهمه بدون شک LX-3 بهترین انتخابه.
    G10 و SX10 هر دو واید 28 میلیمتر دارن. برابرن.

از نظر کیفیت چی g10 یا lx-3 ?

14. این کاربر از smart.pro666 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

از نظر کیفیت چی g10 یا lx-3 ?
    از نظر کیفیت هم LX-3 سرتر از G10 هست. البته عکس های روز G10 به دلیل رزولوشن بالاتر جزئیات بالاتری داره ولی به غیر از بحث رزولوشن LX-3 کیفیتش بالاتره.

نظر سایت dpreview در مورد G10

The G10 has shown what is possible with resolution in a controlled high contrast image at base ISO, but LX3 showed what is possible with current sensor technology in a compact. In the real world, try as you might, it is just not possible to shoot at ISO 80 all the time, and in these conditions the LX3 performed better than the G10 with fewer pixels. The LX3 also has a faster lens which enables it to use lower ISO settings most of the time. The question arises: how good could the G10 have been if Canon had put a LX3 like sensor in it
    G10 نشون داده که رزولوشن در یک تصویری که کنتراست بالا داره و در حساسیت پایین چه تاثیری داره. ولی از طرفی LX3 قابلیت های تکنولوژی حال حاضر سنسور دوربین رو به نمایش گذاشت. البته مسلمه که در عمل نمیشه در همه ی شرایط با حساسیت پایین عکس گرفت. و در این شرایط LX3 با پیکسل های کمتر نسبت به G10 بهتر عمل کرد. LX3 همچنین لنز سریعتری داره و این امکان رو میده که در اکثر مواقع از حساسیت های پایین تر استفاده بشه. سوالی که پیش میاد اینه که اگه کنان سنسوری مثل سنسور LX3 رو برای G10 استفاده میکرد این دوربین چقدر خوب میشد؟

و یه جای دیگه میگه:

If cameras were to exist in a vacuum, the G10 would certainly get our highest rating, and if no other cameras of this sensor size could do better then we could have said 'maybe it is just not possible with current sensor technologically'. The Panasonic LX3 shows that this is not the case
    اگه دوربین ها در خلا وجود داشتند و هیچ رقیبی نداشتند G10 حتما بیشترین امتیاز رو از ما میگرفت. و اگر هیچ دوربینی با این اندازه ی سنسور بهتر عمل نمیکرد پس میشد گفت شاید با تکنولوژی امروز سنسورها چنین امکانی وجود نداره. ولی پاناسونیک LX3 خلاف این مطلب رو ثابت میکنه.

راستی به یه چیز جالب برخوردم. تفاوت کیفیت G10 و EOS 1000D در ایزو 1600. اختلاف قیمت این دو دوربین نزدیک 100 تومنه (البته در بازار ایران). تو خارج تقریبا هم قیمت هستند.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by prowler88; 12-08-2009 at 21:52.

16. این کاربر از prowler88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز gamekhor2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    خوزستان

پيش فرض

با سلام دوباره.دوربین میخوام برای خواهرم که حرفه ای نیست.برای عکس خانوادگی و گاهی مسافرت برن عکس بگیره.امکانات که میخواد خوب باشه. کیفیت عکس عالی باشه و فیلم برداری هم که هرجی بیشتر باشه بهتره و بزرگ هم نباشه و شیک و صاف باشه و LCD باکیفیت و بزرگ داشته باشه و رم بالا هم بشه روش گذاشت و باطریش مثل موبایل باشه.بودجه هم بین 200 تا 500.ببخشید که زیاد شد

18. این کاربر از gamekhor2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

با سلام دوباره.دوربین میخوام برای خواهرم که حرفه ای نیست.برای عکس خانوادگی و گاهی مسافرت برن عکس بگیره.امکانات که میخواد خوب باشه. کیفیت عکس عالی باشه و فیلم برداری هم که هرجی بیشتر باشه بهتره و بزرگ هم نباشه و شیک و صاف باشه و LCD باکیفیت و بزرگ داشته باشه و رم بالا هم بشه روش گذاشت و باطریش مثل موبایل باشه.بودجه هم بین 200 تا 500.ببخشید که زیاد شد
    دوست عزیز جواب شما که قبلا داده شد.

20. این کاربر از prowler88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •