آنری و اینییستا هنوز سبک تمرین می کنند!؟ به بازی رسیدیم که.
آنری و اینییستا هنوز سبک تمرین می کنند!؟ به بازی رسیدیم که.
امشب جوری میزنیمشون که دیگه فکر فینال نکنن!!!
هیجان داره منو میگیره. امیدوارم وقت بازی بلایی سرم نیاد.
آنری و اینستا امشب هستن ، خیالت راحت...
آخرین اخبار از Goal.com مربوط به بارسا و قهرمانان
Manchester United & Barcelona Fans Come Together In Rome Party Atmosphere
هوادارن منچستر و بارسلون در جو پارتی رم گرد هم می آیند.
Winning Is All Important - Samuel Eto'o
اتوئو : فقط پیروزی مهمه.
Brazil Legend Pele Supporting Barcelona
پله, افسانه برزیل, از بارسا حمایت میکنه.
Joan Laporta Proud Over Half The Barcelona Team Is Homegrown
لاپورتا افتخار می کند که بیش از نیمی از تیم بارسا محصول خودشون هستند.
Andres Iniesta Deserves Barcelona Glory – Cesc Fabregas
فابرگاس : اینییستا از بهترین های جهان هست و شایسته ستایش های اخیر.
Fabio Capello: May The Best Team Win Between Manchester United & Barcelona
فابیو کاپلو : بهترین تیم برنده خواهد شد. این دو تیم سرگرم کننده ترین تیم های جهان هستند.
بکس بارسایی داریم به بازی نزدیک میشیم و منم که قلبم داره تو جیبم میوفته!!!!!
به قول یکی از بکس ..... کسی ساعتی دم دستش نداره این ساعتو بکشه جلو وقته بازی بشه؟؟؟
صفحه 5 خبرورزشیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ستاره های برزیلی اکثرا بارسا رو قهرمان می دونن. اون پله, رونالدو هم که شرط بسته بارسا قهرمان میشه. رونالدینهو هم که حتما بارساییه.
اعضای تیم برنده لیگ قهرمانان در سال 2006 مشتاق بازی چهارشنبه میان دو تیمی هستید که آن ها را بهترین دو تیم حال حاضر دنیا می شمارند.
عده ای از آن ها برای دیدن بازی به رم سفر خواهند کرد و آن چه خواهند دید بی تردید خاطرات 17 می سال 2006 را تداعی می کند.
رونالدینیو
«بردن لیگ قهرمانان همراه بارسا یکی از بهترین لحظات دوران بازی من بود. برای هم تیمی های گذشته ام، دوستانم و هواداران آرزوی موفقیت می کنم. Forca Barca!»
جیوانی ون برونکهورست
«آن ها قهرمانان دو لیگ بزرگ در اروپا هستند و هر دو در وضعیت خوبی قرار دارند. این فینال رویایی برای هر کسی که از فوتبال لذت می برد است.»
هنریک لارسن
«این یک فینال فوق العاده میان دو تیمی است که در دنیا بهترین هستند. من شانس بازی برای هر دو تیم را داشته ام؛ گرچه در بارسا مدت طولانی تری از منچستر بوده ام؛ بنابرین قلبم با بارساست.»
خوزه ادمیلسون
«به نظر من، این بازی را می توان با فینال جام جهانی مقایسه کرد. یک دوئل میان بهترین تیم های دنیا و دو بازیکن بهتر دنیا، مسی و کریستینو رونالدو.»
ماکسی لوپز
«این بازی بسیار تنگاتنگی میان دو سبک کاملا متفاوت خواهد بود. فوتبال انگلیسی، که در سال های اخیر در اروپا حکمفرما بوده است، و فوتبال بارسا، که فوتبالی با پاس کاری پیچیده تری را ارائه می دهد.»
سانتی ازکوئرو
«نمی توان تجربه حضور در یک فینال لیگ قهرمانان را توصیف کرد. من با تمام قلبم امیدوارم که برد پاریس تکرار شود و آرزوی بهترین موفقیت را دارم.»
دکو
«امیدوارم هواداران بتوانند از شبی استثنائی، مانند آن شب که ما در پاریس تجربه کردیم، لذت ببرند و این که بارسا برای رقم زدن سالی تاریخی، پیروز شود.»
جولیانو بلتی
«پاریس بهترین لحظه دوران بازی من بود. از آن جا که نمی توانم در رم بازی کنم، فقط برای بارسا آرزو می کنم که از شب تاریخی دیگری لذت ببرد.»
اوله گر پرساس
«پاریس برای من تحقق یک رویا بود. رم یک موقعیت رویایی است. نقطه اوج یک فصل تاثیر گذار. قهرمانان، تبریک می گویم!»
مارک ون بومل
«بردن لیگ قهرمانان همراه بارسا بی نظیر بود. دو تیم بهتر این فصل به رم رسیده اند. حالا وقت لیگ قهرمانان است، بارسا!»
دامیا
«این یک بازی خیره کننده میان قهرمان لیگی که به عنوان بهترین لیگ دنیا سناخته می شود و بارسا است، که بهترین فوتبال اروپا را بازی می کند. من یک برد بارسایی می خواهم!»
ریکارد صحبت می کند.
«این یک فینال فرا عادی است زیرا میان دو تیم بهتر دنیا است. این یک نمایش واقعی خواهد بود که عده ای از بهترین بازیکنان را کنار هم جمع می کند. اگر بارسا بازی خودش را کند و اشتباه نکند، نمی توانند ببازند. اما چه کسی می داند؟ فوتبال همین است!»
منبع : سایت بارسلونا
ترجمه : fcbarcelona.ir
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)