اين هم save 100%
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين هم save 100%
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان
هنوز هیچ راهی نیست که بشه این بازی رو دونفره به صورت آفلاین بازی کرد؟
نه اخه بعد از او پله که یه ماشین میاد هی هولم میده تو دره چه جوری باید ماشینو بترکونم هرچی تیر بهش میزنم فایده ای نداره تفنگ هم که داغ میکنه؟!
عزیز اینSAVE شما رو با چندتا دیگه رو از سایتهای مختلف گرفتم و به محل ذخیره باز ی در My Documents ریختم اما برنامه live پروفایل رو نمیشناسه و اگر بشناسه میگه فایل دیمیجه یا نمیتونه لود کنه . مشکل از کجاست؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سوال دیگه ای داشتم . بازی رو که از این شرکت خریدم باید 2تا فایل به نامهای RESIDENT EVIL 5.7z.001 و RESIDENT EVIL 5.7z.002 از dvdهاش در هارد کپی کنی و با برنامه 7Zip 4.57 اون رو extract کنی و بعدشم باید برنامه win live نصب کنم ایا مال شما هم اینگونه نصب میشه .
با تشکر فراوان!؟
و ارزوی نشاط و سلامتی و موفقیت....
در مورد سیو بازی که من خودم چندین بار هر کاری رو امتحان کردم نتونستم کاری بکنم...عزیز اینSAVE شما رو با چندتا دیگه رو از سایتهای مختلف گرفتم و به محل ذخیره باز ی در My Documents ریختم اما برنامه live پروفایل رو نمیشناسه و اگر بشناسه میگه فایل دیمیجه یا نمیتونه لود کنه . مشکل از کجاست؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سوال دیگه ای داشتم . بازی رو که از این شرکت خریدم باید 2تا فایل به نامهای RESIDENT EVIL 5.7z.001 و RESIDENT EVIL 5.7z.002 از dvdهاش در هارد کپی کنی و با برنامه 7Zip 4.57 اون رو extract کنی و بعدشم باید برنامه win live نصب کنم ایا مال شما هم اینگونه نصب میشه .
و در مورد اون مشکل شما نسخه ماله من بدون هیچ گونه کرکی و برنامه دیگری بود و کامل کامل بود.
به سمت پنجره های ماشین شلیک کنین...یا این که راننده رو هدف بگیریننه اخه بعد از او پله که یه ماشین میاد هی هولم میده تو دره چه جوری باید ماشینو بترکونم هرچی تیر بهش میزنم فایده ای نداره تفنگ هم که داغ میکنه؟!
سلام من این بازی رو دو نفره با لن کردن(شبکه کردن) دو تا کامپیوتر رفتمدوستان
هنوز هیچ راهی نیست که بشه این بازی رو دونفره به صورت آفلاین بازی کرد؟
دوست عزیز شما که خودتون خوب میدونی که ماشن ها نه پنجرهاش معلومه نه شیشه هاش فقط لاستیک جلو معلومه که اونم میترکونم هیچ اتفاقی نمی افته!!!!!
سلام دوستان
من امروز براتون چند تا ترینر گذاشتم نمی دونم چرا هنوز نیومده
سيستم كه ضعيف نيست.كارت گرافيك 9800 GTX و رم 4GB و هارد 1 ترابايت.فقط ميمونه ويندوز كه XP SP3 هست.از ويندوز ويستا اصلا خوشم نمياد.اگر راهي نيست كه روي ويندوز XP اجرا بشه اصلا بازي نميكنم.من زياد اهل بازي نيستم.اينهم يكي از دوستان داد خواستم تست كنم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)